View Full Version : Как да разбера дали си има друга
gerilovedani
06-03-2011, 15:14
Заедно сме от година и малко,м/у нас е нямало нищо,защото аз не съм искала..
Нямам му доверие :) С едно изречение -Как да разбера дали си има друга..
Много пъти е ставало на въпорс,той казва,че няма и ако продължавам да ревнувам ще си намери друга за да се окажа права :(
Проверявала съм му телефона,но няма нищо :-D
marin4itu
06-03-2011, 15:22
Година и малко, а е нямало нищо? Вие бяхте от различни градове и не бяхте правили секс нали?
gerilovedani
06-03-2011, 15:26
да :)
Аз мисля,че си има ,Но не мога да бъда сигурна искам по някакъв начин да разбера..Сто пъти му казвам ако има друга ще се разделим,но той си знае неговото.. :(
Главното в една връзка е доверието и ако го нямате,значи сте за никъде
И е адски нахално да му проверяваш телефона 0.0
marin4itu
06-03-2011, 15:36
То и телефона да му проверяваш, той пак може да си трие и обаждания и смс-и... За мен странното е, че не сте правили секс година и там колкото е...Предполагам не сте на 14, че да е нормално да не правите. Не те ли привлича, той не е ли привлечен от теб. Много е странно.. :-o
Предложи му брак... oh wait...
gerilovedani
06-03-2011, 15:45
Могло е да се получи но аз не съм искала,трудно се доверявам на някого,страшно много пъти сме се карали,убиждал ме е ..
Като кажа нещо,което не му узнася ми затваря и ми писва вече :booooomb: Амааааа го обичам и не мога да кажа разделяме се,защото после ще ми е тъпо ,че аз съм казала край.
Но ако разбера ,че има друга ще кажа краи,(той ако държи на мен няма да е и с друга)..Скоро можеха да се получат нещата но.. Той е на 22 аз на 18 ..Кажете ми какво да правя,че ми писва...Виждахме се преди 1 сед..Утре ще ходи при негов приятел и там ще остава.. предпочита да се види с приятеля си вместо да доиде в моя град да се видим..За това говоря,цял ден го няма в скайпа еми какво да си мисля,и не се обажда
и аз ще се правя на инат,и няма да се обаждам..
NomNomNom
06-03-2011, 15:51
Държиш се тъпо .
строго погледнато вашето ДОРИ НЕ Е ВРЪЗКА
вземете се в ръце и оправете нещата
щото стигнахме до извода че дори не се привличате и доверие си нямате... :S
Moderatorius
06-03-2011, 16:05
Баце, ти като малка не си ли играла в игрички? :D През интернет е най-лесно да разбереш. Прави си друга регистрация някъде и го питай, не е трудно. Доста детска постъпка, бих казала и тъпа, но в краен случай става. Ясно е, че връзката ви е пред разпадане. Имай предвид, че тва ако го направиш, ще ти стане доста гадничко, смисъл може да се чувстваш гузно. Пък и щом не си го направила още с него, значи не се чувстваш сигурна в него, нещо те спира. Обижда те - стоиш с него? Wtf? Просто го остави, мъже бол!
TheBeliever
06-03-2011, 16:06
Нямаш му доверие. Не искаш да правиш секс с него. Търсиш си извинение да го зарежеш.
Защо въобще му губиш времето на това момче? Остави го да си намери щастието с друга.
gerilovedani
06-03-2011, 16:19
Той вече няма никъде регистраций,търсила си но не няма на истина..
разделяли сме се аз го търсех в началото но нищо,спрях да го търся и той ме потърси и аз се съгласих да сме заедно отново..
Има привличане просто по някой път не сме сами и няма как да се получи това а и му нямам мн доверие ,заради тъпите си постъпки :(
marin4itu
06-03-2011, 16:23
Нямаш му доверие. Не искаш да правиш секс с него. Търсиш си извинение да го зарежеш.
Защо въобще му губиш времето на това момче? Остави го да си намери щастието с друга.
Абсолютно съгласна съм!
