Влез

View Full Version : защо!?!?!?

sherminator
05-31-2011, 19:36
Оффф направо ми писна от тая любов :x на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен :( Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....

SkiCatA
05-31-2011, 19:52
Недей тегли майна на нищо и на никого!Нещата не стават толкова просто!И не всичко се свежда до външен вид, макар че има водеща роля!От много важно значение е и характера и околното мнение за тебе!Може от там много момичета да имат предразсъдъци за тебе!Може да им лазиш и по нервите на някой и от там да тръгва всичко, защото един 14 годишен вижда света, като черно бял телевизор, които с времето започва да придобива и други цветове!?! Мисълта ми е такава, че няма нужда да се притесняваш по този въпрос само и само, защото другите били обвързани и ти се комплексираш от това, защото ти го забиват този факт в лицето!

felisiti19
06-01-2011, 05:31
Увери се че харесваш момичето преди да тръгнеш с некоя защото другите си имали гаджета. Остави нещата да се развиват от само себе си флиртувай, забавлявай се и няма да усетих от къде ще дойде любовта :)

MusicAddicted
06-01-2011, 08:47
Увери се че харесваш момичето преди да тръгнеш с некоя защото другите си имали гаджета. Остави нещата да се развиват от само себе си флиртувай, забавлявай се и няма да усетих от къде ще дойде любовта :)

Не търсете любовта, тя ще ви потърси! 8)

Grommash
06-01-2011, 09:04
Чета и не вярвам на ушите си! :lol:

kitti123
06-01-2011, 09:23
+ :-D

AnzaRe
06-01-2011, 09:24
Според зависи :lol:

monika8
06-05-2011, 08:10
немисли постоянно за това че си нямаш гадже.коагто сппреш постоянно да се съжаляваш тя сама ще дойде при теб:) бъди по уверен.ии може би трябва да промениш тактиката на сваляне щтом от 14 момичета нито едно не ти е вързало,посвали малко летвата ии може и да стане :)

SisiStrange
06-05-2011, 08:13
Нали вече я пусна тая тема веднъж... :-o

w0sh
06-05-2011, 08:20
той тогава просто пусна 2. Виж датата
herp derp

sh3_1s_7h3_0n3
06-05-2011, 10:12
о0 на 14 си е голяма драма да нямаш гадже. Направо не мога да повярвам, че съществуват още такива момчета! 0_о

Я се взимай в ръце. Ако до 24год не си имал 1 гадже, тогава се притеснявай. На 14 още не си се осъзнал, гаджета търсиш.

IseeDEADbodies
06-05-2011, 10:26
Тегли, тегли. Вече си във фазата от живота си, в която ако нямаш жена 2 деца и високо платена работа няма за какво да живееш повече ;)

magita
06-05-2011, 10:54
+ :-D

+2 :D :D

nerazbranoZLO
06-05-2011, 12:55
Оффф направо ми писна от тая любов :x на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен :( Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....

Ето затова.
По най-просташкия (Нищо лично, просто мнение) начин изразяваш това.
Да ти върже момиче не е всичко, "Love can't be forced". Така че, стига си се обяснявал, стани от компа и ходи и общувай с хора. Точно това ми напомни на един от квартала....
Пробва се със всички момичета от квартала, и щом му връзваха, той се кефеше и ги заебаваше, сякаш вече са си негови. Много е жалък.
Въпроса е да търсиш любовта, а не просто да ти върже.....

Phobiaa
06-05-2011, 13:20
Ииии.. време за малка реклама. :D

btw любовта идва,когато най-малко очакваш! :)

Hilary_
06-05-2011, 14:26
ако на тези години ти е писнало к'во остава за по натам .. :lol:

juj4elinka
06-05-2011, 16:33
Аз все още стоя с физиономия подобна на тази :shock: :D Само като прочетох поста и проникна светлина в тунела, "защо по дяволите ти си нямаш гадже", а братлетата ти имат, а ти си "висок, имаш акъл и не си боклук като останалите в даскало". Акъл имаш за едно момче на твоята възраст, неготово за връзка, или поне не за сериозна връзка. Друго е вече, ако ти си гониш бройка, за да станеш част от стадото. Тепърва ти предстои да израстваш, така че "Life less serious".