Влез

View Full Version : Защо всички ме мразят?!?!

selenka112
05-27-2011, 17:25
Е, последно време си имам проблеми в училище... заради един тъп коментар във фейсбук :( опитах се да защитя наи добрата си приятелка а онези тъпи пачаври ме заплашваха и ме обиждаха... писна ми вече... :-x в часовете ме замерят с хартиени топчета а аз събирам смелост да натупам някоя :oops: ноо....не ми се отдава....наистина мисля че съм повече от тях .... те са грозни и са двоикаджийки, не че аз сам много красива де ,нооо мисля да се самоубивам....писна ми от този скапан живот.... :-k :smt102 ](*,)

beperfect
05-27-2011, 17:30
ееййй недей заради някакви пачаври да си съсипваш живота ..след години дори няма да се познавате....не им обръщай особено внимание.. :)

4o4ina
05-27-2011, 17:53
Луда ли си? Щяла да се самоубива,стига глупости! :?

GLaDOS
05-27-2011, 17:58
Вчера не ми върнаха рестото в магазина ... мамка му скапан живот , ще се самоубивам и аз с теб !
Момиче , я се стегни , малки сте и се занимавате с глупости .
Личи си че са по-глупави от теб . Просто не се занимавай с тях . Игнорирай ги. Когато те нападат се защитавай ,покажи им че не си им за ташак и работата ще се оправи ! :)

asasfdf
05-27-2011, 18:02
Върни се в магазина и си го искай! Веднъж загубих левче, защото теглих пари от банкомат на друга банка и после ми беше скапано няколко дни ;s
Може да те мразят щото си селенка : D Това, че не ги биеш, не означава, че си повече от тях, а просто те е шубе да действаш и предпочиташ да си се цупиш и да ги обиждаш по форуми. Правилно е, че си подкрепила приятелка! Стегни се, поизлез си далеч от тях почивните дни и не се тормози вечер с глупости

thegreenzombie
05-27-2011, 18:07
преди няколко месеца се скарах с една от "важнитЕ" и тя като последната селянка почна да ме обижда и ..... таа след това почнаха да ме заплашват, събраха се около 15 момичета и всички навити да ме бият :/ ..... ем нищо не стана в крайна сметка.. нито съм отвръщала на обидите, нито съм се оплаквала и май че определено не съм тръгнала да се самоубивам .... я се стегни!! :!: стой си спокойно и да не ти пука :) :)

SmilezZz
05-27-2011, 18:17
Скапан живот ? Защо ? Само за това,че си защитавала най-добрата си приятелка и някакви си те мразили ?
На колко си ,че да разсъждаваш по такъв начин ? Както и да е.. Не им обръщай внимание.. "Убий идиота с мълчание"..
Няма смисъл да падаш на тяхното ниво..

Nestlee
05-27-2011, 18:28
И к'во точно станало / цитирай диалога/ в този важен и готин фейсбук, че толкова ти се скапа живота?

badsector
05-27-2011, 18:29
На тази възраст всеки проблем ти се струва супер сериозен и жизненоважен. Не приемай така нещата. Изграждай си морални принципи и ги следвай. Не поддавай на нещата, които те отклоняват от тях.

ss9
05-27-2011, 18:36
Тегли им на ум една майна и не се занимавай с тях повече.

DiidolinaA
05-28-2011, 09:24
Божее я им тегли по една майна...какво ще се занимаваш с някви недорасли пикли ( не че знам на колко сте :D ) Както казаха по-нагоре, след години няма да се познавате..ще се подминавате ей така (от личен опит ти го казвам :) ) Не си заслужава да се сдухваш заради такива индивиди! Бъди с гордо вдигната глава и да не ти пука! :) :-)

Tempest
05-28-2011, 09:44
ше се самоубива.. като те слушам кви ги говориш, все ми е на ума, че ти стиска.. свиквай, че живота е гаден.. за всяка простотия ако се самоубивахме, нямаше да има живи вече..

SpirituallyAbused
05-28-2011, 10:19
Кой клас сте? Защо при най-малкия проблем всеки иска да се ' самоубива ' живота е жесток .. ако всеки се самоубиваше при най-малкият проблем до сега в България да има 10 хиляди човека ,че и по малко!! Не си струва заради няколко момиченца ,които очевидно още не са пораснали да предприемаш такива деиствия .. !! :-o

selenka112
06-07-2011, 12:46
И к'во точно станало / цитирай диалога/ в този важен и готин фейсбук, че толкова ти се скапа живота? иии така: най добрата ми приятелка писа във фб две сарчица.... и там нещо се здарпаха с едни от нашия клас... за кои били и таи нататак...... и я натиснаха... и аз реших нали да я защитя и написах един коментар да не се месят щот тва са си нейни работи иии те веднага почнаха на ква съм щяла да се прая , за ква сам се мислела и теим подобни... после едната ми пише по скаипа че щяла да ме хване в кенефа и да ми навре бодлива прачка в г**а :D мене ест ми стана смешно щот такава хилава п***а нищо не може да ми направи...емм накрая нищо не стана , а тая моита приятелка за благодарност ми се сарди... и вече сажалявам че сам я защитила.... маината и :P :P :smt011

badsector
06-07-2011, 13:23
.... маината и :P :P :smt011
Точно така. Майната им на всички, гледай си живота, развивай се, спазвай си принципите, грижи се за себе си и животът ще ти се отблагодари :)

i6mi6
06-07-2011, 16:21
Търсете си правата бе хора. Щом ти правят това ги удари под кръста (не буквално). Например кажи на родителите им или учители, или си хвани приятел който да те защитава. А и да тук живота е гаден (общо взето в България) но ако само се оплакваме и самоубиваме до каде ще я докараме? Както вече казаха - не се тревожи, ваканцията идва (за нас, 9ти клас, 30-ти) +това след време няма да дори и да ги познаваш. За сега първо се прави, че не им обръщаш внимание и не те интересува, а щом станат досадни е твой ход ;) .

shpekovsalam
06-07-2011, 16:51
Натупай ги! :o

ccdesigns
06-07-2011, 23:31
Ако бях на твое място за мен има точно 2 вариянта (Много, ама МНОГО пъти съм бил в подобна ситуация. Периодът от 1 до 4 клас почти целия беше горе-долу така... Добре, че мина, че и в 5 и 6 продължаваше малко) - да съм ги ступал всичките, или да не им обръшам внимание. Случвало ми се е със седмици да не обръщам внимание на някои хора, но в крайна сметка ти писва. Аз лично веднъж казах на майка ми за това момче, което си събира бандички постоянно и ме нерви от години вече, че да говори с техните и да спре да ми казва да си оправяме проблемите сами, защото госпожите нищо не правят и накрая ще ми кипне и ще си оправям проблемите с юмруци, а тогава става лошо.

Та накратко - игнорирай ги. Ако не спират, или тръгват да те бият казваш на класни учители, всякакви други учители, по възможност на директора на даскалото и на вашите. Ако с баща ти сте в добри отношения (повечето момичета се разбират много добре с бащите си).. Малиииии казваш му и глей кво стаа :D