регистраций,
нов елемент от менделеевата таблица ли е това?
иначе като ти чета мненията: Остави момчето да си живее живота
Малее как може да го ревнуваш толкова,ти наред ли си?
:О
Ти си му като баба,не като приятелка.
pressiana
06-03-2011, 20:25
Държиш се тъпо .
Абсолютно.
Кви са тия глупости, да го чакаш в скайпа цял ден? :shock:
gerilovedani
06-03-2011, 20:35
ама не съм го чакала цял ден ,просто ми направи впечатление че влезе късно,а и попитах дали има начин да разбера дали си има друга(като изключим ,аз да го питам) :)
И пишете само по темата
Главното в една връзка е доверието и ако го нямате,значи сте за никъде
И е адски нахално да му проверяваш телефона 0.0
Няма какво повече да се каже!!!
болна си.
от ревност.
щом ти казва че си няма друга значи няма.рискувай.ако има...ще го зарежеш като разбереш.
и вместо да ти е приятно че си говориш с него,че сте заедно (ее ..всъщност нее ама/.. ) ти сигурно го питаш по 20 пъти дали има друга.
Ох сигурно доста те харесва щом те търпи
ето пишем по темата.в тая тема специално няма и един пост в който някой е спамил
И тези неща ти ги казва МОМИЧЕ.
представи си как се държиш
IseeDEADbodies
06-04-2011, 09:32
Може и да не си лапе, но се държиш като такова. Аз ако бях да съм те зарязал. По-дразнещо нещо от това, което ти правиш НЯМА !
gerilovedani
06-04-2011, 13:26
ревнувам го,защото го обичаааам..А и как ще се почуствате ако цял ден не се сети да ви се обади?
Днес е при негов приятел,и ще спи у тях,но не ми се обажда по телефона,(аз мисля,че е с някоя при приятеля му)ще си намери оправдание,че мислил,че уча...това на какво прилича :booooomb: :booooomb:
IseeDEADbodies
06-04-2011, 13:29
Ае ти си много глупава е... сериозно оО
SisiStrange
06-04-2011, 13:32
ревнувам го,защото го обичаааам..А и как ще се почуствате ако цял ден не се сети да ви се обади?
Днес е при негов приятел,и ще спи у тях,но не ми се обажда по телефона,(аз мисля,че е с някоя при приятеля му)ще си намери оправдание,че мислил,че уча...това на какво прилича :booooomb: :booooomb:
Ами то не е задължително всеки ден да се чувате. :-o Човека си иска личното пространство. Защо да не си излиза с приятели без теб? Всеки има нужда от време за себе си.
Може наистина да иска да те остави да си учиш. Това показва загриженост. Не желание да чука други момичета.
Grommash
06-04-2011, 13:33
"ревнувам го,защото го обичаааам"
Първо нямало нищо м/у вас, сега пък го обичаш.. уеуееее
ревнувам го,защото го обичаааам..
бахти тъпото момиче си честно
аз ако съм на негово място бих те зарязала ВЕДНАГА
нормално е да ревнуваш но в нормални количества
твоето е прекалено
СПРИ СЕ
хах ,моят също не се е обаждал цял ден ,вчера в 4 през нощта ми писа,а беше обещал да се обади-сега е на майната си и аз не му досаждам...все още :lol:
Ако има друга няма какво да направиш,но просто не се излагай .Бъди със самочувствие ,защото сега той знае ,че си му подвластна
gerilovedani
06-04-2011, 13:42
хах ,моят също не се е обаждал цял ден ,вчера в 4 през нощта ми писа,а беше обещал да се обади-сега е на майната си и аз не му досаждам...все още :lol:
Ако има друга няма какво да направиш,но просто не се излагай .Бъди със самочувствие ,защото сега той знае ,че си му подвластна
Ще се разделим това ще направя,колкото и да не ми се иска,това ще стане..Няма да го търся ако се сети да се обади,добре ..като не се сети ще си ИЗЛИЗАМ с други момчета,ако ми предложи някой които ми харесва и ще съм с този...писна мии,все аз да го търся ,И НЕ СЪМ ТЪПА!!! :-x
Не сме правили секс,защото не сме остаяли сами,в смисъл наще са си били в къщи,или обратното..В началото не съм искала,вече искам но..
