PDA

View Full Version : Къде ще кандидатствате след 7 клас ? 2011г. (ПЛОВДИВ)

Degradation
05-30-2011, 14:58
Къде ще кандидатствате , и какви са резултатите от изпитите ви ?
Аз мисля да влизам в хуманитарната ,но и в някое друго училище .. Но да се влиза с по нисък бал , защото моя ще е 25 , 26 ;Д

Strength
05-30-2011, 15:07
Национална Търговска Гимназия подяволите. :D

Wanderer1
05-30-2011, 15:47
ЕГ "Пловдив" с АЕ. 8) Само се надявам да ми стигне балът

nickeyy97
05-30-2011, 15:52
ЕГ "Пловдив" с Немски.. Дано ми стигне бала. :)

SpIdeR628
05-30-2011, 16:02
Какво мислите за ФЕГ..? С какъв бал се влиза..? :?:

nickeyy97
05-30-2011, 16:05
Какво мислите за ФЕГ..? С какъв бал се влиза..? :?:

Всяка година балът е различен. За френската съм чувала и добри мнения, и лоши. Имат басейн, и вторият срок по физическо плуват, което е мнооого яко :grin: Иначе там определено се влиза по лесно от ЕГ "Пловдив", ЕГ" Иван Вазов" и т.н :)

SpIdeR628
05-30-2011, 16:17
а ..за НГСЕИ и НТГ ..? :?:

Runaway11
05-30-2011, 16:22
ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЕЕЕЕЕЕЕЕ! Пловдивчани майна! Ко ста бе майнаааааа! Кефите ме майна!

Иначе руска с немски, а ако балът не стигне английската с немски, защото в руската май имаше по-малко паралелки...ааа ако балът не стигне и за двете с друг език...аааа ако не стигне и за тях ще мислим тогава :D :D :D

TenderRebel
05-31-2011, 07:05
Иначе руска с немски, а ако балът не стигне английската с немски

Принципно балът за влизане в английската с немски е по-нисък само от този на английската с английски и руската с английски или в краен случай с испански. Което значи че няма как да те приемат в ЕГ-то ако с балът, който имаш ,не са те приели в руската с немски. Ама как го обясних само ... :-D Ще ги подредя както попринцип са :
1.ЕГ-то с английски.
2.ЕГ Иван Вазов с английски
3.ЕГ-то с немски
Мисля че миналата година руската беше на 3то място.

Иначе за френската ... аз лично не бих отишла да уча там най-вече защото нивото в последните години спадна драстично , а факта че там се влиза с уникално нисък бал също говори за училището. И не мисля че причината да е толкова нисък бала е само в това че випуските са все по-малки ,а и във факта ,че те винаги обявяват много ниски балове за влизане и повечето деца,които не са успели да влязат където искат, в краен случай отиват там уж за да научат езика. А колко всъщност успяват е друг въпрос.Лично мое мнение е, че НТГ е подобрия избор от френската. :) :) :)

А на всички зайчета, които искат да влязат при нас-Успех! :)

Runaway11
05-31-2011, 14:55
Ами мен не ме интересува бала, а какво аз искам... Колкото до френската знам какво е положението, но ако не вляза във руската или английската що не? Не всеки е сигурен дали ще влезе колкото и да е висок бала му...