PDA

View Full Version : Спешна помощ!!!

Bonbonchencetyy
05-30-2011, 09:29
Вечерта съм на тържеството на класа ни и искам да се навия на ролки(е,не,че косата ми е права,ама като е вчесвам с гребена се зализвам :Д) от онези,там ,,врящите,, ли,как им викаха.Ето така изглеждат:
http://store.picbg.net/thumb/F2/CD/8f347f6aef6ff2cd.png

Та трябва да ги сложа във вряла вода и после да се навия с тях.Само,че не ми е ясно колко трябва да е загрята водата и колко време да седя с ролките...Не съм търсила такива теми,но ако има,моля дайте един линк да прегледам как се прави.Иначе-помагайте вие.

пфуу,к'ви глупости пиша...

FuckingFreak
05-30-2011, 09:35
4 клас ли си? Знаех, че си малка, ама чак толкова.. Няма значение
1. Реши се с пръсти, ако косата ти е чуплива. Нормално е гребена да те зализва. Аз се реше само след баня, например и нямам никакви проблеми, нито косата ми е заплетена, нито съм като гръмнал бойлер в тръстика. По-скоро ако се нареша става така.. Знам и че не съм единствената..
2. Водата трябва да заври, доколкото знам, и по възможност още сега ги сложи на котлона и когато заври може и да изчакаш малко преди да ги извадиш и когато ги извадиш си навиваш косата. И стоиш така до вечерта. Като започнеш да се оправяш ги махаш. От майка ми знам че е добре да се преспи с тях, затова до довечера имаш г/д толкова време. А, и косата ти трябва да е леееко влажна, ако не си се изкъпала я намокри леко, навий се и чакай.. :)