PDA

View Full Version : Странно щастие

tinkiwinkidipsi
06-02-2011, 21:03
Не знаех къде да пусна темата за това предварително се извинявам ако не е за тук ...
Ще започна от начало :D имах 2 приятелки, всъщност единствените ми приятелки, от много години насам ...сигурно 5-6 , че може и 7г ... винаги сме се разбирали добре не сме се карали и тн и тн ... наскоро започнаха някакви гафове от тяхна страна , а знам ли може и от моя ... и дойде момента , в който разбрах че не са ми истински приятелки ... и това сякаш се отключи почти от нищото ... просто преди седмица две го осъзнах ... не съм прекратила контакти с тях нито нищо.. а и да искам да го направя няма как да стане , защото сме в една компания , с едната сме в едно училище и тн .... днес се уговорих с момчетата да излезем , а те се уговорили с двете ми приятелки и за пръв път от както го осъзнах това нещо излязохме заедно ... двете си тръгнаха по рано не знам на къде отидоха и останах с момчетата и се замислих и по едно време осъзнах ,че съм супер щастлива ... ама не мога да си го обесня .. странно ми е да осъзная ,че нямам приятели и да съм щастлива , но в същото време се чувстам така ... и затова е чувстам странно ... :D исках да споделя просто и да разбера дали само на мен ми се струва странно или просто си е странно :-D

Nakadah
06-03-2011, 05:37
:lol: :lol: бати пича :)

Auriss
06-03-2011, 15:43
Че какво странно има ? 8-) Пример с мене си - излизам ,за да се позабавлявам когато задълженията са ми дошли в повече ,да си поговоря с разни хора на теми ,които са ми интересни и да изгубя малко време.
Истината е даже, че ми е по-приятно да съм в компания на непознати, отколкото на хора ,с които се знаем отдавна.
Хубаво че си осъзнала ,че можеш да се забавляваш и без да разчиташ на 'близките' ти хора ;).

scrooper
06-03-2011, 21:56
явно тези приятели са те натоварвали по някакъв начин и когато си видяла, че не си ангажирана с тях, ти е олекнало. При много хора се случва.

vikiraa
06-04-2011, 18:09
Съгласна съм,че често когато си с "непознати" ти е по-весело от колкото с хора които знаеш от....Просто новото те влече и ти е интересно да опузнаеш нови хора! Успехии :P