View Full Version : Диетата ''Японско чудо'' какво мислите ;sss
MayFlower
05-28-2011, 12:25
Здравейте, вече 3-ти ден съм на диетата ''Японско чудо'' и съм смъкнала около 2 килограма, а сега юни месец ще правя 15 години. Висока съм 164 и тежа 57 кг. Та въпросът ми е дали тази диета е здравословна за мен , защото се притеснявам от възрастта си, че съм малка за тази диета и ме е страх да няма някакви отрицателни и пагубни последствия за организма ми.. Вие какво мислите ? Ето я и диетата :
1 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче месо,салата
2 ден
Закуска - Горчиво кафе, парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче шунка,салата,чаена чаша кисело мляко
3 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Зеленчуци,плодове
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца
4 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца,сок от моркови
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца,шунка,салата
5 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Печена риба с домат
Вечеря - Прескача се
6 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Две големи парчета пилешко месо
Вечеря - 2 твърдо сварени яйза,морков
7 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Парче месо,плод
Вечеря - По желание
Продължителността е 14 дни
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират сол, захар и алкохол.
От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред.
Заедно и с диетата спортувам - бягам с приятелки на стадиона всяка сутрин.
МОЛЯ ВИ , КАЖЕТЕ МИ КАКВО МИСЛИТЕ.. ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ДА Я СПАЗВАМ, ИЛИ.. ;s Благодаря Ви предварително! :)
Всяка една диета на тази възраст е вредна. Продължавай да си бягаш и намали сладките неща и снаксовете.. :)
badsector
05-28-2011, 12:31
Много е вредна, спирай я веднага. Насочи се към Зоната.
MayFlower
05-28-2011, 12:35
Всяка една диета на тази възраст е вредна. Продължавай да си бягаш и намали сладките неща и снаксовете.. :)
Сладките неща съм ги ограничила , а снаксове въобще не ям , защото наистина са освен много калорични и много нездравословни. Ще продължа да бягам, благодаря ти!! :)
MayFlower
05-28-2011, 12:36
Много е вредна, спирай я веднага. Насочи се към Зоната.
Ще я погледна, Благодаря ! :)
nikoletaw
05-28-2011, 12:56
Особено с това кафе :( Просто ограничения и спорт :)
Colouring
05-28-2011, 13:19
Това си е истинско мъчение.Жив глад.
Тия яйца са толкова много.. аз едва ли ще мога да ги ям.И освен това-сутрин кафе,на обяд-тия две яйца и до вечерта нищо? :shock: Закуси си здравословно,яж нещо леко на обяд,а не с две яйца до вечерта.Ти едва ли ще имаш сила да направиш нещо.
Да,предполагам,че ще свалиш,ама на каква цена?И после на 80%,които отслабват толкова много за толкова кратък период от време,им се връща всичко,та отгоре.
Малко ми напомня на следното:
"Супер ефективна диета"
сутринта сваряш едно яйце
на обяд го обелваш
и вечерта го изхвърляш
бляккккккккк :shock: не признавам почти никоя диета с малки изключения, но тази наистина....
Особено с това кафе :( Просто ограничения и спорт :)
Ооо преди бях голям фен на диетите
Сега си мисля колко тъпа съм била
Тъпо е човек да се лишава от нещо което обича( храна <3 )
thegreenzombie
05-28-2011, 15:56
+1 !! :!:
Правила съм я. Въпреки че съм човек, който е голям мазохист и издържам на глад, това не го издържах, цял ден да караш на 2 яйца, вечерта вече нямаш сили да си направиш салатата .. намери нещо по-здравословно.
FuckingFreak
05-28-2011, 18:15
+++++
Колкото и да се тъпчеш, ако после направиш една здрава тренировка гарантирам, че абсолютно нищо от това няма да ти се лепне.. :)
slynchicety98
05-28-2011, 20:31
+++++
Колкото и да се тъпчеш, ако после направиш една здрава тренировка гарантирам, че абсолютно нищо от това няма да ти се лепне.. :)
+++
Всичко си е до структура,ген , метаболизъм!!.Кво като ми спазвате някви диетии , то диета лли еизобщо или жив глад ... после ,защо получавали инфаркти на 18 и т.н. .... Кво аз като се тъпча постоянно и нищо не спортирам .. кво дебела ли съм НЕ! , но пък имам фр. която нищо не яде и си е 90кг-ова и кво .. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВА ТАКЪВ КАКЪВТО Е ! С тия диети после като отслабнете до желаните кг. и като спрете всякакъв спорт и пак ядете боклуци , ще ги качите 2 даже 3-но кг. които сте свалили :-o ... Съжалявам ако има грешки и т.н ама се ядосах :lol:
С тази диета човек освен да си съсипе организма, друго не знам.. ще има ужасен йо-йо ефект.Пък и никой не може да спазва подобен глад дълго време, в един момент ти писва.. започваш да хапваш повече и.. край.
По - добре е да се изградят хранителни навици, хранителен режим, който позволява да е постоянен и здравословен, съчетан с воля, търпение и спорт.. резултатът няма да закъснее :)
TheBeliever
05-28-2011, 20:47
С този тип диети си забавяш метаболизма. Като резултат ще качваш килограми в пъти по-бързо, т.е след края на диетата каквото и да хапнеш ще ти се лепи. Да не говорим още колко негативи ти носи бавния метаболизъм.
AdrenaliNa
05-28-2011, 21:23
След диетата ... +10 кила :-o
до 2 месеца предполагам
GabrielleShayk
05-29-2011, 00:23
Правила съм я диетата и свалих 6 кг :) това беше преди месец и все още поддържам това тегло.
MayFlower
05-29-2011, 08:58
Първият положителен коментар за сега.. :D странното е , че всички , които са я спазвали са отслабнали и са си задържали новото тегло.. :o
ElinoOor
05-29-2011, 10:03
Правила съм я. Свалих 8 килограма,за три седмици и 2 дни.Не съм ги върнала обратно засега.
Не знам какъв ви е проблема с кафето и яйцата.Изглежда малко и въпреки това,никакъв глад не усещах.
eminemfenka
05-29-2011, 10:04
С тази диета човек освен да си съсипе организма, друго не знам.. ще има ужасен йо-йо ефект.Пък и никой не може да спазва подобен глад дълго време, в един момент ти писва.. започваш да хапваш повече и.. край.
По - добре е да се изградят хранителни навици, хранителен режим, който позволява да е постоянен и здравословен, съчетан с воля, търпение и спорт.. резултатът няма да закъснее :) ;-) ;-) ;-) :smt006
VampireLover3
05-29-2011, 11:17
не умираш ли от глад? С тези яйца наи-много да се посереш.
badsector
05-29-2011, 11:55
...Не знам какъв ви е проблема с кафето...
Проблемът ще се появи при теб, ако продължаваш с тази диета.
ElinoOor
05-29-2011, 13:30
^ Тая диета я правих преди 4 месеца ;)
Който както се уреди. Аз проблем с теглото нямам вече.
divacheee
05-29-2011, 15:11
Интересно ми е кaк при тaковa глaдувaне имaш силa зa спорт ?!
Огрaничи се мaлко, спри вредните хрaни ( не кaзвaм дa глaдувaш ) и продължaвaй със спортa .. Не ти трябвa тaзи "диетa" !!