View Full Version : Чувствам се не както трябва..май
Току-що изтрих последните ми общи снимки от профила ми във Фейсбук.Преди това дойде до нас със малката му сестра,която много искала да види "кака" и беше много странно-смисъл държахме се добре,точно както искаме-като приятели и все пак ми е странно,че толкова рано и рязко стана тази промяна.Скъсахме преди няколко дни след 2години и половина прекрасна връзка.И сме приятели.И не се плюем,не се псуваме,не си общуваме само за секса.Приятели.Адски странно ми е в момента,все едно не съм плакала до онзи ден и никога не сме били заедно,а винаги сме били най-добри приятели......
TheBeliever
06-01-2011, 17:27
Това е най-добрата възможна развръзка при дадените обстоятелства. Нормално е да се чувстваш странно първите няколко седмици. Все пак това си е значителна промяна и както с всяка промяна трябва малко време, за да свикнеш.
Поздравления и на двама ви за проявената зрялост.
И на мене ми се случи подобно нещо преди няколко дни, ходехме от почти една година и изведнъж всичко на май*ата си... И на мене ми е некво неадекватно в момента, но предполагам с времето ще мине.Сигурно и при тебе така ще стане :)
SuperBadSuperFresh
06-01-2011, 19:16
Не знам...на мен би ми трябвало малко време напълно разделени,да не се виждаме и чуваме.Просто да се осъзная.
нз малко се чувствам виновна сега,защото все едно не съм го обичала 8-)
badsector
06-01-2011, 20:08
Защо скъсахте? На колко сте години? Какви чувства изпитваш към него сега?
Josefinne
06-01-2011, 20:10
С времето ще стане по-добре, не искам да гледам черно на нещата, но вероятно ще се дистанцирате постепенно и ще останете по-далечни приятели. Въпреки дългата връзка и общото минало, всеки от вас ще продължи по своя път.
Защо скъсахте? На колко сте години? Какви чувства изпитваш към него сега?
той е на 20,аз на 17.скъсахме,защото има напрежение в работата му и се карахме често напоследък,та той не издържа.в момента го чувствам като най-добър приятел,като брат.супер странно е,като се има предвид,че крояхме планове за семейство..
Семейство??? На 17 години за семейство си говорите... Черпя те едно мляко.
mrazqkindergarten
06-01-2011, 22:03
Семейство??? На 17 години за семейство си говорите... Черпя те едно мляко.
А защо не? Да не е невъзможно? Има семейства, в които мъжът и жената са си заедно от гимназията, даже познавам такива.
е много ясно,че няма да се женя на 17,обаче имахме планове другата година да заживеем заедно като замина за София
Има и 21 век. През който голяма част от момчетата и момичетата се интересуват само и единствено от секс, алкохол и чалга. Докато си мислят, че всичко е ОК и живота им тече, изведнъж идва момента когато разбираш своето съществуване и цел. Това, че мислите преспективно - за бъдеще, поколение и т.н. е ХУБАВО. Времето за което говориш, няма да се върне. И не знам как трябва да ми го кажеш, за да не ме шокираш... Не е невъзможно, почти невъзможно е.
xxKiFlAx
06-01-2011, 23:47
И кво ме интересуват на някой проблеми за какво пусна темата?!
Ох,Боже от 5 години я имам тази регистрация и никога няма да разбера българската психология и тази нападателност,реговете се менят,ама вечно се намира някой които просто dont give fuck за ситуацията ,ако не ви пука и не можете да изкажете адекватно мнение ,а просто сте нападателни,що пишете въобще .
По темата- Аз мисля,че ако продължавате така с времето ще се съберете просто няма как 2 годишна връзка да приключи така, просто защото сте започнали да се карате (това не е фактор ,всички се карат,понякога повече друг път по малко- риска на сериозните връзки :D ) и на фона на сълзи и всичко преживяно и планирано да сте приятели... Ако не искаш да се събирате е по-добре да не се виждате ,иначе рано или късно ситуацията ще се усложни както се пее в една българска песен :
"Длани, които до болка се стапяха сляти , да се здрависват едва*Не, ние не можем да бъдем добри познати -няма среда в любовта "
Силно ме съмнява накратко, ситуацията временно ще е такава и от теб зависи на къде искаш да отиде ,но според мен това да го нарека така -псевдо приятелство просто няма да се задържи...
Cybershot
06-02-2011, 06:42
Я се скрий някъде, като не те интересуват чуждите проблеми недей влиза във форума! Ако може модераторите/администраторите бан по ИП да ти сложат, защото вече 20ти акаунт си правиш.
antifashionshit
06-02-2011, 06:50
^ нее, тя е трол, не я храниии
щото после няма да се отървем от нея
:lol:
едит: може и да е той
Съмнява ме да сте приятели за дълго.
chill.
Сещам се за един цитат : "If ex-lovers remain friends, it could only mean one of two things: either they're still in love, or never really were."
Замисли се , дали е подходящ за твоя случай ?
badsector
06-02-2011, 11:40
И според мен пак ще се съберете. Може да е след години, но сигурно пак ще се синхронизирате на една вълна. Стига животът да не ви отдалечи де.
xxKiFlAx
06-02-2011, 14:42
Я се скрий някъде, като не те интересуват чуждите проблеми недей влиза във форума! Ако може модераторите/администраторите бан по ИП да ти сложат, защото вече 20ти акаунт си правиш.
:lol:
Бан по ИП не могат защото IP ми се сменя с всяко влизане. За това мога и още 20 да имам ГЛУПАКО!
айде
badsector
06-02-2011, 14:48
...Бан по ИП не могат защото IP ми се сменя с всяко влизане. За това мога и още 20 да имам ГЛУПАКО!
айде
Дори и да ти е динамично, пак не е задължително да се сменя на всяко свързване с рутера на доставчика ти. И все пак адресите, които той раздава са ограничен брой и могат да се забранят всичките, стига да има достатъчно желание :)