Влез

View Full Version : Другите външни (7 клас)

DuDeN
05-30-2011, 20:38
Въобще ще учите ли за тия другите външни?? Аз цяла година не съм отварял нито биология, нито география , а по другите съм отварял 1-2 пъти за годината :D :D :D . За сметка на това, пък съм доволен от БЕЛ и МАТ, които ми трябват! Дори да изкарам тройки какво?! Дипломата не ни трябва, а и без това имам около 85т.( на МАТ. може и повече да са) и на двата изпита...

П.С. Аз на тия другите 3 изпита цяла година им викам " Малките матури", ама не озаглавих така темата, защото ще се намери някой да ми се скара, че не са матури :D.. Все си повтарям, че свърши, а какво ще правите всичките бумаги ( листове, тестове, тетрадки) от уроците??

RY
05-30-2011, 20:48
Аз не съм учила.По география и физика най-много не знам. :D История и биология бива,въпреки че наблягах само на българския и математиката.Химия горе-долу.
Тетрадките по разказвателните ще ги пазя,за да преговарям за входните в 8. :-o По математика,литература,бълг арски ще пазя също и от училище,и от уроците.Имам 1000 теста решени-недорешени ще ги пъхна в някой шкаф. :D А всички листи,на които съм решавала задачи,ще отидат в боклука (не са никак малко). :D
Айде успех утре на първото по английски.

SmilezZz
05-31-2011, 05:50
Аз също миналата година не съм отваряла учебниците,най-вече по Физика и по руски език.. Само с упражненията в час и имах по физика около 5-6 грешки,а по руски около 4..

Лесни бяха.. Така ще е и тази година,според мен..
За тях пък въобще не се вманиачавайте.. Тях главно ги правят ,за да видят как е било преподаването през учебната година..

Просто търсете най-логичния отговор,ако не знаете нищо по дадена задача..

zlatinka10
06-03-2011, 10:11
1 въпрос а другите както авторката ги нарича малките матури по билология физика и т.н. за тях каква е скалата за оценяване

sound0fsilence
06-03-2011, 17:09
ОО тия малките минаха толкова трагично.. Но и аз така наблягах на бел и мат и сега съм доволна 8) Надявам се мн да не ми попречат за оценките ...Ох нали при равни балове се гледат и по др предмети ..Абе карай мина вече :grin:

MonicaR
06-03-2011, 17:46
по БЕЛ мисля, че беше ОК, а по мат. ... там е по-трагично :D и на 4,50 ще се радвам :-P по химия беше ОК, по физика долу-горе, а по биология - пълно тото :P 8-) все пак оценките от "малките матури" не ни трябват.. :-)