Влез

View Full Version : Може ли малко помощ?

KrisiD13
06-04-2011, 13:15
Здравейте,
Имам един въпрос-как да кажа на момчето,което харесвам,че искам да бъдем повече от приятели?С него се познаваме от 7 години и сме много добри приятели,но той си има гадже.Аз сега съм в 7 клас и скоро ще свърша училище,а много ми се иска да му кажа за това,но просто ме е страх.Мисля си,че ако нищо не се получи няма си останем приятели,защото той е много важен за мен.И той е в 7 клас,а и сме в един клас.Страшно много го харесвам и не мога да спра да мисля за него.Моля ви дайте ми някакъв съвет как да постъпя! :(

canara
06-04-2011, 13:28
аз бих направил следното: когато го питаш дай му ясен знак че искаш ако не се получат нещата искаш да сте както преди ако той е наясно и може да се справи с факта че сте били заедно преди защо да не опитате :)

onestar
06-04-2011, 13:31
Не разбирам само какво удоволствие ви доставя това да разваляте връзките на вашите приятели/приятелки?

KrisiD13
06-04-2011, 13:34
Мерси за съвета,но какъв ясен знак да му покажа,така че да разбере,че ако не се получи ще ми се иска да си останем приятели?

KrisiD13
06-04-2011, 13:37
Не съм казвала,че искам да развалям връзката му,а просто да му кажа какво изпитвам към него!

IseeDEADbodies
06-04-2011, 13:38
Понякога е по-добре да замълчим :)

canara
06-04-2011, 13:46
Мерси за съвета,но какъв ясен знак да му покажа,така че да разбере,че ако не се получи ще ми се иска да си останем приятели?

например аз обичам да съм директен предполагам си говорите много такаче просто го попитай той какво мисли

badsector
06-04-2011, 13:53
Изчакай го да скъса със сегашното си гадже и тогава. В 7-ми клас сте, няма да мине много време преди да се случи.

sToyAncHo
06-04-2011, 20:24
Не разбирам само какво удоволствие ви доставя това да разваляте връзките на вашите приятели/приятелки?

+1

juj4elinka
06-06-2011, 07:29
Изчакай го да скъса със сегашното си гадже и тогава. В 7-ми клас сте, няма да мине много време преди да се случи.
+1

sexa_na_kompleksa
06-06-2011, 07:53
Питай го дали намеренията му към сегашната му приятелка са сериозни. Ако ти отговори положително, нямаш шанс, ако ли не - може да се пробваш. Но ако му кажеш за чувствата си, нещата между вас никога няма да са същите.

KrisiD13
06-06-2011, 11:24
Благодаря ти за съвета!

jeezloxxy
06-06-2011, 12:09
Не съм казвала,че искам да развалям връзката му,а просто да му кажа какво изпитвам към него!

(сарказъм оn)
Това да кажеш на твой приятел,че го харесваш,докато той има приятелка,НЕ му разваля връзката.
(сарказъм off)

Priceless
06-06-2011, 12:22

(сарказъм оn)
Това да кажеш на твой приятел,че го харесваш,докато той има приятелка,НЕ му разваля връзката.
(сарказъм off)

Ми не е така. Той ако няма чувства към приятелката си нищо не го задържа с нея. Въпреки че не знам в 7 клас за какви чувства може да става въпрос. Всъщност не знам и за каква връзка може да става въпрос, но това е отделна тема. И обратното - ако има чувства към приятелката си, тя дори и да му сподели той ако е пишлеме на място ще си остане с момичето.

finowa
06-06-2011, 18:41
ако му кажеш ,че искаш да сте повече от приятели докато той още си има гадже това може да прецака връзката му. По-добре изчакай да скъсат и ако смяташ ,че найстина имате будеще му кажи какво чувстваш :)

bibi7352
06-06-2011, 18:48

(сарказъм оn)
(сарказъм off)

Ми не е така. Той ако няма чувства към приятелката си нищо не го задържа с нея. Въпреки че не знам в 7 клас за какви чувства може да става въпрос. Всъщност не знам и за каква връзка може да става въпрос, но това е отделна тема. И обратното - ако има чувства към приятелката си, тя дори и да му сподели той ако е пишлеме на място ще си остане с момичето.

Точно - ако нямаше чувства към това момиче, нямаше да ходят сега, следователно, ако не искаш да ти разбият сърцето, като ти го кажат в лицето, по-добре си трай.

KrisiD13
06-07-2011, 05:09
Добре,ще почакам.Мерси за съветите! :)

Josefinne
06-07-2011, 08:59
Абе, какво ще го чака да скъсат, ами ако се оженят, а?
Това са глупости, той да не е зеленчук - може и сам да избира. Ако тя му покаже, че го харесва и иска да бъдат нещо повече, но той обича приятелката си и не иска, просто няма да бъдат заедно. Ако пък й се кефи повече от на приятелката си - сам ще си вземе решението.
Не казвам да се впуснеш в някакви курвенски номера, просто му покажи ясно, че го харесваш, той да си вземе САМ решението.

badsector
06-07-2011, 09:20
Абе, какво ще го чака да скъсат, ами ако се оженят, а?...
Колко двойки познаваш, които са се оженили, след като са били заедно още от 7-ми клас? Аз лично не се сещам за нито една.

Josefinne
06-07-2011, 10:35
От 7ми- не, но от 8ми - 2. ;-)
Освен това, акцентът на мнението ми въобще не беше там. Ако четеш само първите изречения на всяко мнения, по-добре не ги чети хич :?