PDA

View Full Version : Малък проблем.

Greennight
06-03-2011, 14:35
Амиии имам 1 приятел,с който се познаваме от деца,но допреди 1 година не се бяхме виждали,нищо че живеем в 1 квартал.И така срещнахме се и постепенно почнахме пак да си се виждаме,щото от 4-5 години не бяхме контактували много.Да,в началото всичко беше ок-излизахме си говорихме си вечер и така.Обаче сега наскоро почна да става проблем...Звъни ми абсолютно всеки ден и,ако не му дигна звъни по още 10 пъти докато му дигна и ме кани да излизаме някъде с негови приятели.Аз нямам нищо против като цяло,обаче с тия негови приятели ми е адски тъпо.Абсолютно цялата компания пуши и там си се познават от години,а аз познавам само него и не пуша и съм като черната овца...почти през цялото време тъпея.Да не говоря,че не ми допадат като цяло като компания,щото като се съберат общо взето 2-3 часа висят в някое кафе,обсъждат някви интриги,"Стъклен дом",изпушват 3-4 кутии цигари и си тръгват.Не,че нещо обаче сега с тия класни и контролни и всички ангажименти,които имам ми е само до някви компании,в които ми е адски тъпо...Вече почти не излизаме сами,а той всеки ден ме кани да излизаме с тъпата компания и аз трябва да се оправдавам,за да не ходя.Мислил съм да му кажа,че не искам да излизам с тия от компанията му,а само с него,но като го познавам най-вероятно,ако му кажа,че компанията не ми допада ще се засегне страшно много... :? Вие как бихте постъпили ?

galet0
06-03-2011, 14:55
все едно че си длъжен да излизаш с тях 0.о
щом не ти е приятно,просто спри

nessparty
06-03-2011, 20:40

м, да. .сега със сигурност са ти по-важни изпитите ии контролните, така че се съсредоточи върху тях :) радвам се, че има още такива хора като теб, които поне се притесняват за тези работи . . защото на повечето не им пука как ще завършат годината ;х ..

loko1
06-04-2011, 02:13

м, да. .сега със сигурност са ти по-важни изпитите ии контролните, така че се съсредоточи върху тях :) радвам се, че има още такива хора като теб, които поне се притесняват за тези работи . . защото на повечето не им пука как ще завършат годината ;х ..
няма значение само да мине класа :o то хора с виши образования за сервитьори.............................. .късмет връзки и характер ти трябват за да успееш