PDA

View Full Version : Много се измъчвам

jackB
06-02-2011, 07:14
разделихме се с приятелката ми с която бяхме заедно го 2 години и 3 месеца...и аз постоянно мисля за това и се измъчвам адцки много...Проблема е ,че много я обичам и ми липсва имам изпити а немога да се съсредоточа...моля дайте някакви съвети как по-леко да го преживея...

djeini
06-02-2011, 07:27
Тряа да мине време мога да ти кажа моя начин -аз пия :D след няколко големи джина съм си окей, а на следващия ден нямам сили да го мисля.Иначе приятелите са за това тряа ти рамо,тряа нещо да те развлича,а като седнеш да учиш просто се абстрахирай ... лесен начин няма и времето за жалост не лекува,но благодарение на него забравяш и подтискаш болката...

MusicAddicted
06-02-2011, 07:31
излей си веднъж гнева върху неодушевен предмет, пиши и СМС, но не ги пращай

www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk

Hayden
06-02-2011, 07:48
искам да попитам защо сте се разделили ии няма ли вероятност пак да се съберете се пак 2 години не са били пропиляно време може би и тя е като теб вижте се разяснете се така ще е най добре и ще ти олекне до някаде ;]

felisiti19
06-02-2011, 07:51
първата любов е истинска втората за отмъщение а третата по задължение за да я забравиш си намери друго гадже :)

jackB
06-02-2011, 09:15
знам ,че момиче се забравя с момиче...но не бях допускал досега момиче толкова на дълбоко в живота ми...почти всичко ми напомня за нея...събуждам се сутрин много тъжен и самотен...

SmilezZz
06-02-2011, 09:26
Просто се опитай да не мислиш за нея.. Знам,че е трудно,но трябва да го направиш.. Приеми това,че всяка връзка си има начало и край (поне на тези тийнейджърски години).. Тя няма да е нито първата,нито последната.. Просто горе главата и си живееш живота..
Всяко зло за добро (:
Излизай с приятели,намери си някакво хоби.. :)

badsector
06-02-2011, 11:30
Споко, сега ще ти е гадно, но ще се оправиш с времето. Само не прибягвай до наркотици, като алкохол, примерно. Ходи си налява надясно, живей си живота :)

jackB
06-02-2011, 13:02
работата е .че беше перфектната за мен...имал съм момичета ,но тя имаше всичко което исках...и едва ли ще намеря момиче което да е като нея или по-добра от нея...

badsector
06-02-2011, 13:23
...беше перфектната за мен...
Щом сте се разделили, очевидно не е била перфектната.