View Full Version : Kак да се справя с раздялата? ;(
Nickoliy
05-27-2011, 16:11
Здравейте отново писах ви преди няколко дни как връзката ми се разпада. Е и това стана от 2 години и половина сме заедно последните ни седмици той искаше свобода е дадох му я и с какво заслужих това идва ми смс и какво да видя " искал да е по-свободен да си останем добри приятели" изпаднах в шок бях готова да направя и най-лошото а дали си заслужава? Пойсках да се видим и да поговорим и какво стана чакам го аз, а той не идва и накрая какво това ли беше края?? Как да се справя с това толкова съм зависима от него, толкова го обичам искам го пак в ръцте ми да го прегърна да го целуна........ ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
badsector
05-27-2011, 16:24
Дай си време за почивка, в което вместо да мислиш за него, или за други гаджета, осмисли живота си и целите ти в него. Излизай на разходки, чети книги, учи си уроците, гледай филми, слушай музика, спортувай....
MusicAddicted
05-27-2011, 17:03
Като се гръмнеш :smt071 :-s
stefko1996
05-27-2011, 17:48
Защо те напусна?Поговорете си кажи му как се чувстваш без него. Може още да те обича просто да му трябва малко свобода.И да дай си време не може да ти мине за един ден!!
SmilezZz
05-27-2011, 18:12
Според мен е безсмислено да говори с него.. Тъй като той сам е решил,че иска да се разделят.. Явно при него тръпката е изчезнала и все пак насила хубост не става...
Животът продължава и без него.. Вярно,че в момента ти е гадно,но от теб зависи да не си тъжна.. "Не тъжи,че е изгубено - радвай се,че се е случило".. Ако трябва се запиши на някакъв спорт.. Намери си някакво хоби.. Занимавай се с нещо,което няма да ти припомня толкова много за него..
Излизай по-често с приятели.. И продължавай смело напред.. Още толкова момчета ще срещнеш,още много ще изстрадаш.. Недей още от сега да се предаваш..
искаме много неща в живота и до един момент някой намира да ни ги даде.. след това разочарованията се сипят 1 след друго.. е, това е живот :) не можеш да си винаги щастлив/а, така няма да разбереш кога наистина си! 2 години и половина - наистина адски много сте издържали и можеш да започнеш с това какво си научила от тази връзка.. всякакви поуки, уроци, които си си взела през това време, всичко положително, което можеш да откъснеш от връзката. Без разочарования не може - няма вечни неща.. гледай да не мислиш за това. Разсей се - приятели, купончета.. не мисли за него, не го търси, не отговаряй на обажданията му.. всичко ще отмине в 1 момент :)
tanch3t093
05-27-2011, 23:15
MusicAddicted А ти що не се гръмнеш ?!
По темата: Изживяла съм абсолютно същото ... Знам как се чувстваш и колко много неща искаш да направиш. но замисли се - щом се е случило значи е за добро. Сега ще боли, да - но след време няма да е така. Нормално е да си свикнала с него, с присъствието му, дори с начина му на живот ... Но в живота винаги се случва така. Бъди силна! Знаеш, че си! Не се отказвай да продължаваш напред, разнообрази ежедневието си, запиши се на някакви курсове - било за език или танци каквото искаш, само не се затваряй сама у вас и да слушаш депресарски песни. И не го търси! Не му върви по гайдата ;) Той вече е отминала история. А и колкото и да му се иска вие не можете да бъдете приятели. След толкова врме 2 години и половина ... Невъзможно е. Просто се опитай да не мислиш за него и ще видиш как в един момент наистина ще се получи :)
Триеш всички снимки, смси, номера, чатове които имаш с него. Отбягваш го колкото се може повече и започваш да си живееш живота както искаш.
И недей да се напиваш- утехата не се намира в дъното на чашата с водка(казвам го от опит)