Влез

View Full Version : Майка ми...

Greennight
05-31-2011, 17:56
Добре.Ебаси кво й става на тая жена.Нещо напълно изперква.Звъни тя на домофона като луда 100 пъти и накрая ми се обажда по телефона да слезна долу да й отключа,щото си е забравила ключовете,а входът е заключен.И аз нали вече ядосан от тва,че ми е нарушила спокойствието слизам и й отключвам и тя ми вика "Земи ми чантата да ми я носиш" и аз вече се бях ядосал,да не говорим,че чантата е супер лека и й викам "С кво пък съм ти длъжен да ти нося чантата,поне 1 моля да беше казала",просто се почувствах някво гадно и като роб и затва й отказах.И сега прави някви ексцесии,че повече за нея не съм съществувал,че съм бил ебати лайното нагло и не знам си кво :? Дали е от възрастта ? Са почна да реве като луда и да крещи,аз й викам да поговориме,тя категорично отказва,еми ни се води ни се кара :?

SilverRain
05-31-2011, 18:01
Авее я са дръж малко ве ...

Greennight
05-31-2011, 18:02
Авее я са дръж малко ве ...Кво да се държа :-o

CherryBell13
05-31-2011, 18:02
Хмм. Да не би да се е случило нещо и просто да е притеснена и заради това да се държи така, сигурно просто иска да си го изкара на някого.

SilverRain
05-31-2011, 18:05
Авее я са дръж малко ве ...Кво да се държа :-o
кой знае какво е станало... ше и мине.

Greennight
05-31-2011, 18:08
Темата я пускам,щото тва не се случва за първи път...Иначе не знам,да наистина може би е,щото е станало нещо и си го изкарва на мен...

SilverRain
05-31-2011, 18:12
Има си проблеми жената ... изкарва си го на тебе .. и ти упорито продължаваш по никакъв начин да не и помагаш, нямаше да ти паднат ръцете, ако и беше взел чантата нали? ..

Greennight
05-31-2011, 18:20
Има си проблеми жената ... изкарва си го на тебе .. и ти упорито продължаваш по никакъв начин да не и помагаш, нямаше да ти паднат ръцете, ако и беше взел чантата нали? ..Да,но ти не разбираш това,че чантата е не повече от половин килограм,а дори не каза "Може ли","Моля те" или нещо от тоя род и това ме ядоса още повече и ме накара да се почувствам като някакво пиколо ? :-o

SilverRain
05-31-2011, 18:23
Ти като си ядосан да не би да молиш хората около теб? ... защо все си мислите, че вината е в другия .. за да се ядоса, явно и ти си я подразнил...

Greennight
05-31-2011, 18:31
Да,донякъде може би си права.Но аз лично няма да карам никой да ми върши такива дребни работи,още по-малко да правя такива ексцесии.Разбирам,че ми е майка,но можеше да каже 1 "Моля те",нищо,че е ядосана.Все едно 1 ден,аз да карам децата ми да ми носят якето,вестниците и водата,просто защото съм в лошо настроение и то без да ги помоля...

SilverRain
05-31-2011, 18:35
Еми и моята майка по някога е такава .. ужасна ... много, много ужасна, ама гледам да не я ядосвам, защото почваме да се караме. Няма как вечно да е на кеф нали се сещаш .. другия път си мълчи и не и отговаряй..

Nithael
05-31-2011, 18:59
критическата..

iiordanova
05-31-2011, 19:09
критическата..

И аз това си мисля,че е ..

Iloveme
05-31-2011, 19:14
Майка ми ми крещи понякога без причина ама после идва и вика съжелявам и някакви такива.Може и от възраста да е кой знае, остави я не и говори и ти може след време да реши да ти се извини... :)

Djenka
05-31-2011, 19:20
Може би наистина си има някакви проблеми жената.. Имаш правото да й се сърдиш малко, но мисля, че малко си преувеличил. Нищо нямаше да ти стане да й вземеш чантата, дори и да тежи 100гр, та тя ти е майка.. Трябваше да я попиташ какво й е.. Не да се соптиш ..

Сега отиди и поговори с нея. Надявам се нещата да се оправят :)

Colouring
05-31-2011, 20:32
В първото нещо,което ти е казала,не виждам какво ненормално има..
Забравила си е ключовете,естествено,че ще отидеш и ще й отвориш. :shock:
За второто-е,добре,лека й е била чантата,можело е да си я носи сама,ама явно е имало причина.Може да е била изморена или нещо такова.Да,знам,че все някак ще я домъкне до горе,ама все пак какво ти коства да я вземеш?
Не знам как това те превръща в роб,както ти си казал.

Относно това,какво я е прихванало по-късно,ние само може да гадаем,така че най-добре да поговориш с нея.Може да си има проблеми.. Опитай се да й кажеш,че ако си направил нещо,което я е обидило по някакъв начин, се извиняваш и така.

TheNewReligion
05-31-2011, 22:09
Тя ти е майка. Можело е да проявиш малко повече уважение. Най-малкото те храни и облича. Ей така, от благодарност можеше да й поносиш леката чанта.

nickeyy97
06-01-2011, 14:42
Ако майка ти е на възраст над 45 е в критическата. Това е нормално. Просто бъди по-мил с нея.. С времето ще отмине..
Ако не - винаги има причина. Когато моята майка се държи така винаги я питам какво е станало..

Greennight
06-01-2011, 14:46
Аз разбирам от една страна,че ми е майка и,че трябва да проявя уважение,но и тя може да прояви малко разбиране и да каже поне 1 "моля те",още по-малко пък да прави такива сцени и глупости :? Иначе е на 40,обаче сигурно е влезнала по-рано в критическата,щото напоследък...

bloodyF
06-01-2011, 15:11
по-скоро ти си бил с гъза нагоре и си я разсърдил ;)
утре и купи една розичка, направи и кафенце и се извини..
знам, че гордостта ти ще бъде малко наранена, но няма как..
а тя е майка, винаги ще ти прощава.. :)

(жената ходи сигурно на работа, да те издържа и да ти дава кинти, а ти...
знам к'во ти е, и моята майка понякога откача, ама бързо и минава..а още по-бързо като хвърля боклука/пусна прахосмукачка и направя нещата, които споменах по-горе)

iv4oiv
06-01-2011, 16:24
Вчерашен пикльо и си мисли, че всички са му длъжни. Да му готвят, перат, чистят и да му дават джобни. Хич не е малко да разбереш,че си се провалил като родител и вместо човек си създал асоциален психопат-изрод без грам съвест и ценностна система.
На нейно място ти спирах джобните и никаква храна и пране. Изритвам те от къщи на 18-ия ти рожден ден.

TheGuy
06-02-2011, 08:32
позната работа... почти всеки път като се върне от работа и все на мен си го изкарва :(

malka_sladkka
06-02-2011, 09:48
Аз нещо не разбрах кво толкова е имало, че да започне да ти крещи и да реве чак. На всичкото отгоре да ти каже, че не съществуваш за нея :shock: Явно нещо й има, най-добре да поговорите като й мине :?