Това гери е легендарно глупаво същество.
Градска легенда.
Ще се разделим това ще направя,колкото и да не ми се иска,това ще стане..Няма да го търся ако се сети да се обади,добре ..като не се сети ще си ИЗЛИЗАМ с други момчета,ако ми предложи някой които ми харесва и ще съм с този...писна мии,все аз да го търся ,И НЕ СЪМ ТЪПА!!! :-x
а така
ОСТАВИ МОМЧЕТО НА МИРА
dontcare
06-04-2011, 14:37
+1
shasinka
06-04-2011, 14:39
навместо съвет да й дадете,насолихте момичето :lol: Но наистина, по-добре е да се разделите,връзките от разстояние не струват,нямаш му доврие, а според мен точно на това се гради връзка.. искаш да спиш с него,после не искаш,после искаш,ама не може.. просто си намерете по някой дето ще ви се води по акъла и така :)
ccdesigns
06-04-2011, 15:32
:shock: :shock: Moмчето не може все с теб да говори, все с теб да се вижда!!!! Има пълното право да излиза с приятели, а до колкото разбрах всяка седмица се виждате, една е отишал при приятел и ти вече го ревнуваш :O Просто нямам думи... Остави го просто и спри да му досаждаш!
gerilovedani
06-04-2011, 17:36
Спрете се моля ви,какво само ме обиждате.....РЕВНУВАМ ГО И ТОЧКА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ СЪДИ,ЗАЩО ТОВА,ЗАЩО ОНОВА
ЗАЩОТО Е ТЪКА Е НЕ ИНАЧЕ!
Помолих за съвет,а не съм ви питала тъпа ли съм,каква съм
Ако бях тъпа нямаше да е с мен... Ако ще ме обиждате не пишете...
Да му се не види направихте ме на не знам каква..да не съм единствената ,която ревнува
Защо не ми се обажда
-може да не иска да ме притеснява
-може пък да не го интересувам...тъка ,че не си правете изводи че е 1-то..
И пак казвам ако ще се обиждаме ,не коментирайте!!!!!!!!!
и да кажа,че той ми се обади..
Ssummerjam
06-04-2011, 18:25
Това твоето се нарича параноя. :?
SisiStrange
06-04-2011, 18:26
^^ Ок. Никой повече няма да ти вика тъпа, защото ревнуваш. Сега ще ти викаме тъпа, защото не можеш да пишеш.
gerilovedani
06-04-2011, 18:47
МОГА ДА ПИША ГЛУПАЧКОООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООО!просто се обърках!ПИШЕТЕ САМО ПО ТЕМАТА!!!!!!
МА ПАТКООО
Я СИ Ее...МАЙКАТАА
БАХТИ ДРАЗНЕЩОТО СЪЩЕСТВО
ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТЕ ЗАРЕЖАТ ПО НАЙ-ГАДНЯТ НАЧИН
ОСТАВИ МОМЧЕТО НА МИРА
ПО-ЯСНО КАК ДА ТИ ГО НАПИШЕМ?
