Влез

View Full Version : моля помогнете

sexse
06-01-2011, 10:24
Сигурно ще ме помислите за луда.С приятелят ми сме заедно почти 2 години и още не сме правили секс.Когато пробваме все не му става,аз правя всичко вазможно,но няма резултат.Да аз сам девствена,мислех че това е проблема,казах му го още в началото на връзката.Той ми отговори,че това не е проблем за него.Мина време,наистина се влюбихме един в друг.Аз го обичам и не искам да го оставя само защото ми се прави много секс.Преди мен е бил с други момичета,не казвам че сам някоя супер красавица,но много пъти ме свалят,мога лесно да си намеря друг.Но аз си го обичам.Кажете ми защто не се получава.

MojoJojo88
06-01-2011, 10:32
Абе не искам да прозвуча грубо, нито да ти пълня главата с глупости, но моето усещане е, че човека си праска други мацки.
Мъж, който принципно прави секс, и седи 2 години на сухо....хъх...
Може би те приема като дете още и за това не му става. Понякога, рядко се случва де, но все пак, мъжете си изграждат дадени образи за жените до тях и се случва това, да не може да им стане...не знам...

UltraBlue
06-01-2011, 10:42
Абе не искам да прозвуча грубо, нито да ти пълня главата с глупости, но моето усещане е, че човека си праска други мацки.
Може би те приема като дете още и за това не му става. Понякога, рядко се случва де, но все пак, мъжете си изграждат дадени образи за жените до тях и се случва това, да не може да им стане...не знам...

Мисля че е прав..и аз съм на същото мнение..мъж който е правил секс, след това не може да издържи 2 години на сухо. :?

badsector
06-01-2011, 11:06
Ти 100% ли си сигурна, че е правил секс и с други? Може просто да го е срам и да те лъже, а на практика да е девствен. Като съвет - не си набелязвайте конкретен път, че трябва да го направите тогава. Просто някой път, когато сте се разлигавили голи в леглото и му правиш свирки, го изненадай и си го намести сама, без той да го очаква и без да му говориш каквото и да било.

MojoJojo88
06-01-2011, 11:09

Мисля че е прав..и аз съм на същото мнение..мъж който е правил секс, след това не може да издържи 2 години на сухо. :?

Ако "Мисля че е прав" е насочено към мен-правА съм 8) 8)

sexse
06-01-2011, 12:17
благодаря за отговорите ,но ако е с друга защо е с мен и ми казва че ме обича?

dimitar_ak
06-01-2011, 12:26
Нещо му убива сексуалното желание. При толкова време до теб трябва само от докосване да е готов да те нападне. Задоволен е и най-вероятно от друга жена, а не от дясната ръка.

badsector
06-01-2011, 12:34
Колкото и да е удовлетворен от друга, за две години все би намерил сили да тресне авторката, щом и тя го иска. На колко сте години? Колко интимно сте стигали досега?

sexse
06-01-2011, 12:52
само не се смейте моля ви.Аз сам на 18 а той на 24.Стигали сме само до това аз да му правя хубавото

DarkTemplar
06-01-2011, 12:57
С уста или ръка "му правиш хубавото"?

Седнете и поговорете искрено какво го притеснява. Или е някаква психологическа драма или просто си има друга партньорка, която задоволява напълно сексуалните му потребности.

badsector
06-01-2011, 13:04
...Стигали сме само до това аз да му правя хубавото
Аз ти казвам - както му правиш хубавото, директно се мяташ и си го напъхваш сама. И пак се замисли дали наистина не е девствен. Просто и 10 любовници да си имаше, пак щеше да те тресне и тебе за толкова време.

sexse
06-01-2011, 13:07
с уста :oops: не сам от притиснителните а и за 2 години сам го опознала и пак не се получава а щтом си има друга партньорка, която задоволява напълно сексуалните му потребности защто не ме е оставил

kuki4eto
06-01-2011, 13:16
Просто и 10 любовници да си имаше, пак щеше да те тресне и тебе за толквоа време
и аз съм на това мнение, сигурно е девствен но не си го признава
поговори с него и се опитай да разбереш дали е така :)

the_man
06-01-2011, 14:52
На 24? Тии богата ли си? :razz:
Принципно би ми минало през ума, че яко клати разни други, но като мъж няма причина да отминава и теб, щом ти го искаш (освен ако не си УЖАСНА, в което се съмнявам, иначе изобщо нямаше да е с теб)... май май наистина е девствен и яко го е шубе. Ако последваш съвета да си го ръгнеш, преди да е усетил, приготви се за огромна болка (нали каза, че си девствена?) А ии... ако истината се окаже "други момичета" едва ли е добра идея да го действаш без презерватив.. все пак..

