Влез

View Full Version : Контакт очи в очи...

mistakeorwhat
05-30-2011, 00:58
Или по точно...

* Какво чувствате докато разговаряте с другия пол при положение, че сте само приятели?

* Говорите си с някой, който харесвате, гледате се в очите. Какво чувствате и колко време издържате?

* Говорите си с човек за който, вие не сте нищо повече от приятел, а същевременно сърцето ви бие лудо и искате да го изядете от целувки на мига, но той/тя няма представа. Какво се случва с вас и как протича разговора, дайте пример (ако може). Мислите ли, че той/тя усеща или усещали ли сте, ако да, как? :D

Всяко ваше мнение е със специално значение за мен и предварително ви благодаря. Длъжник съм ви :smt003

onestar
05-30-2011, 01:49
1. Спокойствие...
Какво друго може да усещам след като сме само приятели?

2. Чувствам... тръпка.
Не го гледам постоянно в очите, защото това ми се струва някак натрапчиво, но определено докато говорим погледите ни се засичат и задържат един върху друг, което показва искреност.
Няма точно определено време - въпрос на усещане е.

3. Ако момчето/момичето (в твоя случай, ако не се лъжа) е наблюдателно, ще усети. Лично аз се издавам по гласа, става някак... неуравновесен. Възможно е и ръцете да ми потреперят малко. 8-) И същевременно с това ме заливат разни странни чувства и усещания, иска ми се всичко да свърши възможно най-скоро.
Иначе като знам, че човека отсреща не изпитва нищо, не предприемам никакви действия.

frozendeath
05-30-2011, 02:14
1. Нормално се чувствам.... Все пак сме само приятели.
2. Не знам защо, обаче се усмихвам по-често. И някак си тръпна от щастие. :D
3. Тук вече съм много изнервена. И същевременно адски много се хиля. ;д;д Направо не мога да си отлепя ухилената физиономия от лицето. ;д;д

Hilary_
05-30-2011, 06:36
* Какво чувствате докато разговаряте с другия пол при положение, че сте само приятели?
След като сме само приятели и НЕ го харесвам няма какво да изпитвам, освен да ми е приятно от компанията му .. (:

* Говорите си с някой, който харесвате, гледате се в очите. Какво чувствате и колко време издържате?
Принципно не гледам хората в очите .. навици ;)
Иначе .. ако се случи да го погледна не е за много дълго, а колкото до тръпката не при всеки, който погледна я има .. трябва много силно да го харесвам!!

*Говорите си с човек за който, вие не сте нищо повече от приятел, а същевременно сърцето ви бие лудо и искате да го изядете от целувки на мига, но той/тя няма представа. Какво се случва с вас и как протича разговора, дайте пример (ако може). Мислите ли, че той/тя усеща или усещали ли сте, ако да, как? :D
Вместо тайно да получавам сърцетупи и подобни, ще рискувам и ще му кажа как стоят нещата, пък той да си преценява какво да прави .. (:
И за да ми е по - сигурна работата първоначално ще започна с намеци - включи ли се и той значи всичко е ок и ще продължа по същество .. ;)

balu4ka
05-30-2011, 06:40
1. Просто спокойствие.Какво да усещам след като сме само приятели?..

2.Отбягвам много погледите,моя всичко издава.Но, определено тръпката си я има .Усмивката ми винаги е на лицето ^^^

3.Говоря си с него искренно ,може би дори след време ще имам куража да му споделя,но ако за него съм просто приятел ,в никакъв случей.Няма да предприема нищо.Но, изпитвам радост и съм щастлива ^^^

MaLkaTa_LaDy
05-30-2011, 06:58
Също както когато разговарям и с приятелките си.

Зависи при положение, че и той ме харесва, няма много дълго да му зяпам очичките, а ще го целуна. Но като цяло чувствам сексуално напрежение. Често мозъка ми изключва и давам воля на желанията.

* Говорите си с човек за който, вие не сте нищо повече от приятел, а същевременно сърцето ви бие лудо и искате да го изядете от целувки на мига, но той/тя няма представа. Какво се случва с вас и как протича разговора, дайте пример (ако може). Мислите ли, че той/тя усеща или усещали ли сте, ако да, как?
Не мога да си представя такъв пример...

SmilezZz
05-30-2011, 07:05
Спокойствие.. Сигурност,може би.. Но не мога да усетя нещо по-различно от това,след като сме си просто приятели.. Пък и както каза MaLkaTa_LaDy: говоря така,както говоря и с приятелките си..

* Говорите си с някой, който харесвате, гледате се в очите. Какво чувствате и колко време издържате? Някакво яко чувство,тръпка,копнеж.. От една страна ми е кофти да го гледам непрекъснато,от друга страна искам да се насладя на този момент..

* Говорите си с човек за който, вие не сте нищо повече от приятел, а същевременно сърцето ви бие лудо и искате да го изядете от целувки на мига, но той/тя няма представа. Какво се случва с вас и как протича разговора, дайте пример (ако може). Мислите ли, че той/тя усеща или усещали ли сте, ако да, как?
Ако и той усещаше същото,и ми даваше признаци - щях да му споделя.. Но щом не сме повече от приятели - просто ще преодолея това чувство и ще се наслаждавам на момента с него..

xoxi
05-30-2011, 07:25
- Винаги е приятно чувството да си сред приятели!

- Чувствам, че ще може да ми прочете цялата биография. Съвсем сериозно!

- Ами ако за него съм само приятел, то и аз ще се държа по същия начин. Не бих позволила на чувствата да развалят отношенията ми с някой. Той едва ли ще разбере, че някога е имало нещо, мога добре да прикривам себе си.

SisiStrange
05-30-2011, 07:32
1. Нищо особено. Аз си движа в мъжки компании и съм свикнала да си говоря с момчета, които са ми само приятели.

2. Изчервявам се прекалено много в такива моменти. :oops: И ми е трудно да му срещна погледа. Успявам де, но с усилие на волята.

3. Би ми било просто много трудно. Налагам 20 различни маски на лицето ми, за да не си личи копнежа. Обаче все ми се струва, че съм му прозрачна.

GuardianAngel
05-30-2011, 09:57
При положение че сме само приатели..погледът в очите е знак за уважение и честност и искренос.

Ако някои ми позволи да погледна очите ми докато разговаряме,прочитам емоциите му там...и така всеки поглед ме кара да се усмихвам..защото съм допуснат до място до което не всеки бива допуснат...

Ако се случи така че сърцето ми да бие лудо,погледът ми става огнен и примамлив..казвам и всичко със него,ако тя ми отвърне и погледите потънат един в друг....от този момент може вече да не говорите...то просто се усеща невероятно привличане и всичко си става естествено
Разбира се че усеща..в моменти като този нещо друго те дърпа...вече не си ти....нямаш власт над това което ще стане просто му се наслади..