View Full Version : Как да се запозная с него ?
scandalousLady
06-04-2011, 09:53
Здравайте.Когато съм си на село и се разхождам някой път виждам едно момче, което ми прави впечатление .Не го познавам лично защото не знам как да се запозная с него понеже не знам в коя къща живее (ама мога да разбера 8-) ) пък на улицата пред приятелите му не знам дали ще успея 8-) .Дайте някакви идеи как да се запозная с него .. :)
разпитай за него в село, срещни се с приятелите му ако трябва
scandalousLady
06-04-2011, 10:30
разпитай за него в село, срещни се с приятелите му ако трябва
Ами приятелите му какво да ги питам то най-много да се сетят,че ми харесва и тогава лошо 8-) . Други идеи без приятелите му ? :D
Щом като движи често с приятелите си,накарай го да те забележи и сам да поиска да се запознаете.Усмихвай му се,поглеждай го често и така.
Ако ли не,просто изчакай удобен момент,когато не е с приятелите си,щом толкова те е срам от тях...
scandalousLady
06-04-2011, 10:38
Щом като движи често с приятелите си,накарай го да те забележи и сам да поиска да се запознаете.Усмихвай му се,поглеждай го често и така.
Ами аз като го видя е за много малко защото и те се разхождат или пък са със колелета и...
ами ако се познаваш поне малко с приятелит му излизай с тях и то така като сте в еднакомпаня и да искаш и да не искаш ще се запознаете.не е толкова страшно да се запознаеш сенго,сигурна сам че няма да те изяде ;)