Влез

View Full Version : момчето от моя клас

felisiti19
05-31-2011, 17:08
Здравейте аз съм на 15 и знам че може да ви прозвучи тъпо това което ще ви разкажа но адски съжалявам за постъпката си. Незнам как се влюбих така че постоянно да мисля за момчето от моя клас. Всичко се случи изведнъж нещо се промени и започнах да го харесвам той също не беше безразличен постоянно разговаряхме той ме караше да се усмихвам дори когато бях тъжна. Миналия месец тъкмо бяхме излезли ваканция беше късно вечерта той реши да ми пише и след дълъг разговор ми предложи да ходиме. Аз много го харесвах но знаех че нещата няма да се получат защото класа ми е ужасен и щяха да ме спукат от подигравки казах му че имам нужда от време след няколко дни той ме попита какво съм решила и аз му казах че няма да се получи минаха две седмици а аз още съм много влюбена в него и много съжалявам за постъпката си. Знам че съм виновна но незнам как да го забравя :( Моля за съвет

Auriss
05-31-2011, 17:57
Ми тъпа патка си ,какво повече да ти кажа :D Какво те интересува мнението на хората от класа ти !? Ебаси ,много странни деца сте ... щели да й се подиграват. За кво - че имаш гадже ? Май света много се е променил откакто завърших - тогава подигравките обикновено бяха по адрес на противоположното.

Ако искаш съвет как да го забравиш най-вероятно повечето ще ти кажат да си харесаш друг. Ама като гледам как охотно плащаш данък 'обществено мнение' едва ли някой ще ти угоди на каприза в скоро време.

Харесва го ,той я харесва ,ама щели да й се подиграват .... епично.

Grommash
05-31-2011, 18:47
Щом ти се подиграват, значи има за какво да завиждат. Това даже би трябвало да те нахъсва. ;)

flower757
05-31-2011, 20:27
мм :? според мен му кажи това, което каза на нас .. определено ше му прозвучи тъпо защо не си приелаа .. няма начин .. щели да се подиграват-еми ше се наговорят или просто няма да разберат ;) така че, кажи му пак какво чувстваш, извини се , питай го дали още те харесва , обясни му на дълго и на широко как стоян нещата и после ще видим резултата! :)