View Full Version : Изневяра
cobalt8994
06-03-2011, 10:05
Здравейте на всички. Искав да ви попитам как бихте реагирали ако половинката ви изневери, после ви каже какво е станало и се разкае за постъпката. И иска отново да сте заедно. Любопитно ми е как вие бихте реагирали. Как бихте реагирали бихте ли дали 2ри шанс.
badsector
06-03-2011, 10:12
Не бих рискувал. Директно аут и прекратяване на всякакви контакти, пълно изтриване от живота си.
ludata90
06-03-2011, 10:49
Не
gerito231
06-03-2011, 10:53
Ще ти кажа нещо а ти го приеми както искаш.. моята половинка изневери и ми каза .. аз му казах да говори с момичето и да приключи всичко.. след няколко дни имаше смучка и не беше от мен .. След няколко дни го скъсах.
Така че .. някои хора въпреки дадения им втори шанс повтарят и повтарят . :(
dark_angel3
06-03-2011, 10:55
Зависи. По принцип не бих простила, но ако ми каже и се разкайва може и да му дам шанс, да поправи грешката си. Но при една изневяра отношенията се променят много. Доверие се печели трудно и много лесно се губи. Трябва да се постарае много, за да си върне доверието и тогава пак няма гаранция, че всичко ще е постарому.
gerito231 и това го има, веднъж изневерил може да повтори, потрети и т.н. Втора такава грешка не прощавам. Да мисли преди да действа.
NomNomNom
06-03-2011, 11:25
Ако предварително сме се разбрали да не се чукаме с други - ще поговорим , на мен този тип изневяра не ми пречи . Най-много и аз да кръшна, защото , примерно в момента приятеля ми не се кефи на изневери и т.н, и ако ми е изневерил , а толкова е спамел - аз съм против - може и да го оставя.
Ама за мен това не е изневяра. Изневяра ще е да има по-добър и доверен приятел от мен . Тогава вече ще се садфейсна.
Не бих простила изневяра, дори да го обичам до болка.
LoveMnmL
06-03-2011, 11:44
Не мога да кажа дали бих могла да простя или не със сигурност,защото едно е като гледаш отстрани на друг като му се случва,друго е на теб да ти се случи.Дори и да простя..отношенията ни много ще се променят,доверието се губи,може и никога да не се върне,а няма ли доверие всичко е загубено.Всичко си зависи от човека и дадената ситуация.
началото на май месец бях на Банско без приятеля ми(бившия вече) за няколко дни с компания.целувах се с едно момче и като се прибрах в Пловдив си признах всичко.заплаши ме,че ще си вземе пистолета и ще го намери тоя,абе филми...иначе даде ми шанс,всичко отмина.разделихме се скоро,защото се карахме много(не заради този случай) и той ми каза,че докато е бил на Слънчев Бряг(и той барарар с абитуриентите да пие...) се целувал с някакво момиче.не се засегнах даже,защото и аз бях го направила и вече бяхме квит :D
иначе прощавам секс и целувки,естествено ако е само за момента и няма чувства
Ми честно казано зависи от много неща...
1во: с кое момиче е спал...
2ро: дали найстина се е разкаял и съжелява или просто иска да продължава да спи и с двете (това се разбира много лесно)
3то: може би първоначално ще ми трябва малко време за да усмисля нещата (ако е имало фактори който да го провокират нап: мацката му се е натискала цяла вечер напил се е и я е .... тогава мооже би съм склонна да простя )
и все пак въпреки всичко и да му простя си оставам на принципа "Доверието може да се загуби за един миг а да се гради цял живот" (не си спомням точно поговорката ама беше нещо такова :D )
ShtrudeL
06-03-2011, 15:38
Бих реагирала спокойно.
Бих простила.
Бих останала с него. Изневярата не е причина двама души да се разделят.
Но:
Вече няма да ми е интересно с него...и
всъщност:
ще ми даде свободата да направя същото. Т.е. аз си я имам, просто човек избира дали да я използва или не.
Пхаха...като чета коментарите...какво ме интересува с коя е спал и дали наистина се разкайва. Искал го е, направил го е. Аз на негово място не бих съжалявала за нещо, което съм искала.
Moderatorius
06-03-2011, 16:22
Може би в началото ще го разкарам, обичам да ми се молят. В крайна сметка мисля, че бих простила, но ще го наблюдавам внимателно кво прави. Втори път ако стане - край.
Ssummerjam
06-03-2011, 16:50
Ще се разделим. Можел е просто да ми каже, че вече не изпитва същото и да скъсаме. Ест пак ще ми е гадно, но ако има намесена изневяра става мазало... :?
Grommash
06-03-2011, 18:43
Ще се разделим. Можел е просто да ми каже, че вече не изпитва същото и да скъсаме. Ест пак ще ми е гадно, но ако има намесена изневяра става мазало... :?
Пътя, чантата и за хляб. :lol:
ivcheto0o
06-03-2011, 19:11
Не бих простила,щом веднъж се е стигнало до там,пак би се случило.А да живея в съмнения и недоверие не е за мен.
SisiStrange
06-03-2011, 19:18
Като знам неговите принципи за изневярата, няма да има смисъл от прошка. Ще е все едно да ми е казал: Не те искам вече.
Може би ще простя,но ще е само за пред него,иначе не бих го забравила в никакъв случай,дори да е еднократна случката.Стане ли втори път...не би трябвало да има за какво да се чудя дали да не останем по един. :)
Neftochimic
06-03-2011, 21:11
не знам,
има компромиси, но и да го направиш вече нищо няма да е както преди... НИЩО
не знам,
има компромиси, но и да го направиш вече нищо няма да е както преди... НИЩО
+1 :)
shasinka
06-03-2011, 21:45
За мен изневярата значи, че човекът с който съм не държи достатъчно на мен, за да ми каже,че не съм му достатъчна. По-бих била склонна да направим тройка, от колкото да простя изневяра.. колкото и да го обичам, предателство е.
Как може някои от вас да смятат изневярата за нормално нещо и както по нагоре е писано че не е причина за раздяла,да реагирате спокойно,да простите.. Лъжите и изневярата в една връзка са най-големите фактори за раздяла.. Щом е избрал/а да е с теб,къде е тръгнал/а да ходи по други ?! Лично аз съм 7 месеца с моето момче и веднъж съм се целувала с друг.. ноо може да се каже че не е изневяра,защото се бяхме разделили за малко.. а що се отнася до него той не ми е изневерявал до сега и не мисля и че ще го направи.. познава ме много добре,обича ме много и знае че ако има нещо ще го усетя и ще прекратя всичко.. може много неща да прощавам,но изневяра НИКОГА ! ;)