PDA

View Full Version : Да сме заедно или не?

cwetomilaiwanowa
06-02-2011, 13:35
Здравейте , искам да ви помоля за съвет ,защото съм в страшно трудна ситуация?! С приятеля ми сме заедно от година и половина , обичаме се наистина много , но преди две седмици се разделихме.След няколко дена лека почивка говорихме и се събрахме , обача от тогава ние не спираме да се караме за глупости . Дразним се , когато аз престана той продължава .Постоянно ми намеква неща от сорта на хвани си друг , като не ти харесвам какво правиш с мен и тем подобни неща. Обижда ме постоянно и на следващия ден когато му кажа , че не ми е било приятно той вика не е вярно не съм ти го казвал . За първи път ме оставя сама да се прибирам .Днес даже ми каза , че нашето не било ходене , нямало смисъл да сме заедно , не му било приятно с мен защото само съм се цупила. А пък то не е така , аз просто се опитвам да му покажа , че това което прави не правилно ..Сега нашите мзаминават за четири дена и той ще остава в нас. Кажете ми какво да говоря с него , какво да правя?

badsector
06-02-2011, 13:44
...Сега нашите мзаминават за четири дена и той ще остава в нас....какво да правя?
Като за последно един секс маратон и после се разделяте за постоянно.

Sh@d0w
06-02-2011, 15:33
Ако си мазохистка,продължавай да търсиш начини да запазиш "връзката" ви.Да в кавички е,сама се сети защо.

Не мислиш ли,че заслужаваш нещо по-добро?

VaMpiRKaTaaa
06-02-2011, 19:01
3аебавай и продължавай живота си.
С боклуци не си имай работа.

Chappi
06-03-2011, 09:14
Защо изобщо питаш? - Знаеш вече отговора. Тоя е ебаси боклука - най-добре го зарежи, но ти си преценяваш. Той само си играе с теб.

dark_angel3
06-03-2011, 11:16
Sometimes goodbye is a second chance.
Ако продължава да се държи така - го скъскай. За всеобщо добро е. Така само си образуваш излишни нерви. Не се двоуми да го разкраш при още един скандал.

Ssummerjam
06-03-2011, 16:38
Не бъдете.

monika8
06-05-2011, 07:51
не се занимавай повече с него.и по добре е да не идва у вас

vesito13
06-05-2011, 08:01
Всяка връзка преминава през своите трудни моменти. От вас зависи дали ще може да преминете през тях или ще се разделите. Нещо такова трябва сама да решиш, а не да чакаш хора в някакъв форум да ти кажат какво да правиш. Винаги можеш да опиташ да оправиш нещата, ако виждаш смисъл в това, но ако не е така, по-добре би било да се разделите.

eXxXciTeD
06-05-2011, 12:02
Не толкова градиш връзка, колкото печелиш такава. Имам в предвид, че е напразно да хвърляш усилия, за да накараш някого да се държи по начин, които на теб ти допада, той ще е същият, най-много да му сложиш маска, която ще го крие само пред теб и то за кратко. Като не подхожда с уважение и не разбира от дума, скъсай с него.

sexa_na_kompleksa
06-05-2011, 13:21
А първия път защо сте се разделили? И защо изобщо се "дразните"? Омръзнали ли сте си вече?
Мисля, че трябва да правите повече компромиси, ако искате да сте заедно, и той на всяка цена трябва да спре да те обижда. о.0

Hilary_
06-05-2011, 14:25
С боклуци не си имай работа.
ТОЧНО .. !!!!
Заслужаваш нещо повече ..