View Full Version : Какво мислите ?
malkasladkaku4ka
05-31-2011, 12:24
От ония дни се размислих ,че винаги се говори и обсъжда за големите клитори и малките срамни устни , които са по-големи от големите.
Та какво ви е мнението за прибраните вагини с прибрани срамни устни и малко клиторче ? :)
juveteam
05-31-2011, 12:48
Абе квито й да са.... :)
Всички женски полови органи са хубави :)
0y7ofCon7roL
05-31-2011, 13:09
Без видео/снимков мат'рял не мога да дам мнение........
DarkTemplar
05-31-2011, 13:19
Мнението ми е, че са сладки, особено когато вкарам език/член в тях.
Nuff said! >;D
SisiStrange
05-31-2011, 17:07
Мисля, че стига клитора и да не мяза на малък пенис, всички останали разновидности са еднакво възбуждащи.
sladkish_14
05-31-2011, 17:22
^ Абсолютно правилно!
anonymous708973
05-31-2011, 18:46
Бих си го татуирала това 8-)
Ох, сериозно... намерихте за какво да се комплексирате и да пишете теми.
Extremescream
05-31-2011, 18:58
Очаквам да се пусне тема, в която се дискутира нюанса на зърната: по-тъмничко или по-светло е по-яко. :?
malkasladkaku4ka
06-01-2011, 04:04
Бих си го татуирала това 8-)
Ох, сериозно... намерихте за какво да се комплексирате и да пишете теми.
Защо да се комплексираме като аз не се комлексирам , просто ми е любопитно мнението на хората по този въпрос . А въпроса ми е породен от комлексите на други хора по този проблем или поне с подобен. :)
DarkTemplar
06-01-2011, 11:06
Мнението ми е, че са сладки, особено когато вкарам език/член в тях.Бих си го татуирала това 8-).
Няма да сгрешиш. 8)
Очаквам да се пусне тема, в която се дискутира нюанса на зърната: по-тъмничко или по-светло е по-яко. :?
Да бе верно, кво мислите? Аз мразя розови... :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата: И аз ги предпочитам стегнати и прибрани.. незнам, не че ми е проблем ами просто... иначе ми приличат на някви дърт, разпрани, разклатени, увиснали пу....такова полови органи :D Ама стават :)
И кво се правят тея дето разправят комплекси и незнам си кво... да не ми кажат момичетата, че ше се кефят на някъв крив, сбръчкан, сплескан уй...
malkasladkaku4ka
06-01-2011, 18:22
Да бе верно, кво мислите? Аз мразя розови... :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата: И аз ги предпочитам стегнати и прибрани.. незнам, не че ми е проблем ами просто... иначе ми приличат на някви дърт, разпрани, разклатени, увиснали пу....такова полови органи :D Ама стават :)
И кво се правят тея дето разправят комплекси и незнам си кво... да не ми кажат момичетата, че ше се кефят на някъв крив, сбръчкан, сплескан уй...
На крив ще се изкефя ! :-P
anonymous708973
06-01-2011, 18:29
Мнението ми е, че са сладки, особено когато вкарам език/член в тях.Бих си го татуирала това 8-).
Няма да сгрешиш. 8)
Ахахах, и поне няма да има никой друг със същата татуировка 8-)
Бтв, и аз не обичам розови зърна, предпочитам коралови 8-)
NomNomNom
06-01-2011, 18:51
Малки <3
Абе, хора, това е по-скоро тема - аз имам тези параметри и страдам от липсата на това някой да ги оцени .
За зърната - не харесвам големи и много тъмни зърна. Някакви нормални да са .