View Full Version : Любовта или увлечението
bobstara
05-29-2011, 19:59
Имам проблем и моля да ми помогнете да реша какво да правя.Имам връзка с едно момиче от 1год и няколко месеца но преди 1 седмица се видях с едно бившо гадже и излизаме почти всеки ден и всичко върви идеално докъто с гаджето ми не е така.Обичам приятелката си много,но с моята бивша приятелка всичко върви идеално и незнам с коя от тях да бъда и моля за някакъв съвет.Благодаря предварително :)
SmilezZz
05-29-2011, 20:06
Щом задаваш такъв въпрос: или не обичаш настоящата си приятелка,или не знаеш какво искаш.. Най-вероятно и двете..
Какво да правиш ли ? Никой не може да ти каже.. Помисли добре.. коя обичаш ИСТИНСКИ.. с коя ще си щастлив ?
Biiiitch
05-29-2011, 20:08
Мисля, че е повече от очевидно че обичаш бившата си приятелка повече. Прецени добре с коя искаш да си, и с коя си заслужава.
rammstein123
05-29-2011, 20:14
Ти си идиот.
ivcheto0o
05-29-2011, 20:45
Щом задаваш такъв въпрос: или не обичаш настоящата си приятелка,или не знаеш какво искаш.. Най-вероятно и двете..
Какво да правиш ли ? Никой не може да ти каже.. Помисли добре.. коя обичаш ИСТИНСКИ.. с коя ще си щастлива ?
MaLkaTa_LaDy
05-29-2011, 20:46
Ти си идиот.
Съгласна съм. Иначе се вижда, че искаш да си с бившата, просто не ти стиска да скъсаш настоящата. Прави каквото си искаш...
1 година не е малко време , а бившата за да ти е "бивша" сигурно има причина :)
^ И аз така мисля.
Каква е причината да се разделите с бившата?
bobstara
05-29-2011, 21:04
^ И аз така мисля.
Каква е причината да се разделите с бившата?
Не е била кои знае каква причина с бившата сме били 2 месеца заедно не е било кой знае какво
Grommash
05-29-2011, 21:08
Ми да, ако сте превъзмогнали старата причина поради която сте скъсали и ако не ти е приятно да си с твоята, имаш пълното право да се върнеш при нея. :-D
rammstein123
05-29-2011, 21:09
Вие го разпитвайте и съветвайте, ама той пак ще си остане идиот! Ако съм на мястото на приятелката му, ще му отрежа тестисите без упойка и ще го накарам да ги изяде. Как може изобщо да си помисляш да правиш нещо с момиче, докато имаш /явно хубава/ връзка ОТ ГОДИНА с друго!? Сериозно, постъпките на някои хора просто не са за коментар...
badsector
05-29-2011, 21:25
Явно сегашната ти е поомръзнала и намираш разнообразие в старото гадже.
autumn666
05-29-2011, 21:36
Ти си идиот.
bobstara
05-29-2011, 22:57
Ба хора съветвайте ме че незнам какво да реша ... :(
Какво да те съветваме? ОчевАдно е, че бившата ти е тръпка и искаш да си с нея. Друг е въпроса, че и тя ще ти омръзне след известно време, просто защото така като те гледам не си дорасъл за сериозна връзка.
bobstara
05-29-2011, 23:13
Ем аз мисля че съм дорасъл защото 1год и половина не е малко (на 17 год съм)
s0b1esk1
05-29-2011, 23:21
с която е по-красива.
"Любовта или увлечението" питаш...
Ако любовта беше истинска, нямаше да се питаш това, защото никой нормален човек не би зарязал любимата си, заради някакво мимолетно увлечение.
Пък и... какво ще стане ако това твое увлечение прерасне в любов с течение на времето? Пак ще избягаш от нея и ще търсиш друга тръпка? И така докога?
Трябва да се научиш да цениш любовта, да й е радваш и да я подклаждаш, когато е нужно.
Но... сега едва ли си способен за това, така че... прави каквото искаш. Само гледай след време да не постваш тема "Помощ! Сгреших. Как да си я върна?"
Тръгваш с бившата,но задължително преди това скъсваш с настоящата!
againstyou
05-29-2011, 23:47
Ти си идиот.
Съгласна съм. Иначе се вижда, че искаш да си с бившата, просто не ти стиска да скъсаш настоящата. Прави каквото си искаш...
Sladyranna
05-29-2011, 23:51
Пффффффффффффффф
Пикльоооооо
Дай номера на гаджето да и звънна да и кажа с какъв боклук си пропилява времето
badsector
05-30-2011, 09:25
Ем аз мисля че съм дорасъл защото 1год и половина не е малко (на 17 год съм)
Какво мислиш и какво е в действителност, са две коренно различни неща. Година и половина не е малко за тази възраст, но няма как да се нарече сериозна връзка. Представи си като направиш 4-5 години как ще ти е омръзнала и как ще умираш, за да треснеш нещо чуждо. Ако не се промениш, ще е почти невъзможно да имаш наистина сериозна връзка без да е пълна с изневери.
malkataa
05-30-2011, 13:10
Ама ти наистина си идиот! .. Искаш съвет? Намери си трета и започвай да си ги въртиш и трите и като те разберат що за боклук си ме извикай да снимам!! ;)
SmilezZz
05-30-2011, 14:47
Ем аз мисля че съм дорасъл защото 1год и половина не е малко (на 17 год съм)Съвет ? Спри да се занимаваш с момичета,докато не пораснеш и не се изясниш със собствените ти чувства..Никой друг не може да ти помогне,ако ти сам не го правиш за себе си ..
Тази,която е била до теб ,когато си е тръгнала другата. Все пак с бившата сте свършили вече. Не мислиш ли,че ако избереш с нея пак ще се оставите заради вредни и стари навици,заради които може би сте се оставили. :) Но и все пак както се казва "Там където е имало огън може пак да гори..." И все пак прецени с коя ти е по-добре и с коя по-хубаво се чувстваш :) Живота е твой ти преценяш ,ние просто даваме различни варианти,ти си този ,който избира!
която е по-близо до сърцето си.Питай приятели (истински) които ги познават и двете чуй тяхното мнение за двете.След това обмисли всичко прецени и накрая реше коя ти топли душата като си до нея.Ако не изпитваш тръпка нито при едната, нито при другата.Ти не ги обичаш, а искаш да ги обичаш.Ти търсиш разнообразие в ежедневието.Ако обаче осетиш тръпка при едната хващай я.И в двата случая УСПЕХ :grin: