Влез

View Full Version : Незнам как да постъпя

surefire
06-03-2011, 07:08
Здравейте

LoveMnmL
06-03-2011, 07:17
Ти си толкова тъп,без извинение,че нямам думи.Как може да нараняваш така момичето при най-малкото нещо,което стане ? Това,че е говорила с бившето си гадже означава ли,че трябва да те подтиква да ходиш да си го връщай по-най тъпият начин.Вместо това да я беше попитал,да беше поговорил нормално с нея,може пък да са просто приятели.Следващия път я гледаш как говори с някакво момче и какво от това ? Какво толкова е направила?След като ходи с теб не трябва да поглежда и да говори на други момчета ? По-скоро твойто поведение е притиеснително.Правиш пълни глупости и после с най-голямата наглост отиваш при нея и почваш да й се обесняваш..ами,много ясно,че няма да има желанието да продължи връзката си с теб.Ако някой такъв като тебе ми ги правеше тия детинщини и една сълза нямаше да пророня за него,не заслужаваш,момче,въобще нямаше да се занимавам с теб.На 18 години си,а се държиш като някой 14 годишен пикльо.

surefire
06-03-2011, 07:27
хаха.. ся ше се нареждаме ли? само едно нещо ще кажа КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИ!!!!!!!!! всичките сте такива!!!!

horacio
06-03-2011, 07:54
Много си смотан

Hilary_
06-03-2011, 07:56
Голямо леке си .. ЧЕСТНО!!

Говорила е с бившия си и това, което трябваше да направиш е да говориш с нея, да й обясниш как стоят нещата от твоя гледна точка и да стигнете до някакво взаимно решение, а не да правиш пълните простотии!! :-x
От там вече всичко се развива по безумно тъп и детски начин ..
Аз ако бях на нейно място и дойдеш да ми се обясняваш как не си искал шамара ти е на врата .. така или иначе се е повторило! К'во значи "тя се ядоса и ми направи смучка дръпнах се но вече беше късно бях червен" ?? :shock: И после следващата изцепка .. пфф .. не я заслужаваш .. :?
Жалко само, че момичето си хаби нервите за тебе .. :?

antifashionshit
06-03-2011, 08:08
хаха.. ся ше се нареждаме ли? само едно нещо ще кажа КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИ!!!!!!!!! всичките сте такива!!!!
не ти четох първия пост, ама и ти си смотан, не само анзаре :Д

LoveMnmL
06-03-2011, 08:22
Ами така е като не можеш да приемеш истината.Освен да се излагаш,друго не правиш с тия тъпи изказвания.Ти не можеш да разбереш къде ти е грешката дори,а то е очевидно.Всички били курви,ако визираш и гаджето ти,не знам къде видя курвата като самите твои постъпки са курвенски.Ех,дано да се осъзнаеш някой ден. :D

surefire
06-03-2011, 08:35
:)

badsector
06-03-2011, 08:45
Постъпил си като абсолютен боклук. Сам можеш да си извадиш изводите как да постъпваш в бъдеще, нямаш нужда от съвети във форума.

LoveMnmL
06-03-2011, 09:06
Не съм такъв просто се нервя аз съм написал всичко ОТ-ДО казал съм моите грешки споделил съм всичко не да ме нареждате а да ми дадете съвет да съм казал че не съм постъпил гадно и курвенски както казахте така е направих грешка виновен съм дори не мога да я погледна в очите затова и бях решен че няма да съм с нея дори и го казах че искам да съм с нея но знам че пак ще я нараня незнам какво ми става не съм го правил досега.. нямам какво друго да кажа.. ако сте решили да ме нареждате ОК нищо че не ме познавате че съм написал една тема не означава че сте ме опознали че да казвате какъв съм и какъв не съм аз съм я написал за да споделя грешките си и да получа някои съвет какво да правя от тук нататък но както и да е няма да се повтарям повече...! :)
Не е нужно да те опознаваме,за да ти кажем,че постъпката ти е шибана.Пуснал си тема,искаш нашето мнение,ние ти го казваме и ти го приемаш такова каквото е.Не можем да ти кажем браво,точно така се прави,зашото ще бъде грешно.Не знам,ако искаш да бъдеш с това момиче,доста трябва да коменсираш постъпките си,но ти казвам,че аз ако бях на нейно място нямаше и да си помисля да се върна при теб.Явно момичето ти има голямо търпение,а ти се подиграваш с това като ги правиш тия неща.Абсолютно нищо не е правила,че да е заслужила такова отношение.Дори и да ти прости,помисли си добре как ще се държиш за в бъдеще и дали при всяко нещо,което те подразни ще тичаш при някоя друга,защото тя няма да го търпи това вечно,нали знаеш. :)

ccdesigns
06-03-2011, 09:06
Малко по-късно да не се събуди отвит на отворен прозорец?

marin4itu
06-03-2011, 09:20
Добре, искаш съвет, ето ти го:
Когато си имаш приятелка, недей да правиш напук. Просто говори, повярва ми разговорите помагат много повече, отколкото натисканията с други момичета. Доста грешки си допуснал, с това момиче нещата вече са изгубени, остави я на мира.

Колко са ти били долни постъпките няма да коментирам, нито пък изречението, че всички сме били курви... Майка ти курва ли е? Дано пораснеш..

П.п.: "Не знам" се отделно, съжалявам, но много ме дразни. И използвай запетайки, моля те.