PDA

View Full Version : Сложна връзка :( Продължение...

fckdeup
06-02-2011, 20:36
ТЕМА 1. Имам проблем с приятелката си тя е една година по-голяма от мен много сме хубави заедно. Ходим заедно от 9 месеца почти без няколко дни.

Проблема е следния от някаде 5 дена се държи супер студено с мен, лъгала ме е веднъж, а аз много мразя,дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?! Винаги съм искал моето момиче да се чувства като принцеса и да и е добре, винаги постъпвам кавалерски винаги съм гледал да е на нейното да се чувства добре, щом тя е добре и аз съм добре.Не бяхме се виждали 4 дена и не ме търсеше аз я потърсих, но я хванах да спи без да искам и я попитах как си какво правиш искаш ли да се видиме, тя ми каза, че спинка и ще ми се обади, но не ми се обади . На следващият ден се видяхме със сестра и нейните приятелки дойдоха да играем волейбол, след малко идва и моето момиче, но като по чудо само ме прегърна а това не е типично за нас винаги сме се посрещали с по една целувка и прегръдка. Държах се безразлично както тя се държеше,после заваля дъжд и тя отново ме прегърна, но много по-силно и продължително и усетих нещо хубаво сякъш вълна премина през мен, може би от щастие и това беше.
Първият съм и..
Прощавал съм и когато бяхме скарани в началото някаде 3 месец, тя ходеше с един..толкова много я обичам
Объркан съм искам да си я върна не вярвам да съм и омръзнал да съм и станал безразличен винаги съм се старал да се разнообразяваме, а да и не е изтрила снимките ни от Фейсбуук-а, което значи, че май няма друг? Щото той ако ги види? Незнам. Помогнете ми ;( Незнам какво решение да взема и как да постъпя...Кажете ми какво да правя

Тема 2 Преди два дена я повиках да си поговорим аз чувствах, че нещата не върват и съм от този тип, че глозга ли ме не мога да чакам и да отлагам при мен всичко е сериозно и точно.Видяхме се Как си що си .. чики рики и стигнахме до темата която мен ме вълнуваше тя ме попита какво толкова важно искаше да говорим. Аз и казах, че усещам, че нещата не вървят един ден ме нарече както си викаме, когато ходехме а преди няколко дни се държеше отвратително поговорихме и тя каза, че супер много ме обичала незнам си какво , че през тези 4 дена, които не се бяхме търсили както съм написал в предната тема и по-горе каза, че и било по-добре самичка започна да ми уварта колко ме обичала, незнам си какво искала да наблегне на училище и на тренировките, каза ми, че няма друг не искала да се занимава с някой , който не я познава както аз и така нататък а аз я попитах какво училище годината свърши и я питах дай направо да си кажеме искаш ли да сме заедно или не и тя каза не казах и помисли си пак, защото няма да е като преди да дойдеш пак и аз да те приема тя каза, че била сигурна какво иска казах и няма проблеми тогава и започнахме да си се виждаме като приятелчета... мисълта ми е дали си струва да чакам с надеждата да се върне , вярно постъпих мъжкарско според мен с достойнство, но си я обичам винаги ще си я приема какво да направа за да усети мота липса и да си свери часовника.....според мен всички надежди ми се убиха, защото това го е изтарпяла един път и е изтръпнала и едвали ще и направи толкова голямо впечетление дали ще се върне незнам. Дайте ми съветче какво да правя вярно, че любовта се лекува с друга любов, но не ми се занимава да си играя всичко на ново и така нататък. Хода по улиците като гръмнала патка :shock:

ПС: Снимките ни от фейсбуука още не са изтрити, което ме довежда до мисълта, че отново няма друг и не ме лъже, така си мисля аз :-o

Благодаря за отделенето време всяко ваше мнение ще ми е от полза

SisiStrange
06-02-2011, 20:48
казах и помисли си пак, защото няма да е като преди да дойдеш пак и аз да те приема

дали си струва да чакам с надеждата да се върне

:-o

Според мен си и омръзнал. Има, разбира се, вариант да реши изведнъж, че и липсваш (вероятно след като се "наживее"), но нещо не го виждам. Когато вече си писнал на едно момиче, няма какво да направиш, за да и промениш мнението.

