View Full Version : искам скутер
така искам да ви кажа че искам една хонда 50 ноооо майка ми се притеснява за мен :x и по скоро нямам 6тици в бележника така.. искам да ви попитам има ли някакъв начин да я накарам щот досега успявам горе долу ма трябва да ускоря процеса щот скоро ми е :booooomb: ржд :booooomb: :-x и без да уча не съм про в тая фаза 8-)
subdamov
05-28-2011, 21:49
А книжка? o.O
Ми покажи и с на някой авер скутера му,че "можеш" да караш?
Cybershot
05-28-2011, 21:52
Като те гледам, ако не седнеш да учиш, ще си останеш тъп и необразован селянин ...
И аз искам мотор но по-мощен , а искам и книжка да изкарам . Но майка вика -" книжка за кола да но за мотор не " Винаги си търсят оправдание тва е ... :(
Cybershot
05-28-2011, 22:00
И аз искам мотор но по-мощен , а искам и книжка да изкарам . Но майка вика -" книжка за кола да но за мотор не " Винаги си търсят оправдание тва е ... :(
Много ясно и закона го е предвидил, чак на 21 год като ви е дошъл акъла (ако е дошъл де) да можете да карате нещо над 350 кубика.... То аман от рейсърчета и тем подобни турбо гъзари, дето правят изяви по пътищата и застрашават живота на хората.... Всеки прави (е правил) такива простотии, но като ще ги правиш върви някъде на полигон, където само себе си ще претрепиш...
Я кажи модела на това скутерче, че тез новите 50cc са бая мощнички 8-) Колко съм падал като съм бил на твойте години :lol: Не ти трябва скутер! Няма да има с кой да го караш и ще ти утъпее много бързо!
Я кажи модела на това скутерче, че тез новите 50cc са бая мощнички 8-) Колко съм падал като съм бил на твойте години :lol: Не ти трябва скутер! Няма да има с кой да го караш и ще ти утъпее много бързо! оо има с кои аз съм от 8) владая 8) и законите са дотук полиция няма тука половин владая имат коли и мотори а са по 15 имам един приятел които е 5 клас и е с хонда такт и един 6 които е с италджет а в прочие аз искам хонда 50
Като те гледам, ако не седнеш да учиш, ще си останеш тъп и необразован селянин ... само та ди кажа тъпия и необразован селянин си ти щот аз от първи до 6 съм само 6тици просто не ме влече да седна и да уча
А книжка? o.O
Ми покажи и с на някой авер скутера му,че "можеш" да караш? а бе аз съм от владая и тука по 51 са вече с коли а и за аверите има ги ама са стиснати малко
И аз искам мотор но по-мощен , а искам и книжка да изкарам . Но майка вика -" книжка за кола да но за мотор не " Винаги си търсят оправдание тва е ... :( аз съм на 12
А книжка? o.O
Ми покажи и с на някой авер скутера му,че "можеш" да караш? а бе аз съм от владая и тука по 15 са вече с коли а и за аверите има ги ама са стиснати малко
Като те гледам, ако не седнеш да учиш, ще си останеш тъп и необразован селянин ...
... но със скутер : D
ТИ СИ НА 12 И ИСКАШ СКУТЕР?
WHAT THE FUCK?!?!?!?!
дете, сядай да учиш и стига си се занимавал с глупости! Ако ще не от владая, ми от горно нанадолнище да беше, не помисли ли за вашите? Ами ако те хванат, знаеш ли как ще ги глобят? Ами ако паднеш и си счупиш главата.. а???? Ама не, то на 12, как да разсъждава...лапешки истории... :x :x :x
ch0c0late44
05-29-2011, 12:21
... но със скутер : D
:lol:
AreYouNoob
05-29-2011, 14:53
хах аз си имам 1 симсон на село (на 14 съм) и си пея "ръгам на 4-та гумата превърта..." :D
ПС: изкарай по-добри оценки и родителите са ти прави шот мисля , че ако те хване полицай - глоба 500лв + конфискуване на мотор (не съм сигурен)
Къде беше това владая бе? Аааа, да, некво село в близост до София. С този скутер ще падаш много, ама много! На 12 не можеш да си го оправиш и само ваще ще метнат парите. Да не говориме че за да имаш скутер трябва понееее малко да знаеш как да го поискаш.... Ти не знаеш...
Благодаря че ми каза никога да не ходя във владая защото шанса некой да ме блъсне е 100%
Cybershot
05-29-2011, 22:51
Като те гледам, ако не седнеш да учиш, ще си останеш тъп и необразован селянин ... само та ди кажа тъпия и необразован селянин си ти щот аз от първи до 6 съм само 6тици просто не ме влече да седна и да уча
"Много си тъп Саше..."
На 12 какъв скутер бе? Вземи и виж чак на колко години ще можеш да управляваш МПС.... Аман от лапетии... Аз до 12 клас съм имал 6ци, тъй че тихо....
ccdesigns
05-29-2011, 23:19
И аз доста искам скутер, на 13 съм, но наще казват, че не могат да се оправят с полицията ако ме спрат. На село има някаква мудна Yamaha Jog (май така беше модела) и ще мога да я карам - там няма хора. Иначе никой не може да ме убеди, че книжката прави шофьора...
mMemories
05-30-2011, 14:22
Ми кат не те влече ученето няма скутер. Плюс тва- на 12 си закъде си се разбързал.След това ще имаш време да си трошиш главата.