View Full Version : Брояли ли сте си последните стотинки за да купите един хляб?
vesinka899
05-31-2011, 09:26
Брояли ли сте си последните стотинки за да купите един хляб?
ccdesigns
05-31-2011, 09:56
Демек дали сме бедни? Чак до това не сме стигали, но се ограничаваме от разни неща.
badsector
05-31-2011, 10:26
Случвало се е за к'во ли не - за храна, за алкохол, за трева, за цигари... Като пораснеш си намираш работа и положението се пооправя :)
TheBeliever
05-31-2011, 11:46
Студентка съм. Мисля, че това отговаря на въпроса 8-)
xxKiFlAx
05-31-2011, 13:36
случвало се е. веднъж не ми достигаха 3 стотинки и ме караха да го върна :?
Exothermic
05-31-2011, 13:51
Случвало се е за к'во ли не - за храна, за алкохол, за трева, за цигари... Като пораснеш си намираш работа и положението се пооправя :)
;-)
Cybershot
05-31-2011, 13:59
За сега не, но тая година съм студент и сигурно ще има и такива дни....
Мне... Ако добре си планираш парите колкото и малко пари да имаш на месец пак няма да ти се наложи...
Студентка съм + работя - така че не .
Cybershot
06-02-2011, 06:49
Студентка съм + работя - така че не .
Викаш при двете неща има равновесие 8-)
При двете неща горе долу се получава. 8-) Освен това аз си държа на работата не за парите,а за това че е по специалността ми и натрупвам стаж. Иначе ако нямаше малко помощ от мама..абе щяхме да го караме на хляб кво. 8-)
ivansemkov88
06-02-2011, 11:14
Броял съм ги човече, и за баничка съм броял и въобще не е за спомен просто :)
Grommash
06-03-2011, 11:12
Определено.
s0b1esk1
06-03-2011, 22:34
по дяволите тая тема е отвратителна. кара те да се чувстваш гадно. иначе не
+1
Jumbie483
06-04-2011, 12:35
Не, но е имало моменти, в които ми се е налагало да се лишавам от много други работи, за да стигнат парите за най-важното!
пп: xxKiFlAx, много ми е любопитно от къде ти е аватара :]
NomNomNom
06-04-2011, 13:16
На'ще бяха бедни преди години, тъй че.
Инак гимназията я карам в друг град и често не си правя сметка (харча за дрехи в общият случай) , карам я като студентите .
Работя , ама парите още вървят за изпити , курсове.
Greennight
06-04-2011, 13:32
Лятото като ходех при баба и дядо едно време съм си броял стотинките и съм търсил под леглата стотинки,за да си събера за 1 сладолед.Ако баба беше купила течен шоколад,или беше направила крем карамел или нещо такова,беше все 1 дар от бога.Супер много го оценявах.За хляб не съм събирал,ама едно време нощем към 11 часа като печаха хляба,влизахме дечковците да го крадем,докато е топъл,щото 50 стотинки за хляб едно време си беше пара....Ехххххх хубави години бяха.Нищо,че нямаше пари.Ето,че парите не са всичко.
xxxmyheroinexxx
06-04-2011, 14:19
Защо да е гадна темата? :D показва дали кризата ни влияе.
Иначе, не. Винаги си кътам по 30-40лв из книгите. :D
Никога няма да забравя как преди години една Коледа цялото семейство имахме общо 12 лв и с тях трябваше да изкараме празника. Имаше период баща ми без работа, брат ми в казарма, а аз ученичка в друг град, семейстово ми с кредити. Сега работя, дори помагам на нашите. Но този период на живота ми ме е нучил на много неща - ценя и най-малкото, семйството ми е много сплотено.
студент съм! Мисля ,че това е достатъчно! За хляб не съм броил , обаче за бутилка уиски не ми стигаха 20стинки и спирах пред магазина минувачи да ми дадат :D 8-)
Е като съм била 1-2 клас, като си изхарча парите за деня и остана с някакви си стотинки - да.
Но сега имам доста повече пари и отговорът е не.
случвало се е. веднъж не ми достигаха 3 стотинки и ме караха да го върна :?
О, Боже... :( Горката ти. :?
Иначе при мен се е случвало...
Случвало ми се е,случва ми се сега и най-вероятно ще продължава да ми се случва.Не всеки ден,не през ден,нооо...
Случвало ми се е 1,2 пъти ..
SisiStrange
06-25-2011, 19:48
Да. Много пъти. Като бях малка имахме голяма финансова криза и поне 2-3 години го карахме на ръба. Много е тежко и никакви други проблеми (били то любовни, драматични и въобще) не мога да се сравнят с истинската бедност. Спомням си, че имах 3 клина, които се късаха, шиехме ги, късаха се, шиехме ги и така, докато съвсем не се разпаднеха. Тогава най-щастливият момент в деня беше, когато дядо ми носеше някоя вафла (тъй де, всяко дете се радва на сладко). После мама се уреди да прави едни министерски преводи и нещата се оправиха. Ама няма да ги забравя тия дни.
xxKiFlAx
06-26-2011, 01:37
кой аватар ? сигурно онзи който беше с момчето и момичето? :D
Jumbie483
06-26-2011, 21:34
Да, той. :)
xxKiFlAx
06-26-2011, 22:33
Да, той. :)
Не знам-.. намерих го случайно в интернет и ми хареса :D ако искаш на лс ще ти го пратя
Супер тъпо ми е да го кажа, но никога не ми се е налагало да броя стотинки за хляб или за каквото и да е ядене.
За което съм супер благодарен на наще и мисля, че им го показвам.
Jumbie483
06-27-2011, 08:03
Не знам-.. намерих го случайно в интернет и ми хареса :D ако искаш на лс ще ти го пратя
Не го искам. Попитах те защото познавам момичето и помислих, че може да си ти или може би някоя твоя позната, демек да те познавам и теб. 8-)
Чак до там не сме стигали , но ако съм сама и нямам пари и съм гладна , да .. ;дд :D :grin:
dessyfreak
07-12-2011, 12:12
нем :)