Влез

View Full Version : защо му спада когато е в мен ?

volcom
05-28-2011, 09:12
Той е в силна ерекция и влиза в мен и не след много е започнал да му спада и трябва да му помогна с уста и ръце за да продължаваме ... това според вас , заради мен ли е и защо става ?

the_man
05-28-2011, 09:15
чичо доктор го зове... може да има адски много причини и само с изследвания може да се разбере. Може проблема да е на физиологично ниво и да се наложи лечение. Може да е и на психическа основа, може и да е заради теб, но най вероятно е заради самия него. Просто нещо му пречи и трябва да разбереш какво. Попитай го, притеснява ли се, неприятно ли му е, разсеян ли не... такива работи. Но ако и той е озадачен защо така се получава и няма някакви мисли, които да го тормозят, най-добре ще е да се консултира с лекар

volcom
05-28-2011, 09:18
опасявам се че наистина трябва да отиде на лекар ... освен това пича може да чука по тоя начин по 7 часа и да не свърши ... той си казва , че си му е супер готино , ама докато му правя орална пък после като започнем същинския филм и на мене ми е яко му омеква .. той не си го казва ама го вади примерно и аз виждам че му е поумекнал а друг път директно "арее помогни " .. и ... много е мъчително .

the_man
05-28-2011, 09:20
като му духаш свършва ли?

volcom
05-28-2011, 09:22
да но това също не е лесно при него а се е случвало докато му духам и му е супер яко изведнъж да започне да спада е така .. не ми се вярва да е от мен тогава обаче ..
Добре де по какъв начин може пък да е от мен ? На него си му е супер силна ерекцията когато му духам пък после му спада .. да не го кефя ли какво ? 8-)

the_man
05-28-2011, 09:31
Ами чичо доктор тогава, ама и той едва ли ще помогне много много.. просто както си има мъже, които сън не ги лови заради преждевременна еякулация, така има и мъже в другата крайност... Мен ми се е случвало 3-4 пъти да не мога да свърша и да омекна и незнам каква е причината.. не е в липсата на удоволствие.. просто някак безчувственост на моменти. Щом го вдига доста добре в началото, както казваш, значи едва ли има проблем с кръвоносен съд или инервация... все пак, докторът ще знае най-добре къде да търси проблемите... Намери му някакъв фетиш, незнам нещо, което да го възбужда на макс.. и тогава ако пак е така, значи нещо е сбъркан 8-)

volcom
05-28-2011, 09:34
дааам .. аз ще си го питам директно щото до сега не съм . Благодарско за помоща .

vasko5467
05-28-2011, 09:35
Да отива бързо на доктор

kalpazanka
05-28-2011, 09:36
Да не би да мълчиш като риба по време на акта и да не показваш грам емоция и желание?

vasko5467
05-28-2011, 09:36
Да отива на лекар

volcom
05-28-2011, 09:38
Не не мълча като риба :D А има едно нещо дето се сетих чееее той никога не мастурбира ... е така не е чукал година и е мастурбирал сигурно 2-3 пъти .. Има ли значение ??

the_man
05-28-2011, 09:43
Може да е от тия, Асексуалните типове, просто да не изпитва някакво силно привличане и желание за секс... ниско либидо... мисля че се лекува :D

volcom
05-28-2011, 09:44
аа нищо подобно :D тука проблем нямаме

the_man
05-28-2011, 09:50
Ем значи чичо доктор... 8-)

badsector
05-28-2011, 10:36
Верно е сбъркан тоя, чак пък толкова да се кефи на свирки, а да не му харесва да го пъхне.. не е нормално :-o

dimitar_ak
05-28-2011, 10:49
Не е за чичо доктор, а има нещо в главата му. Просто се отпуснете и поговорете какво ви харесва и възбужда. Вероятно нещо в леглото не е както трябва.

fanincety
05-28-2011, 21:38
Може да си му "широка" .. така да се каже и да не усеща нищо (: .. що не се стегнеш .. и го накарай най-вече да се отпусне. За да ти е приятен секса не трябва да си гнуслив. Опитайте нещо различно, нетипично . Но със сигурност не му трябва никакъв лекар! :grin:

Sh@d0w
06-04-2011, 07:14
Колко глупости се изписаха в тая тема...

Това че му спада може да е следствие от много неща-недостатъчна възбуда,напрежение,стрес.М н лично ми се е случвало няколко пъти,по простата причина,че го правим на места където могат да ни видят други хора и постоянно се оглеждах.

А бавното свършване също не значи,че има някакъв здравословен проблем.Аз лично когато съм с презерватив,трудно свършвам,просто убива голяма част от удоволствието.Друга възможна причина да не свърши е че си твърде широка и не може да изпита достатъчно удоволствие.

CSKAMen1
06-18-2011, 00:47
Ако със сигурност искаш да се отървеш от този проблем-решението е виагра-ще имате голямо удоволствие,защото виаграта прави точно така,че вече като има ерекция,да задържи кръвта в половия орган и еркцията да не спада.Това че той го вдига и му пада вече при полов акт е гаранция,че проблема е в главата му.Ако беше заболяване,нямаше да може да го вдигне.Но пък при виаграта може да се създаде зависимост и да си дава парите за това,а тое скъпо.

petio
06-25-2011, 22:23
Имах такъв случай, бях позакъсал финансово, не бях взел едни изпити, бех се отчаял такъв, и все затова мислех и не ми даваше мира, но след два три разговора си избих това от главата и `водата потече отново` :D

playboyche
06-26-2011, 11:43
Значи да си кажем чесно аз мислим че си као хладилник вътре щот и аз като съм на студено ми се свива уйо бе майна 8) може и това да е ... нз

DENKAZ
06-26-2011, 15:59
От теб е.