View Full Version : А ти вече гласува ли за Мис и Мистър?
DisturbiaV
05-30-2011, 12:05
Всеки,който желае да гласява може да го направи в тази темичка.
ПРЕДУПРЕЖДАВА ТЕЗИ,КОИТО НЕ НАПИШАТ ГЛАСОВЕТЕ СИ КАКТО Е ПОКАЖАНО НЯМА ДА СЕ ЗАЧИТАТ.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=408019
DisturbiaV
05-30-2011, 12:19
:)
fUcKsMiLe
05-30-2011, 13:12
Това, още в колко раздела ще го пуснеш?
DisturbiaV
05-30-2011, 13:28
Помолиха да го разпространя,проблем?
DisturbiaV
06-10-2011, 12:22
Сега е времето да напишете своят глас :)
Аааа тия фотосесии не струват :smt047
Нещо повечето от участниците не ме кефят,а и с тия заучените клишета под формата на описание :lol: :lol: :lol:
DisturbiaV
06-10-2011, 14:01
^ straus какви фотосесии не струват :-o искаш да кажеш наградата ли?Предлагам ти да ги снимаш ти и после да покажеш "как стават"
а за описанията -ок ,клиширани са ,но какво да кажат,че на 18 са пилотирали боинг 398 ...малко или много всеки тийн прави на тези години едно и също,а някои от тях се занимават с изкуство.Адски лесно е,когато се съди от страни,нали знаеш :)
Еми не знам-на 18 не е нужно да си обиколил 5 пъти света и да си научил 10 езика,за да не говориш само клишета ;) А и нали е затова този конкурс-да се коментират участниците.Не може само хубави работи,сеш' се ;) .Трябва да се приемат и критики понякога,so
0y7ofCon7roL
06-10-2011, 14:08
Не съм чел какви описания са написали, ама дано на женската част любимия автор да не е Паулу Коелю :D
LambOfGod
06-10-2011, 14:11
Смешки.... :lol:
Бати тъжното ми стана, как ни нахулихте.
:lol:
DisturbiaV
06-10-2011, 14:26
Еми не знам-на 18 не е нужно да си обиколил 5 пъти света и да си научил 10 езика,за да не говориш само клишета ;) А и нали е затова този конкурс-да се коментират участниците.Не може само хубави работи,сеш' се ;) .Трябва да се приемат и критики понякога,so
критики се приемат.Просто едва ли един тийн би могъл да каже нещо кой знае колко различно за себе си -.-
MakeMeLaugh
06-10-2011, 14:46
britzy мо'е ли да си така'а латерна е, гледай си твоето канче, де'а.
Не е нужно във всяка тема да дразниш с присъствие, като ня'а к'во да ка'иш.
Нещо повечето от участниците не ме кефят,а и с тия заучените клишета под формата на описание :lol: :lol: :lol: То, и приятеля ти е клиширан със снимките в кендзефа ама нищо не казваме нали?
:razz: :razz: най-клишираният е ,оки айде спирам ,ся вие па-аз не го правя с некви лоши чувства :) еее
@DisturbiaV
Аз не ставам за фотограф, ама не се и натискам за такъв. То не става само като си купиш апарат и обектив за няколко бона, треа да имаш малко усет за тия работи :?