PDA

View Full Version : Два проблема...

letinova
06-02-2011, 16:34
Здравейте! :)
Първият ми проблем е, че имам от доста време жълто течение. Отначало, когато се появи ходих 2 пъти на гинеколог и се оказа, че имам гъбички. Даде ми да се мажа с нещо, но то така и не помогна. От тогава не съм ходила отново, а течението си продължава. Поддържам добра хигиена, но въпреки това често си мирише слабо... Възможно ли е това да се е превърнало в някоя лоша венерическа болест ?

Вторият е, че след мастурбация започва да ме боли долу, и е доста неприятно. Минава след 10 минути, но може ли да има повод за притеснения? :(

TheBeliever
06-02-2011, 16:38
А защо не отиде пак на гинеколог за гъбичките? Те са изключително упорити и лечението изисква време и постоянство.

letinova
06-02-2011, 16:47
Исках да отида, но понеже съм в друга държава и е много трудно да си запазиш час за гинеколог... Най - сетне успях и си записах за 20 юни. Малко ще ми е трудно да обясня какъв е проблема, не съм напреднала толкова с езика, затова реших първо тук да пиша. А и ми писна вече да го имам това, колкото и добра хигиена да поддържам. :?

badsector
06-02-2011, 20:30
Гъбичките не се влияят особено от добрата лична хигиена. Верно трудно се махат, може да се наложи да пиеш антибиотици. Но това може само гинеколог да ти каже. А с какво всъщност си правиш вътрешната промивка и правиш ли я изобщо?

letinova
06-02-2011, 22:18
Не мисля, че са само гъбички :( Вътрешни промивки не съм правила а и не става, след като съм девствена...

kalpazanka
06-03-2011, 06:37
Кръвна захар изследвала ли си?

letinova
06-03-2011, 10:26
Преди време имах проблем с ниското кръвно и главоболието и ми направиха изследвания на кръвта, оказа се че имам малък проблем с хормоните и трябваше да пия витамин D.. Но не мисля, че това има нещо общо? :?