Влез

View Full Version : Объркана съм...

GrippingBosh
05-28-2011, 13:40
Здравейте!
Имам приятел от 3 месеца ,това ми е първата връзка.На 17 смеОнзи ден си беше оставил скайпа в нас и аз....реших да го проверя.Беше ми обещал да не казва на никого 1 нещо ,но го е казал на цели двама автоматично доверието се загуби...има 1 приятелка ,с която са били заедно за 1 седмица преди 2 години ,но са се разделили продължават да бъдат приятели.Снощи му писах ,но той не ми отговори ,а си чатеше с това момиче.За чао си писаха целувки...пишаса си 1 -2 пъти на умалителни имена...ние сме скарани в момента с него ,защото съм му гледала в скайпа.Уж казва ,че ме обича ,действията му уж го показват ,но сега....Мисля да изчакам няколко дена ,да видя какво ше си пишат и тем подобни и да поискам да се видим и да искам обяснение за всички тези неща.Другия вариант е веднага да го скъсам,но поне ми дължи обяснение,малко или много съм се привързала ....Как бихте постъпили Вие :)

badsector
05-28-2011, 14:01
Емиии малки сте, чувствата бързо идват и си отиват, още нямате изградени характерни принципи и ценностна система... Не се втелясвай толкова и да го зарежеш и да не го зарежеш сега, е все тая :)

katq14
05-28-2011, 14:25
Изчакай да видиш какво ще си пишат и ако нямаш повод за подозрение,че между двамата има повече от приятелство, по-добре не късай с него.

Lysander
05-28-2011, 14:58
Късай още днес и тръгни с най-добрия му приятел. Покажи на гадното копеле с кого си има работа. :o

nick1896
05-28-2011, 15:18
Казваш, че тя му е приятелка ... Това че сте тръгнали не означава, че той не трябва да се вижда с други момичета (вижда като приятел) и все пак целувка (емотиконка) по скайп не означава нищо. Не го притискай чак толкова, че да му следиш скайпа. Иначе по въпроса за обещанието - момчето е сгрешило... Решението ти сам трябва да го вземеш ... аз бих те посъветвал да му дадеш още малко време, за да видиш как ще се развият нещата. :)

SmilezZz
05-28-2011, 16:22
Може би е сгрешил,като е казал въпросното нещо,но не мисля,че чак това е причина да скъсаш с него.. Вярно е,че по-голямата част във връзката играе доверието,но.. не знам.. Просто поговори с него..
Не мисля,че ако го ОБИЧАШ - ще можеш да се откажеш така лесно от него.. Та ,както и да е..
Излизате и си говорите сериозно..
На 17 сте - вече сте големи,не се дръжте като малки деца..

Roxie
05-28-2011, 16:31
Питай го за тези неща в скайп. Ако почне да увърта го зарежи.

daerklord
05-28-2011, 18:49
Измисли му някой гаден номер и го скъсай.

onestar
05-28-2011, 21:41
Някой по-горе каза, че тези емотикони по скайп не значат нищо. Мен пък ме дразнят страшно много. :?

Ако са приятели, да се държат като такива... що трябва да си пращат лигавщини по скайп?
И той не трябва да те пренебрегва заради друга... още повече като му е бивша.

На твое място щях да си поговоря много хубаво с него както за чатовете, така и да нещата които си му поверила, а той е изклюкарил.

След това всичко е в негови ръце. Издъни ли се още веднъж по подобен начин... край.

ForzaFelipe
05-28-2011, 22:50
Гръмни се...
Шо пипате чуждите скайпове бе хора...Аз също се лигавя с моите познати,е ако имам приятелка треа стана монах ли...естествено че ще продължа да си се шегувам с тях...

antifashionshit
05-29-2011, 09:58
като ровиш там, където ще се опариш, ще ти е гадно сега :Д

yondii
05-29-2011, 11:16
според мене въобще не е трябвало да му се ровиш в скайпа, но след като вече си го направила питай го като нормален човек защо е казал и т.н
А за приятелката му - емотиконите в скайп наистина не са нищо - все пак като ходи с теб да не говори с други момичета ли :lol: