View Full Version : Къщна стоножка... Halp !!!!!!!!!!!!!!!!!
respectfull
05-27-2011, 17:17
вкъщи се появяват такива стоножки най-вече през нощта .. моля Ви ако знаете ли някакви препарати против тях././ ?
CupcakeKitty
05-27-2011, 17:46
Ами.. недей да си миеш краката :grin: :-P
Аз ли не вдявам нещо ... :-o
П.П. Сложете си мрежи на прозорците . Ако сте на 1ви етаж и е отворен прозореца или каквото и да било друго без мрежа , после си ебава майката от гадини (и стоножки)
MusicAddicted
05-27-2011, 17:54
Викни ме, сега с моята отвратителна прическа няма и да се върнат. Гаранция за 2 години ;)
RageAgainstTheMachine
05-27-2011, 18:08
RAID против идиоти ^^^^^^^
CupcakeKitty
05-27-2011, 18:13
Аз ли не вдявам нещо ... :-o
П.П. Сложете си мрежи на прозорците . Ако сте на 1ви етаж и е отворен прозореца или каквото и да било друго без мрежа , после си ебава майката от гадини (и стоножки)
Вие все нещо не вдявате май :D
xxKiFlAx
05-27-2011, 18:15
стоношки :shock: на село нощем се появяват и са мнннннн големи и една един път беше до леглото ми
:|
Ауу.. леле, много са гнусни и ужасни, аз като видя някоя стоя колкото се може по-надалече от нея, не защото ме е страх, а защото ме е гнус :? :shock: А по темата, не знам 8-)
ccdesigns
06-28-2011, 23:01
Веднъж с приятели бяхме с колелетата и чухме на близо едно момиче да пищи. Имаше стоножка може би 10см дълга и 1 см дебела. Минахме през нея десетина пъти и още мърдаше :shock: :shock: Накрая един от приятелите отива и почва да я бие супер бясно с предната гума и не мръдна повече :D Много гадна беше.
По темата - не знам :D
Да, знам. Регент се казваше на времето, сега има алтернатива...
Принципно се разтваря в 1 тон и половина вода (да, тон) и се използва за борба с вредителите по посевите. Вкъщи го разтваряш в 2 литра вода. Не мирише но е супер токсичен. Избива всички гадини (вкъщи е нямало животинка от 5 години). За да нямате проблеми вие се прави така: Разтваряш го в 2та литра. Напръскваш рано сутринта хубаво, хубаво по всички възможни места. Отваряш прозорците да става течение и се омиташ от вкъщи до вечерта. Извеждаш и домашните любимци.
След това няма нищо или просто трупове за омитане...туй то.
:)
Струва стотинки до левче, но вече го спряха и има заместител, които върши същата работа.
Стоян Стоянов
06-24-2017, 22:31
вкъщи се появяват такива стоножки най-вече през нощта .. моля Ви ако знаете ли някакви препарати против тях././ ?
Решение:
Взимаш една чехла, заплашваш я, карайки я да се качи по-нагоре, и като се спре, изчакваш няколко секунди и ПЛЯС, ама ударът трябва да бъде изключително бърз, защото този вид стоножки са светкавично бързи.
П.П. Аз така убих една огромна възрастна стоножка за части от секундата, но всичко е на бъзик, има си спрейове и тем подобни решения :D
FlektarnCom
06-26-2017, 04:22
Червеният RAID, напръскай по ъглите и стените. Но "be advised", големите Сколопендри от по 10 сантиметра Райда не ги лови. Трябва си капан. Успех.