PDA

View Full Version : защо все на мен ....

Sloop
05-26-2011, 18:05
Защо все на мен на 13 години съм и скоро ставам 7 клас та моят проблем е че маика ми не ме пуска сам на плаж казва че можел съм да се удава а аз се и казвам за тва ли съм тренирал 5 години плуване за да се удавя та стана следната случка с приятели се уговорихме да ходим на плаж утре (а то целия клас ги пускат) и аз се надявах като пораснал да ме пусне защото тези разговори ги водехме миналата година и нали се прибирам и и обесних и тя без да оварта каза едно голямо НЕ

Та вапроса ми е как да обедя маика ми че съм достатачно голям да ходя сам на плаж и на колко години вас ви пускаха сами да ходите на плаж

да допълня че от 2 клас ме пускат из целия град :д

Благодаря претварително !

Escapism
05-26-2011, 18:34
Да убедиш майка си, че си достатъчно голям/голяма е трудна задача. Това просто се доказва с времето. . .
След като си тренирал плуване, тя би трябвало да знае че можеш да плуваш, а и освен това отивате на басейн, където предполагам има спасители. Едва ли проблемът е в това. Навярно по-скоро се притеснява, че като се съберете една група деца сами не може да се контролирате. Все ще започнете да се боричкате, да се мятате в басейна и накрая може да стане някоя беля. Затова опитай мирно да поговориш с нея и предложи на някой по-голям да ви придружи утре (сестра, брат - някой, на когото да се има доверие)
Най-глупавата постъпка, която в никакъв случай да НЕ правиш е да се измъкнеш и въпреки несъгласието на майка си да отидеш на басейн утре. Ако искаш тя да ти има доверие и в бъдеще да ти дава по-голяма свобода, започни от сега, като пренебрегнеш желанието си и отстъпиш този път.

Sloop
05-26-2011, 18:41
мерси за инфото дам явно е това дано успея да я убедя 8)

Vesito0o0
05-27-2011, 05:55
И според мен е добре да поговориш с нея.