Влез

View Full Version : Секс 4 дена преди цикъл

milka
05-27-2011, 17:55
Трябва да ми дойде на 1ви,обикновено цикълът ми не е от най-редовните,но последните 1-2 пъти идваше точно на време.Проблемът е там,че днес правих секс и презерватива се скъса.Приятелят ми свърши няколко секунди след това(по негови думи,казва че е сигурен ) и аз много се изплаших.Явно докато го е вадел се е скъсал.Изцапах си долния край на полата(бяхме с дрехи и бях седнала в него и когато го извади се повдигнах нагоре) ,а той тениската.Неговата логика е че няма как да ме е опръскал или да е свършил в мен след като спермата е отишла напред и не съм изцапана м/у краката.Знам,че вероятността да се забременее е най-голяма,когато си в овулация.Наблюдавах се този месец и моята мисля,че мина.Имам предменструалните синдроми(напрежение в гърдите,леко бяло течение и промените в настроението) от няколко дена,а след като акта приключи след около 10-15 мин макс имах леко кафеникаво изцапване(не особено обилно,но все пак) ,което имам всеки път след секс.Логично е че след като съм имала някакво течение след акта,значи дори и да е имало сперма тя е излязла с това зацапване,нали? -и не е имплантационно кървене,защото знам,че то е розово или червено,плюс това не може толкова бързо да се зачене(за 10 мин).

Та...въпросът ми знаете какъв е-възможно ли е да е станал ОНЗИ гаф?

asasfdf
05-27-2011, 17:58
обичайният отговор:
шансът е <1%, но го има и за най-сигурно пий ескапел

milka
05-27-2011, 18:04
От такива хапчета не закъснява ли? И този минимален процент не важи ли за жени,които са в добро здраве?В смисъл...за да забременее една жена при такъв процент не би ли трябвало тя да е доста здрава и плодовита?...

badsector
05-27-2011, 18:07
За щяло и нещяло го пиете тоя ескапел. Вместо бонбони го подкарахте. Недей пий такива отрови, ами след две седмици, ако не ти е дошло, си направи тест. Ако е положителен отиди на гинеколог и ако със сигурност си бременна, може да направиш медицински аборт. Общо взето е безвреден.

asasfdf
05-27-2011, 18:24
Според мен няма начин да е станало нещо, както го описваш, но не можем да знаем кога точно се е скъсал презервативът. Самият пенис периодично си "сълзи" сперма, големият взрив е просто по-голямо количество. Пенисът пуска и минута след това даже, затова е хубаво и измиване. Ескапел може да ти обърка тотално целият организъм, но алтернативата на колегата с ходене до гинеколог (където трябва родител, ако си непълнолетна) не си е работа.
Това течение не знам какво изхвърля, но според мен ако се изпразни човек в жена, то сперматозоидите си навлизат и се поемат по съответния път, не е да потече нещо и да ги изхвърли така. (интересно ми е да чуя мнение конкретно за това)
Пак казвам, според мен няма опасност, аз правя секс с приятелката си без презерватив от година-две и всичко е ок, но не искам на моя съвест да тежи, ако нещо сте объркали

badsector
05-27-2011, 18:34
Всяка уважаваща себе си жена трябва да ходи на гинеколог, дори и профилактично. Спермата спокойно си се излива когато момичето се изправи, за част от нея трябва да се напъне, за да излезе, а част остава вътре.

krem4et0
05-27-2011, 18:44
milka, не пий нищо! Щом имаш ПМС и си в тази част на цикъла си, няма смисъл. Пий 1 успокояващ чай и изчакай менструацията си.

milka
05-27-2011, 18:48
Ами той се скъса точно накрая.Мисля,че се беше разтегнал от движенията преди това.Беше абсолютно скъсан.
asasfdf,приятелят ми също е на мнение,че няма как да е станало нещо.Според него това,че след секс има такова течение/зацапване е от настинали яйчници,което намалява риска от зачеване тъй като организъма е по-слаб.Знам,че много хора го правят без презерватив,но аз го правя от скоро и това е едно от нещата от които се ужасявам.
badsector,а усеща ли се ако е влязла сперма в жената?За напъването знам,че ако свива и разтяга мускулите си така спермата се избутва навън.

badsector
05-27-2011, 18:59
...badsector,а усеща ли се ако е влязла сперма в жената?...
Е, момче съм все пак, не знам как го усещате :) Принципно в такива ситуации е добре веднага да си направиш и един дамски душ. А специално за течението - бягай на лекар.