PDA

View Full Version : Все още имам чувства към него.

hayely
05-31-2011, 07:53
Това се случи наскоро /преди около 1 месец/. Значии, един приятел ме започна с едно момче, с което се харесахме и след известно време ми предложи. Ходихме точно ден и половина и изведнъж ми каза "Курво, късаме". Бях много разстроена, никой не можеше да ме успокои. В този ден си обещах, че повече няма да му проговоря, но се оказа, че още имам чувства към него. Какво да правя? Казаха ми, че вече си имал гадже, но..

ПП: Той скъса така с мен, заради някакъв шибан бас. :(

w0sh
05-31-2011, 07:55
хяаха.

И това не ти стигна, за да се отвратиш от него?

hayely
05-31-2011, 07:57
Ами, явно.. :-D

w0sh
05-31-2011, 07:58
Тогава не мисля, че има разумно решение на проблема, което да сработи.
Зарязала си разума някъде май

Sh@d0w
05-31-2011, 07:59
И това не ти стигна, за да се отвратиш от него?

Женската психика не можеш да я разбереш.Опитвал съм хиляди пъти.Имало е хиляди такива теми във форума,пример-момче нагрубява момиче,дори си позволява да я удари,а тя пита как да си го върне,щото разбираш ли го харесвала.

wtf?

Или просто е единственото момче,което и обръща внимание и затова е тоя зор.

Hilary_
05-31-2011, 07:59
Не знам само кое е забавното в случая .. тъжно е .. :?

MaLkaTa_LaDy
05-31-2011, 08:00
Държиш се долнопробно!!!

Ssummerjam
05-31-2011, 08:01
Явно и тръгването, и късането са били заради бас.
Осъзнай се.

hayely
05-31-2011, 08:04
Осъзнай се.

Така беше. Мерси за "съветите" ! :)

badsector
05-31-2011, 08:21
Явно и тръгването, и късането са били заради бас...Като тръгват с всеки срещнат, винаги има такава опасност :D
Аз не разбирам как може да започнеш връзка с човек, който грам не познаваш :-o

Sc0RcH
05-31-2011, 08:26
Странно е,наистина! Ама така беше и с моята...точно втория ден след като се запознахме си признахме,че се харесваме... нищо не си знаехме...заради,което сме си имали бая проблеми,ама още сме заедно...Обаче да тръгнеш заради БАС...и да скъсаш заради същото?!?! Това вече е бая "Weird" :/

antifashionshit
05-31-2011, 08:54
Явно и тръгването, и късането са били заради бас...Като тръгват с всеки срещнат, винаги има такава опасност :D
Аз не разбирам как може да започнеш връзка с човек, който грам не познаваш :-o
много лесно. риск печели - риск губи.

SisiStrange
05-31-2011, 09:04
Мазохистка ли си? Вземи си изрови самоуважението някъде из дебрите на мозъка... :-o Добре, че не съм на твое място. Някой да се подиграва толко гнусно с мене и да ме нарече отгоре на всичко к*рва... вече щях да го лежа в женския затвор. :-o

balu4ka
05-31-2011, 13:32
Осъзнай се.

Така беше. Мерси за "съветите" ! :)

Заболя те от истината ли ?Как може да изпитваш нещо към някого,след като всичко е било за 1 ден и половина?!Ти имаш ли някакво себеуважение,нещо самочувствие?...Да те зареже заради бас,да те нарече така,да те унижи по този начин ... и ти да го "харесваш".Боже,мили.

betito28
05-31-2011, 13:55
Сърцето и ума мислят различно :wink: Тя наистина може да си мисли,че е отвратена от него и че прсто не иска га говорят,да го вижда,но в същото време сърцето й изгаря от желание да го види...Или пък може да е обратното...Попадала съм и в двете ситуации и повярвайте-ужасно е...А колкото до hayely-намери хоби или занимание,което няма да ти оставя свободно време,за да мислиш за него...Давай смело напред(не поглеждай назад) и не мисли за него,защото нямаш представа колко още разочарования ще срещнеш и колко разбити и лепени сърца ще има... :wink:

aLLa
05-31-2011, 15:48
Това момче изобщо не заслужава да го погледнеш.. какво остава да се съберете отново :? :?