БАХТИ БОЛНАТА КРАВА
А аз какво да кажа моят сега като е на майка си нейде и ще ходи на дискотека и тн ? М? Знаеш ли на мен как ми е-ама няма да се побърквам .Ако ми изневери ще му простя :( ,защото не си представям нищо без него :(
alex4etoy
06-04-2011, 19:35
оле вие болни ли сте какви сте..прочетох цялата тема и кво да кажа просто аман от коментари и мнения..момичето (geri) има право да си ревнува нейн си избор, не казвам че е най-добрия но.. аз имам приятел от 5 месеца и последната седмица не се виждахме понеже имаше изпити,на работа ала бала..на 19 е впрочем, доколкото прочетох твоя е на 22 еми нормално е да има и други занимания освен да виси по скайп да си чатите и да ти звани за поредния кръстосан разпит от твоя страна..просто се успокой малко, незнам дали е дал някакъв повод за ревност или нещо, но щом казваш,че го обичаш би следвало и да му вярваш :) а колкото по темата как да провериш дали има друга..няма сигурен начин да разбереш, колкото и да ти звъни пак може след разговорите да бяга при друга нали? така че това че не ти се обаждал да не ти е критерий че изневерява.. още веднуж успокои се наистина :)
gerilovedani
06-04-2011, 19:55
:-) ^ Благодаря ..ами в интерес на истината той ми казва,че съм болна на тая тема,и също да престана да ревнувам :shock:
alex4etoy
06-04-2011, 20:04
еми вземи го послушай и се вразуми малко докато не е станало късно, щото не мисля,че ще те търпи още много ако продължаваш по този начин да се съмняваш във всичко..в един момент просто ще му писне :) айде успех :P
Не знам защо вредиш толкова на себе си и приятелят ти.Всеки ревнува ама чесно казано твойто незнам кво е.Послушай приятеля си да спреш с тези ревниви драми и му имай повече доверие и не го разпитвай чак толкова много,той ще ти каже и без ти да му задаваш толкова много въпроси. ;)
:-) ^ Благодаря ..ами в интерес на истината той ми казва,че съм болна на тая тема,и също да престана да ревнувам :shock:
според мен се ебаваш
просто не е реално да си толкова дразнеща ><
gerilovedani
06-04-2011, 20:59
Ще се опитам да се справя с тази ревност :-)
Няма да ядосвам по-вече момченцето ми.аз найстина мн се дразня и то за нищо,сега пък се ядосвам,защо не ми се обади пак :-x
badsector
06-04-2011, 21:15
...Сега ще ти викаме тъпа, защото не можеш да пишеш.
:razz:
ccdesigns
06-04-2011, 21:24
...Защо не ми се обажда
-може да не иска да ме притеснява
-може пък да не го интересувам...
-може да има работа
-може да трябва да учи
-може да се забавлява с приятели в момента
-може да е в болница (недай си Боже)
-може да шофира в момента
и т.н. и т.н....
Личи си, че си наи-ревностното съзадние, което съм виждал/чел до сега... Не знам как те търпи това момче.
Ако бях тъпа нямаше да е с мен...
Ти понеже си сигурна, че си няма друга, а и, че не те мисли за тъпа се изказа... :razz:
Гледам ,че си в моето положение,тоест връзка от разстояние -може ако искаш да ми пишеш ЛС да ти давам наставления ,не че и аз не съм ревнива ама ограничавам "спама" до минимум 8-)
MissBianka
06-05-2011, 08:07
по-вече
MOЛЯ?
:lol: :lol:
:razz: :razz:
сетИх се за по-веке :razz: :razz: :razz:
Тая тема май стана на присмял се хърбел на щърбел.
Като сте толкова по-умни всичките какво се обяснявате по 3 страници.
gerilovedani
06-05-2011, 10:29
ЗаКЛЮЧЕТЕ ТЕМА!СЕГА СПОКОЙНИ ЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
тц .. защо храните така уе? Няма безгрешни хора .. :?
ок ревнуваш го безпричинно, нямаш му доверие .. какво търсиш още с него? :-o
(изключи отговора "обичам го" !! )
denzzityy
06-05-2011, 15:27
найстина ако не се оправят нещата няма смисал да сте заедно.. все пак му нямаш доверие и не искаш да спиш с него. ;) Но ако искаш да сте заедно идеята на Moderatorius е доста добра, но също така можеш да кажеш на някоя твоя приятелка да говори с него от нейния телефон (без да я познава и да я е виждал камоли да и има номера) и виш дали ще си оговорят среща и ще разбереш колко даржи на теб а ако излязат ще е още по добре тъкмо ще видиш докаде може да стигне с друга и как ще се даржи с нея приятелски или не .. Доста е децко, но в повечето случай действа :) :)