View Full Version : Как се забравя момиче :?
zliqt0podzemen0kroasan
05-29-2011, 19:12
От къде да започна? Да речем госпожицата да се казва Х. Аз да съм У.
Та работата е ,че тя е да речем повече от 4 години по голяма от мене!
Видях я, завъртя ми главата... Перфектната...
НЕ КИФЛА. Стилна брюнетка, висока, всичко точно усмихната винаги и т.н. Работата е там,че явно много са и разбивали сърцето и т.н и явно мадамата не е отворена за нови връзки , макар че често я виждам да движи в мъжка компания. Работата е там, знам че нещата няма да се получат, но как да я забравя? Пробвал съм със спорт-не става!
За алкохола- има известен напредък, обаче последния път бех пиян на куче и срещнах точно нея с друг, от което ми стана по-гадно и почнах да върша глупости.Пия доста често вече (около 3 пъти на седмица ) винаги твърдо... Просто исках да споделя някъде... и кажете моля ви как да я забравя? Вече обсеби и съня ми!
Браво! :) Продължавай с алкохола, това е най-сигурния начин. :smt023
pressiana
05-29-2011, 19:58
Как се забравя момиче?
С ново момиче.
И стига сте се хвалили с тези ваши алкохолни подвизи.
Мега тъпо е.
Браво! :) Продължавай с алкохола, това е най-сигурния начин. :smt023
мхм най сигурния начин да стане алкохолик... :-D
Няма начин да я забравиш ако я виждаш всеки ден, търси си друга перфектна :)
Ти в мене да не си влюбен , бе? Същата съм и аз. 8-) Абе хвани си нова... господиии, колко хубави момичета има /колкото и момчета (mm) / Сега идва лято и всичко яко, ухх. И заеби тоя тъп алкохол.
badsector
05-29-2011, 21:32
...Да речем госпожицата да се казва Х. Аз да съм У...
Като се появи Й, ще я забравиш :D
Майтапа настрана, послушай какво ти е писала @pressiana. Има и други момичета, които заслужават внимание, а и 4 години по-голяма.. рано ти е още за такива.
bobstara
05-29-2011, 22:17
Алкохол и много момичета на мен тва ми помага.Аз те съветвам да отидеш сега лятото на море с твои приятели пий яко всяка нощ много момичета и като се върнеш няма да ти пука за нея :)
Абе хора алкохола НЕ е решение, той НЯМА да ви помогне... най-много просто да създаде такава илюзия, която накрая ще ви излезе през някъде.
Онова горе беше просто ирония, не схващате ли?
bobstara
05-29-2011, 22:36
Абе хора алкохола НЕ е решение, той НЯМА да ви помогне... най-много просто да създаде такава илюзия, която накрая ще ви излезе през някъде.
Онова горе беше просто ирония, не схващате ли?
Помага казвам ти от личен опит.zliqt0podzemen0kroasan гледай обаче да имаш някой приятел с теб за да те прибере :-D
^ Помага да преодолееш чувствата си, или да ги потулиш някъде за известно време и в най-неочаквания момент те да те връхлетят отново?
fUcKsMiLe
05-29-2011, 22:48
bobstara - Алкохола помага? Wtf ?!
Алкохола не помага!
Той е решение за няколко часа, а след това какво?
Или няма да изтрезняваш? Какви глупости говорите, ей.
И както каза pressiana -
много е глупаво да се хвалите
(или просто казвате) с това, че се напивате.
ПТ: Никакви контакти с нея
(на живо, фейсбуци, скайпове - всичко трябва да се изтрие,
поне на този етап).
И време, много време.
Ambitious
05-29-2011, 22:52
Марихуана брат.. поне аз така действам, напушен по цял ден и не ме ебе.
s0b1esk1
05-29-2011, 23:10
тоя под мене добра идея ти даде, но има и по-добра: синтетика + хаус или техно партита в продължение на месец и след тва ще разбереш отговора. няя да ти го казвам на готово я.
againstyou
05-29-2011, 23:42
Как се забравя момиче?
С ново момиче.
И стига сте се хвалили с тези ваши алкохолни подвизи.
Мега тъпо е.