fckdeup
06-02-2011, 20:54
Всичко е възможно :(

MissBianka
06-03-2011, 06:55
На мен ми звучи сякаш е искала по-безболезнено да сложи окончателен край... И може би няма смисъл да се надяваш, но пък щом не е изтрила снимките това според мен трябва да означава нещо.. Предлагам ти да пробваш да не се виждате(защото ти каза че се виждате като приятели), не и обръщай внимание, ако те търси за нещо, по всички начини и покажи че си зает с твои си неща.Нека разбере че тя не е единственото нещо в живота ти и че не е на първо място, общо взето и покажи че не си и вързан в кърпа и щом е казала край значи край. Понякога жените не знаем какво искаме и може би точно защото винаги си бил там за нея каквото и да е ставало, затова се е отдръпнала.Сега бъди безразличен(но не и груб,защото ще види че те боли от раздялата, просто се дръж хладно и не и отделяй цялото внимание на света).Когато види,че вече не и играеш по свирката ще се чукне по главата и ако наистина има чувства към теб ще разбере какво е изгубила и ще иска да се върне.Но ако и след това тя продължи напред , значи няма смисъл да се надяваш и трябва и ти да продължиш и да намериш момиче,което ще се радва на всичко което правиш за нея. Успех :)

fckdeup
06-03-2011, 06:58
Много ти благодаря

MissBianka
06-03-2011, 07:21
^^ За нищо, дано има ефект :)

Shiz0
06-03-2011, 08:03
Това с 'ти си прекалено добър' го знам. Звучи много тъпо, но е факт, аз също съм го казвала. Жените искат драма. Обичат драма. Само по написаното можеш да си го докажеш това. Когато сте се видели те е прегърнала. Цяла вечер си бил безразличен, тоест си се държал дръпнато, и след това си си получил 'голямата прегръдка'. Жената не обича да се чувства цел, през цялото време. Прекалено доброто отношение в нейните очи се тълкува като: 'ти си принцеса, не те заслужавам, трябва да те пазя'. А нейната част от играта къде остава? Нейният стремеж да те прави щастлив, не трябва да е от това, че трябва да ти върне че ти я правиш щастлива. Трябва ти също да си нейния принц. Да си мисли, че трябва да те печели отново, от време на време. Че не си константа в живота и, че не си залепен за нея при всички положения. Както явно си, но това не трябва да е на показ. Колкото повече 'загадки' и създаваш, като си студен от време на време, толкова по-заинтригувана ще е тя, и ще се мъчи да те разбере, съответно, ще иска да е с теб. Лично мнение, от личен опит.
ПП: мъжете, които най-много са ме наранявали в живота ми, са мъже, с които бих била и в момента, знаейки че нищо няма да се получи. reverse psychology просто.. жените сме елементарни :>

fckdeup
06-03-2011, 11:06
Благодаря ти. За сега да продълждавам ли да се виждам с нея или да избягвам

Shiz0
06-03-2011, 11:17
По-редки срещи.. не я глези с нищо, с което си досега, но не бъди груб или припрян. Просто..галантен и уверен. Нека види какво е имала и потенциално губи.. Не бъди на разположение винаги, когато ти се обади, дори и да нямаш работа цял ден и кажи, че имаш среща с приятели или..нещо друго, което да и докаже, че си имаш живот и че той не се върти само около нея. След седмица-2- до месец или ще имаш отговор или реакция от нея, или ще изискаш такъв, за да е ясно всичко, понеже нямаш време да те въртят.

marin4itu
06-03-2011, 11:43
Тя, ако наистина те обича, както твърди, няма да ти се оправдава, че искала да учи и няма да има нужда да е сама. Ако е хубаво с теб, нищо друго не би било проблем. Според мен вече не си заслужава. И какво ако скимне, че липсваш, след известно време пак може да реши, че иска да е сама. Човек или иска да е с определен човек, или не иска, няма средно положение. Според мен е изгубена кауза. Съжалявам.

GuardianAngel
06-03-2011, 12:50
Хмм..че ти я обичаш е ясно като бял ден..но точно сега е времето да видиш дали тя воъбще те обича и дали може да цени...сега е сама и може да се чувства свободна,може и да е с други момчета,но може и да не е,когато човек е сам разбира какво и колко са значели нещата в живота му преди да се откаже от тях..има шанс свободата да и хареса и да продължи с живота си..но има и таква възможност да разбере колко си и ценнен и че неиска нищо друго освен да бъде обичана и да се върне при теб,защото на хората много честно им омръзва мислейки си че взаимоотношенията са лесна работа обаче после като останат сами виждат че това чувство да си обичан няма равно и невсеки може да им го даде.. успех

qkakukla2
06-03-2011, 14:45
Според мен тя не е от този тип жени които не им омръзва от любовта. Тя не те обича истински тя само те използва за да се прави на най- изтрадалата. :)