badsector
06-01-2011, 20:51
...приготви се за огромна болка...
Не е задължително. Може да се е овлажнила достатъчно, а и за това време все ще е получавала по някой пръст от време навреме. Важното е да го напъха няколко санта, колкото той да усети кефа. После ще има тема "как да го накарам да го извади от мен" :D

Downtown
06-01-2011, 22:21
ППФФФФФ .... правил е секс ... и след това те е чакал съвесем търпеливо 2 години ?!?!?! .... това в която и да е било вселена или реалност ... не съществува ... пича е девствен ... или има и по-малкия шанс ... много малък наистина ми се струва този шанс но може и да си има някоя която да си клеца ... а ако питаш ... защо тогава си ми казва че ме обича ... аз като мъж мога да ти кажа да не вярваш на думите на един мъж :D колко пъти съм си играл така с момичета ... жал ме хваща сега като се сетя ...
но не ... щом не му става ... значи според мен е девствен.

sexse
06-02-2011, 05:35
Много ви благодаря за мненията и съветите.Поговорих с него,в началото почна да се оправдава,че бил изморен от работа и затова неставало,да възможно е,но предимно сме заедно когато почива!А за бившите му...те били 2,с първата нищо нестанало а с 2та не му харесало и повече нищто не ми каза,веднага смени темата на разговор.Май започвам наистина да мисля,че е девствен но защто ме лъже,нали аз си казах.Благодаря ви отново.

anonymous708973
06-02-2011, 06:00
Девствен на 24... или мъж на 24, който прави секс, но по незнайна причина е решил да те изчака 2 години...

Защо и двете ми се струват приблизително толкова вероятни, колкото да те тресне светкавица? (1 към 600 000).

Разговори трябват, не само един обаче.
Дръж се зряло, питай го направо дали си има някоя и не почвай да плачеш, крещиш или нещо такова. Премисли трезво какво да правиш.

sexse
06-02-2011, 07:40
Вече и аз сам на твоето мнение.Мисля да пробвам последно и ако не се получи ще го оставя.Досега можех да сам с други но наистина си го обичах и исках той да ми е 1ят.Само ми отговорете глупаволи е да зарежеш някой зариди това???

dimitar_ak
06-02-2011, 08:51
Девствен на 24... или мъж на 24, който прави секс, но по незнайна причина е решил да те изчака 2 години...

Защо и двете ми се струват приблизително толкова вероятни, колкото да те тресне светкавица? (1 към 600 000).

Разговори трябват, не само един обаче.
Дръж се зряло, питай го направо дали си има някоя и не почвай да плачеш, крещиш или нещо такова. Премисли трезво какво да правиш.

Аз го направих за 1-ви път на 24. Възможно е

lovefantasy
06-02-2011, 09:58
И ние с моя приятел имахме същия проблем преди. Аз много го харесвах, но той явно се притесняваше от мен. Не беше девствен, но просто като опреше до секс не се получаваше. На мен ми ставаше много кофти, защото гледах да го предразположа по всякакви начин. Той също се чувстваше зле. Аз обаче бях много търпелива, защото знаех че човека си струва и просто му трябва малко време. Постепенно нещата се оправиха. Моят съвет е говорете по въпроса спокойно, без да му натякваш.

badsector
06-02-2011, 12:39
...Защо и двете ми се струват приблизително толкова вероятни, колкото да те тресне светкавица? (1 към 600 000)...
Все още има хора, за които чувствата са по-важни и искат да бъдат сигурни, че могат да имат бъдеще с даден партньор.

...глупаволи е да зарежеш някой зариди това???
Супер глупаво е. Може дори следващият пак да е такъв. То тогава най-добре си хвани някоя курва от мъжки пол да те тресне.

...Аз обаче бях много търпелива, защото знаех че човека си струва и просто му трябва малко време. Постепенно нещата се оправиха...Тук е истината :)