PDA

View Full Version : Сложна връзка :(

fckdeup
05-29-2011, 22:11
Имам проблем с приятелката си тя е една година по-голяма от мен много сме хубави заедно. Ходим заедно от 9 месеца почти без няколко дни.

Проблема е следния от някаде 5 дена се държи супер студено с мен, лъгала ме е веднъж, а аз много мразя,дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?! Винаги съм искал моето момиче да се чувства като принцеса и да и е добре, винаги постъпвам кавалерски винаги съм гледал да е на нейното да се чувства добре, щом тя е добре и аз съм добре.Не бяхме се виждали 4 дена и не ме търсеше аз я потърсих, но я хванах да спи без да искам и я попитах как си какво правиш искаш ли да се видиме, тя ми каза, че спинка и ще ми се обади, но не ми се обади :( . На следващият ден се видяхме със сестра и нейните приятелки дойдоха да играем волейбол, след малко идва и моето момиче, но като по чудо само ме прегърна а това не е типично за нас винаги сме се посрещали с по една целувка и прегръдка. Държах се безразлично както тя се държеше,после заваля дъжд и тя отново ме прегърна, но много по-силно и продължително и усетих нещо хубаво сякъш вълна премина през мен, може би от щастие и това беше.
Първият съм и..
Прощавал съм и когато бяхме скарани в началото някаде 3 месец, тя ходеше с един..толкова много я обичам :?
Объркан съм искам да си я върна не вярвам да съм и омръзнал да съм и станал безразличен винаги съм се старал да се разнообразяваме, а да и не е изтрила снимките ни от Фейсбуук-а, което значи, че май няма друг? Щото той ако ги види? Незнам. Помогнете ми ;( Незнам какво решение да взема и как да постъпя...Кажете ми какво да правя

fUcKsMiLe
05-29-2011, 22:15
Ех, това фейсбука наистина се оказа голяма работа.. ;о

ПТ: Защо не поговорите на тази тема? Може да има някаква причина да се държи по този начин.
Впрочем на колко години си?

fckdeup
05-29-2011, 22:16
15

П.С : За фейсбуука просто исках да сте информирани, че няма друг

onestar
05-29-2011, 22:20
Да, просто поговорете.

И не се дръж чак толкова мило. Ако винаги става на нейното ще настъпи момент, в който просто ще й омръзнеш, защото ще знае че си й в кърпа вързан. Нека се чува е твоята дума...

fckdeup
05-29-2011, 22:24
Да, просто поговорете.

И не се дръж чак толкова мило. Ако винаги става на нейното ще настъпи момент, в който просто ще й омръзнеш, защото ще знае че си й в кърпа вързан. Нека се чува е твоята дума...

След като разбрах, че малко взе да ме шматка станах малко по строг,

fUcKsMiLe
05-29-2011, 22:38
П.С : За фейсбуука просто исках да сте информирани, че няма друг Да, да.. ясно. Друга ми бе мисълта. Както и да е..

И все пак, говорете.. обсъждайте..
Може да са много и различни причините, които я карат да се държи по този начин.

fckdeup
05-29-2011, 22:42
Тя е голяма лисичка ако я питам защо се държиш така, тя ще ме попита как? и ще почне да уварта :(

bobstara
05-29-2011, 22:46
Недей да се държиш толкова мило с нея качват ти се на главата после. Седнете и поговорете сериозно.Пич не и тичай по гъза тя трябва да тича по твоя :)

DesireToFire
05-29-2011, 22:51
дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?!
Аз моя постояно го ебавам да спре да се съгласява с мен и да си казва мнението, дори и да не ми хареса. Не му се карам, но просто го отбелязвам на шега.

fckdeup
05-29-2011, 22:54
Недей да се държиш толкова мило с нея качват ти се на главата после. Седнете и поговорете сериозно.Пич не и тичай по гъза тя трябва да тича по твоя :)

Как да обърна гонката, както казах горе в проблема ми тя не ме търсеше 4 дни докато не звъннах аз и не я събудих :-D

fckdeup
05-29-2011, 22:55
дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?!
Аз моя постояно го ебавам да спре да се съгласява с мен и да си казва мнението, дори и да не ми хареса. Не му се карам, но просто го отбелязвам на шега.

Ще поговоря с нея ,някакъв друг съвет да ми дадеш?

onestar
05-29-2011, 23:50
Защо не спреш да я търсиш за известно време? Доста вероятно е тя да те налази още на 2-рия ден... (тогава ще има да си говорите надълго и широко).
Малко е подличко това, помисли си преди да го приложиш, но лично при мен ефекта е 100 процентов.

DesireToFire
05-30-2011, 07:02
Мм така:
Не спирай да я търсиш, но по-скоро ѝ пиши по скайп. Някакси по-неангажиращо е. Не ѝ отговаряй моментално. Излизай с приятели. Така няколко дни подред. Все ще се сети да те потърси. Грешката ти е именно, че се държиш прекалено добре с нея. Очевидно тя не е намерила как да ти го каже, но както споменах вече карам моя да спори с мен. По-интересно ме е, иначе сигурно ако му кажа че 2+2=3 ще е готов да се съгласи с мен. Когато и угаждаш за всичко, някакси се губи тръпката.

fckdeup
05-30-2011, 08:07
Ще действам няма да я търса да видим какво ще стане ще пиша пак. Благодаря Ви

badsector
05-30-2011, 09:06
"Жена влиза в кръчма:
- Няма ли тук мъж който да ме накара да се почувствам истинска жена?
Един от клиентите става съблича си ризата и я хвърля към жената и казва:
-НА! Изпери я!!!"
Иначе казано показвай й кой е мъжът вкъщи. На моменти дори се дръж буквално гадно и грубо, но все пак не прекалявай, трябва да знаеш къде да поставиш границата. Така тя вече ще оценява моментите, когато я глезиш, а човешкият мозък има свойството да помни основно хубавите неща. И на 15 си, тази няма да ти е единственото гадже, може спокойно да се тренираш върху нея, защото грешките ти ще са поправими.

Grommash
05-30-2011, 09:11
Да, просто поговорете.

Покажи и кой кара влака. :D :D

BlueMushroom
05-30-2011, 13:07
В дългите връзки рано или късно идва момента, в който спирате да сте залепени един за друг и да имате интереси, които не са свързани с половинката. :)