Със забравилник
:lol: :lol: :lol: :lol:
dimitar_ak
05-30-2011, 07:59
Момиче се забравя с ново момиче, а това, че много са и разбивали сърцето е просто оправдание.
chemist9009
05-30-2011, 08:26
X≠Y 8) 8) 8) Y ще забрави Х с помощта на Z(друго момиче) :D :D
badsector
05-30-2011, 08:41
Наркотиците могат да ти помогнат само така да си скапеш здравето, че цял живот да съжаляваш :)
п.п. алкохолът е доста силен наркотик.
zliqt0podzemen0kroasan
05-30-2011, 10:47
ебем го пак съм бил греда. Бе има секви момичета ама нали се сещате ,че аз не приличам на
http://jawadg.files.wordpress.com/2011/04/trendy-hairstyles-fashion-for-boys1.jpg
или пък на
http://fc07.deviantart.net/fs46/i/2009/220/f/d/Lost_Fashion_Boy_by_sexties.jpg
По скоро приличам на някой обикновен тип обаче лицето ми е много грозно. Преди бях по дебел сега смея да твърдя ,че малко отслабнах 77кг на 181 см. Проблема ми е ,че съм грозен :)
Ssummerjam
05-30-2011, 11:21
Като за начало спри алкохола, няма да ти донесе нищо добро. После махни всичко, което ти напомня за нея. Оттам нататък времето си знае работата. :)
antifashionshit
05-30-2011, 12:19
имаш убийствено як ник, ама пиеш за да се напиеш. +1 за ника, -5 за злоупотреба алкохол от мен.
колко съм лош :lol:
...Да речем госпожицата да се казва Х. Аз да съм У...
Като се появи Й, ще я забравиш :D
Майтапа настрана, послушай какво ти е писала @pressiana. Има и други момичета, които заслужават внимание, а и 4 години по-голяма.. рано ти е още за такива.
и аз си мислех за Й 8-)
autumn666
05-30-2011, 13:39
е*** го пак съм бил греда. Бе има секви момичета ама нали се сещате ,че аз не приличам на
http://jawadg.files.wordpress.com/2011/04/trendy-hairstyles-fashion-for-boys1.jpg
или пък на
http://fc07.deviantart.net/fs46/i/2009/220/f/d/Lost_Fashion_Boy_by_sexties.jpg
По скоро приличам на някой обикновен тип обаче лицето ми е много грозно. Преди бях по дебел сега смея да твърдя ,че малко отслабнах 77кг на 181 см. Проблема ми е ,че съм грозен :)
Само надутите кифли обръщат много голямо внимание на външния вид. Е, не казвам че той не е важен, а че не е най-важното нещо. Просто бъди пич сред момичетата, дръж се печено и ги забавлявай, тогава ще те харесат и толкова ;D.
zliqt0podzemen0kroasan
05-30-2011, 13:50
Викам да кажа малко за мене, щото сигурно там е проблема. Значи аз съм висок към 181 и тежа 77кг г/д имам тяло!
Лицето ми както казах е с грозни черти имам русо-кестенява коса много грозна щото е няква начупена и нищо немога да я направя затва само 2ри номер ходя! Очите ми са зелени на едното имам малко синьо почти незабележимо! Спънат съм в езика т.е често ми се оплитат думите, също така не съм душа на компанията дет се вика! За статист бивам-само слушам и се кефа. От малък предпочитам да съм сам събирания не ми харесват повеч от 10 човека винаги някой почва да се заяжда с мен. Прочетох темата как да се харесаме на момиче ама надали ...
zliqt0podzemen0kroasan
05-30-2011, 13:57
Викам да кажа малко за мене, щото сигурно там е проблема. Значи аз съм висок към 181 и тежа 77кг г/д имам тяло!
Лицето ми както казах е с грозни черти имам русо-кестенява коса много грозна щото е няква начупена и нищо немога да я направя затва само 2ри номер ходя! Очите ми са зелени на едното имам малко синьо почти незабележимо! Спънат съм в езика т.е често ми се оплитат думите, също така не съм душа на компанията дет се вика! За статист бивам-само слушам и се кефа. От малък предпочитам да съм сам събирания не ми харесват повеч от 10 човека винаги някой почва да се заяжда с мен. Прочетох темата как да се харесаме на момиче ама надали ...
Накарай я да те намрази и то направи също... Ще се откажеш.
zliqt0podzemen0kroasan
05-30-2011, 19:11
Накарай я да те намрази и то направи също... Ще се откажеш.
да няма обратния ефект за мене и после да се псувам за това което съм направил, щото предполагам че само аз ще я накарам да ме намрази и ще ми стане още по гадно
elizabethg
05-30-2011, 19:54
Да...намери си друго момиче и обърни цялото си внимание към него :)
А ти откъде знаеш ,че няма да потръгне с нея...пробвал ли си изобщо или ей така както си я наблюдава и реши,че няма да върже?? :-o Или си решил ,щом е по-голямa от теб с 4 години да забравиш за нея. Мхмм,еми ако е така ще я забравиш или с времето или с нещо друго ,което убива времето. С алкохол още по-лошо става..НЕ ! Просто отвори се за нови приключения и забави,потърси нещо ново и свежо с приятелите си ! Иначе скоро няма да излезеш от тая история...