Влез

View Full Version : Тъжно ми е

LigLaTaa
05-27-2011, 19:37
Вече 6-7 дни нз какво ми става .... всеки ден плача и ми е тъжно.През деня ми е добре, но стане ли вечер просто е някакъв ужас.Ако някой е имал подобни случаи, в които не може да се контролира нека сподели как да се овладея, защото незнам какво става с мен ......

Greennight
05-27-2011, 19:43
Излизай повече с приятели.Гледай смешни филми,чети вицове.Забавлявай се,слушай музика.

LigLaTaa
05-27-2011, 19:44
Това правя през деня съм с приятели,но вечер много ми е гадно незнам защо много се сдухвам .. :(

hayely
05-27-2011, 20:06
може да е от хормоните :) на колко си?

ccdesigns
05-27-2011, 22:30
Някой с моят проблем! Когато дълго време не съм се виждал със приятели/съученици (този проблем при мен се проявавя вечер лятната ваканция най-често) просто ми се плаче вечер. Не знам защо. Обаче аз открих "лек", поне на мен ми помогна. Всяка вече преди да заспя чета по малко от някоя интересна за мен книга. :) Опитай.

mrazqkindergarten
05-27-2011, 23:42
Доста често се сдухвам вечер, ама аз съм си една депресиранаа.. при теб щом не е перманентно, значи има няква причина. :)

icebulllet14
05-27-2011, 23:45
много музика. Намери си хоби, което ти доставя удоволствие. не е нужно да те разсмива .. просто нещо, което ти харесва да правиш 8)

xxKiFlAx
05-27-2011, 23:53
така съм всяка вечер . от две години нямам приятели не излизам..но свикнах нищо не помага;(

GLaDOS
05-28-2011, 01:09
Първо : Извинявам се на авторката на темата.
А сега , то срамота ,най-красивото момиче (xxKiFlAx) в целия форум ,да не кажем България , от две години да си няма приятели и да плаче нощно време .... 8-)

По темата .
Изглежда е някаква депресия . Като ми се случи да съм си в нас към свечеряване и като няма почти никой в скайп / фейсбук и ми става гадно . Викам си " Айде сега, всички са някъде и се забавляват , пък аз ..." и всякакви е такива филми .
Решение :
Книги , филми , музика , чатене с приятели , филми ,даже ако обичаш видеоигри ... просто гледай да си все в работа ,заета . :) :)

xxKiFlAx
05-28-2011, 03:13
Първо : Извинявам се на авторката на темата.
А сега , то срамота ,най-красивото момиче (xxKiFlAx) в целия форум ,да не кажем България , от две години да си няма приятели и да плаче нощно време .... 8-)

тва подигравка ли беше :-o

SmilezZz
05-28-2011, 06:37
На всеки му се случва.. Както ти казаха: в такъв момент чети някоя книга,пусни си някакъв филм (не някакъв депресиращ,естествено).. Рисувай.. И всякакви такива,които ще те накарат да "махнеш" мислите си от главата..

justwondering
05-28-2011, 07:50
Спокойно, това е от възрастта. Преди 2-3 години (бях на 12 май) имаше един период от 7-8 месеца, когато ми беше много тъжно, не само вечер, но и доста често през деня. В момента съм също в такъв период, от 2 седмици насам, просто ми става тъжно и искам да си излея мъката. Нормално е в тази възраст настроенията ти да се менят, но ако наистина е нещо сериозно, например депресия, няма да е лошо да поговориш с някого (например с майка си). Но все пак не мисля, че е нещо сериозно :)

GLaDOS
05-28-2011, 08:24

Да . Поне като твърдиш нещо , го и докажи.

ccdesigns
05-28-2011, 12:30
И аз мисля, че е от хормоните. Излизай често с приятели, а вечер си намери занимание (както казах - на мен книгите ми помогнаха - пробвай да четеш преди да заспиш :))

radeberger
05-28-2011, 13:53
Замисли се кое точно те кара да се натъжаваш + горното мнение. :)

badsector
05-28-2011, 14:09
Ето ти едно клипче, като ти е тъжно си го пускай - http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0&feature=player_embedded#at=43

xxKiFlAx
05-28-2011, 15:10

Да . Поне като твърдиш нещо , го и докажи.
Така се подиграваш и на авторката.
не ме интересува никой нито съм длъжна да доказвам.

happy777
05-28-2011, 15:27
надявам се че до 2 дни най-много да ти мине...
Аз се чувствам по подобен начин някъде от началото на тази учебна година. Не плача всеки ден но просто загубих всякакво желание да уча и през цялото време се разсейвам и си мисля мои неща ..Незнам как точно да го обясня - постоянно виждам как ми се случват лоши неща в бъдеще - даже започнах да ги записвам из разни папки.
например как моята инатеста приятелка, с която нямаме нищо общо ме избутва....

FernandoTorresIkerCasilla
05-28-2011, 15:41
Дневника му е майката ! 8-)

hayely
05-28-2011, 21:45
Дневника му е майката ! 8-)

Права си! Дневник, музика, филми, приятели!!! :)

pressiana
05-28-2011, 21:53
И на мен от 1-2 седмици ми е така. Проблемът при мен е, че не обичам да споделям мислите и чувствата си и ми става още по-зле.
Особено ей сега, по това време, всички като си легнат, а на мен не ми се ляга. Седя си сама и си пиша тука във форума, ама пак ми е тъпо. Кво да се прави, ще отмине. :)

bloodyF
05-29-2011, 11:55
предполагам, че най-много след седмица ще ти дойде...от хормоните е ...
или си много филмирана и чувствителна и затова..ама по-вероятно е първото..яж шоколад, гледай смешни филми и слушай весели песнички и ще си по-добре... :)