View Full Version : Смс простотии
Здравейтиии пакк !! Явно съм счупила огледало :D (демек 7 години нещастна любов)... Та тей де, преживях последния, сега харесвам нов !
Бях леко пияна и звъняхме на разни момчета да се гаврим с тях... и с единия сме приятели от около половин година и си пишем, но много рядко... Та, звъннах му и не вдигна, след 2-3 часа ми е звънял и не съм разбрала... Почнах да му пиша смс, най-спокойно, с единствена цел да се закачам и ебавам, но после разбрах, че всъщност го харесвам... Към 60 смс сме си писали и той ме умолява да му кайжа коя съм, но ние имаме чисто приятелски отношения, а и той си пише с една (обвързана, мършата ;хх) ии сега се чудя да му кажа ли, или не...
Няма да го приеме като базик, защото му казах, че искам да знае коя съм, но няма да му хареса... Но ако пък не пробвам, никога нищо няма да стане.. Аз съм страхлива идиотка, която се филмира !!
Аз съм страхлива идиотка, която се филмира !!
ем да, тва е важното от поста ти
послушай себе си
добре, добре, хайтърр >33
ам да му кажа на пича, наистина трябва да знае, но малко егоистично ще кажа, че не искам моя задник да гори ;дд
badsector
05-27-2011, 21:33
Действия като на 12-годишна, а пияна...
може, ама не съм на 12, което фактически е срамно в тоя случей щот се държа като на 12... абе не ми казвайте ква съм, знам си аз, кажете ми да казвам или не и що.... близкооооо е до ъкълаааааа
Grommash
05-27-2011, 21:45
Значи разхайтен живот..
омггг, начии аз пиша да не ми казвате каква съм и що съм, пък вие...
разхайте, скъпа/и напивала съм се 4 пъти, не пуша, дори не съм имала приятел, за каква разхайтеност ми говориш забога ;ххх
АЙДЕ СТИГА МЕНЕ СТЕ ОБСЪЖДАЛИ, КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА !!
pressiana
05-27-2011, 21:52
Кажи му. И стига си се палила тука.
TheNewReligion
05-27-2011, 21:57
Освен че си страхлива идиотка, си и селянка. Поздравления. Не казвай на момчето, ако не искаш да си промени мнението за тебе.
2ма направо си ти казаха да му кажеш и ти пак питаш дали да му кажеш.. май не е това отговора, който искаше да чуеш.. ?
Кажи му, ама после му кажи, че не си му казала истината, но после отново му кажи, че това което си казала в началото е било вярно, но после отново кажи, че лъжеш и така докато не се обърка съвсем!
Кажи му, ама после му кажи, че не си му казала истината, но после отново му кажи, че това което си казала в началото е било вярно, но после отново кажи, че лъжеш и така докато не се обърка съвсем!
Кви са тея суеверия? Аз колко огледала съм счупил... :lol:
Но ако пък не пробвам, никога нищо няма да стане..
сама си отговаряш на въпроса .. ;)
badsector
05-28-2011, 08:34
...щот се държа като на 12...
Май и той така се държи. Сигурно е някаква тенденция в подрастващото поколение - опитва се бързо да израсте физически, правят секс от ранна детска възраст, но емоционално изостват с няколко години...
Тааа кажи му. И си оправи правописа, изглежда грозно в момента.
vasko5467
05-28-2011, 09:42
Разхайтен живот
може, ама не съм на 12, което фактически е срамно в тоя случей щот се държа като на 12... абе не ми казвайте ква съм, знам си аз, кажете ми да казвам или не и що.... близкооооо е до ъкълаааааа
Проста си, не го заслужаваш. ЧАО !
П.С: Не му казвай, коя си, че ще си счупи телефона момчето.
1во: Не прием обидите лично и даа живея в едно гооолямо село, но мисля, че не ме познаваш и не можеш да прецениш дали съм селянка, или не... Може би пиша като такава, но не се старая за форум, където се очаква да те оплюят 10-15 човека...
2ро: Мога да пиша правилно, спокойно... В бързината се допускат грешки :)
3то: Въпреки всичко не престанахте да ме плюете _)_ (съжелявам, че е селско)
4то: Да, такава е модата, но ако си различен няма как да живееш спокойно и не, не се развивам по-бързо физически, отколкото умствено, спокойно :) Приоритет ми е ученето....
5то: Питах пак, защото имаше различни мнения... Разбрах всъщност, че не знам какво искам... (прдполагам, че ще ме съдите пак) Когато съм решила какво искам, ще направя нещо, но засега няма да му пиша...
sladkish_14
05-28-2011, 12:52
Мислех си, че новите поколения (94-99) вече са поотраснали, но не спирам да се убеждавам, че са изключително глупави деца. Така меко да се изкажа..
Иначе по темата: Напий се пак и прати 50-70 смс-а на някой друг, нищо чудно утре новата ти тема да е : Преживях го стария, сега съм влюбена в друг. Пийни една водка и помисли на спокойствие ;)
Кажи му! Лъжата истини руши...!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Да ви **а заядливата майката, хайде престанете, беее ! :x Да е казала, че има перфектен правопис и в този форум го прилага? Да е казала, че се е напивала като свиня, да е казала, че пуши? Да е казала, че ги върти по 10-11 на вечер? Да е казала, че живее в село? Да е казала, че не е страхлива идиотка? Ооо уу, чакай малко, вие бяхте от онези - ШЕМЕТИТЕ, всичко разбиращи и знаещи, правещи си изводите от .. нищото. Да е казала да я обсъждате / в момента, заради вас и аз го правя, копелета мръсни :x / ? Брееех какво се правите на идиоти? От 10000 км. личи, че не е някакъв кифлок, където не знае, че е сгрешила и се мисли за перфектна. Милиони пъти сама се обиди...но не...вие трябва да повторите. И ти мани това, да повторите - повторете, но и кажете решение.... Изнервяте, не разбирате ли!!?
Оле обичам те !!! Най-после някой в тоя шибан форум да ми хареса !! ;дд Казах му и ме заеба ... и все пак разбрах, че е тъпак :D
Ааа така, изобщо да не ти пука! Момчета мнооого, нали ти е било забавно ,а важното е да е весело! 8-)
Нестле омъжи се за мен ако си мъжко- еваларкас баткас.
Но ако пък не пробвам, никога нищо няма да стане.. Аз съм страхлива идиотка, която се филмира !!
:)
Прати снимка и щи кажа дали да се пробваш въобще.
Нестле омъжи се за мен ако си мъжко- еваларкас баткас.
Женско съм, сестро ! 8-)
Josefinne
06-20-2011, 12:04
Според мен все в един момент ще разбере. Най-добре си признай, че си била ти, била си пияна и си се сетила за него и си му писала. така хем ще му покажеш, че имаш интерес към него, хем ще имаш оправдание, че си писала глупости.
Да ти имам Ъкъла :lol: