Влез

View Full Version : Кажете

iiordanova
06-01-2011, 18:03
Кажете кой според вас е най-умния човек,който познавате (няма значение роднина,познат,приятел) и защо го смятате за много умен? От кои негови качества сте го определили като най-умен. :)

Cybershot
06-01-2011, 18:08
"най-умен" е твърде относително понятие...

ccdesigns
06-01-2011, 21:14

Правилно! Ноооо като най-печен, най-мъдър, най-образован и т.н. се сещам в момента за госпожата ни по Български език. Много печена и ако не я слушаш, а имаш час при нея много ще изпуснеш. Все вярни неща говори! Наистина един невероятен човек според мен :)

anonymous708973
06-02-2011, 08:40
Наблюдението ми няма нищо общо с факта, че хората са ми близки.
На 19 е. Изключително начетен, адски широки познания за света, чете изключително много и то сложна литература, разсъждава трезво и прави адски верни изводи на база на видяно/чуто/преживяно. Наистина е удоволствие да се говори с него.

Другият човек е майка ми - жена с изключително вярна интуиция, страшно висока обща култура, начетена и кадърна във всяко нещо, с което се захване, изпипва нещата до край, не оставя нещата недовършени. Човек, от когото наистина може да се научи много.

scrooper
06-02-2011, 09:04
Дядо ми. Човекът с най- богатата обща култура на планетата : )
Изключително трезвомислещ, способен винаги да намира най- правилното решение. И с каква забележителна памет, завидно чувство за хумор, философия на живот, която изключва негативните мисли. Въобще- величие.

SmilezZz
06-02-2011, 09:45
Господинът ми по БЕЛ :smt007

iiordanova
06-02-2011, 11:30
Ето,че повечето разбраха въпроса ми.
И аз да отговоря..
Като най-умна мога да определя баба ми. Тази жена е с много богата обща култура, много компетентна и точна, разсъждава изключително интересно и необичайно, грамотна е, чете и знае много. Определено винаги мога да науча нещо от нея.

SladkaZagadka
06-02-2011, 11:33
Историчката ..
Страшно е съобразителна, връзва нещата бързо, знае, че има нещо съмнително и веднага разбира какво е, може да определи някой човек за 10 минути .. страхотна култура, много познания във всички сфери.

BaffaLsc
06-02-2011, 12:44

marin4itu
06-02-2011, 13:10
Момче от класа ми (вече бивш клас), много начетен, много мъдър, спорил е дори с учители и е бил прав :D Този човек ще успее в живота, според мен..

ThaZone
06-02-2011, 13:52
Аз.

zero
06-02-2011, 14:22
Един приятел на свако ми.
Изключително начетен човек, акъла му ражда във всяко едно отношение, невероятен талант в техническите науки ...
>> Скоро беше извел някаква формула за нещо (беше ми дал една книжка в съкратен вариянт да я прочета, нооо така и не съм я чел :Д)
На твърде високо ниво е написана (не е з амене хахах)