View Full Version : Един Въпрос
Sladura94
05-31-2011, 19:46
ЗНачи моята приятелка я е страх да ли е забременела като и го вкарах беше детственица а сега не е и да ли е въжможно да забременее щото без презарватив го правихме той се скъса. обаче не се изпразних в нея. няма такава въжможност щото не се изпразних в нея?
Почвай да мислиш име за детето.
темата не е сериозна 100%.. и автора да вземе да прочете каква простотия е написал..
SpirituallyAbused
05-31-2011, 20:43
Мхм .. значи е била детственица и си и го ръгнал без презарватив ,обаче не си се изпразнил в нея и презарватива се е скъсал... мхммм .... :-o
ЗНачи моята приятелка я е страх да ли е забременела като и го вкарах беше детственица а сега не е и да ли е въжможно да забременее щото без презарватив го правихме той се скъса. обаче не се изпразних в нея. няма такава въжможност щото не се изпразних в нея?
Само едно не разбрах....кондома ли се скъса или нещо дуго? :-o
Kinghood
05-31-2011, 20:59
Само едно не разбрах....кондома ли се скъса или нещо дуго? :-o
Е нооо си глупав! Не разбра ли, че "презарватива" се е скъсал! Мисля, че името "Версачи" ще му подхожда.
badsector
05-31-2011, 21:05
...като и го вкарах беше детственица а сега не е...
Ай стига бе?!! :shock: Как може само от едно вкарване и вече да не е девственица?
Ambitious
05-31-2011, 22:46
www.babynames.com Късмет ти пожелавам. :-D
MojoJojo88
06-01-2011, 10:10
...като и го вкарах беше детственица а сега не е...
Ай стига бе?!! :shock: Как може само от едно вкарване и вече да не е девственица?
И аз съм в шок. Абе вие знаехте ли, че в общия случай, девственицата като прави секс и става не-девственица....ужас.... :-k
SisiStrange
06-01-2011, 11:48
Ако е момче го кръсти Естебан. :) Ако е момиче: Химена. Има такова име някъде в Испания.
Тоя коментар наистина не знам защо го написах. :-o
Гуадалупе е моето предложение за момиченце... За момченце подкрепям идеята за Вирсачи... щоту там злата имат такова... или Хайдуган.... :razz:
Супер объркано си го написал,ебаси.
Не би трябвало да е забременяла,но да си вземе едно тестче после,за да не се притеснява.
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ :-o FAKE ?!