View Full Version : Ккаво ми става???
veni98bee
06-04-2011, 14:36
Така неезнам как точно да започна затова ще карам направо.Има едно момче познаваме се отдавна(от един клас сме)напоследък започнахме да се зарибяваме и изобщо погледнах на него с други очи нещата станаха сериозни,но проблемът е в това,че например когато сме навън заедно с приятели и той ми каже''дай да те гушна'' аз му отвръщам и след това казвам няква тъпотия от сорта на ''айде гушна ме сега ме пусни''. :shock: Какви подяволите ги върша,защо му казвам да ме пусне като знам,че искам да си остана в ръцете му и да си умра там!В даскало уж съвсем случаино се навъртам около него чакайки да дойде при мен и да направи нещо ,а дойде ли аз се дърпам.От друга старна той се зглежда и по други момичета(една патка от даскало)и аз полудявам дори само да я погледне.Немога да си представя нещата да не се получат,защото аз седържа така студено.Моля ви поимогнете ми нямала съм този проблем с предишните ми момчета ,затова се притеснявам,че може да загуби интерес мислейки си,че аз не изпитвам същото.Благодаря ви предвърително.
Като за начало,спри да се държиш "дръпнато".
Толкова е просто нали?
shasinka
06-04-2011, 14:41
Е, знаеш, че се държиш тъпо и продължаваш.. като знаеш къде ти е проблема,реши си го,дръж се по-отпуснато и си искай своето,за да не го получи друга.
98?! Seriously?!
Как няма да заглежда други, като ти се държиш тъпо... стегни се малко и може и да е твой..
veni98bee
06-04-2011, 18:50
98?! Seriously?!
Как няма да заглежда други, като ти се държиш тъпо... стегни се малко и може и да е твой..
Не не съм родена 98 тва профила на малката ми сестра аз съм на 15 щом са ви важни годините.
Сега сериозно можеби сте прави за това,че трябва да се стегна,но може би идва от това че най-добрата ми приятелка изобщо не го харесва и смята,че не е човека за мен.Някак просто немога да се отусна пред нея,защото знам на какво мнение е.Все пак благодаря.
sToyAncHo
06-04-2011, 20:17
Спри да се държиш дръпнато. Това го кара да се заглежда по другите момичета. Когато направи нещо, му отвърни, не го отблъсквай. Сега, явно са модерни зарибявките по скайп, така че... :)
От друга старна той се зглежда и по други момичета(една патка от даскало)и аз полудявам дори само да я погледне.
и кво искаш да те чака тебе ли, след като не знаеш какво искаш и какво правиш ;]
ми спри да се дърпаш !!! .. :shock:
denzzityy
06-05-2011, 16:58
защо те интересува твоята приятелка какво мисли ? :? щом ти искаш да си с него не се драж така !!
veni98bee
06-05-2011, 17:29
защо те интересува твоята приятелка какво мисли ? :? щом ти искаш да си с него не се драж така !!
Еммм можеби си права ще пробвам.Благодаря ви хора за светкавичните отговори :-) :-) :-) :-)
juj4elinka
06-05-2011, 17:39
Излиза ли ли сте само двамата, примерно? Ако не, излезте! Не вярвам да не знаеш какво да правиш на среща, а още повече, ако знаеш, че чувствата са взаимни, за това съвети няма да давам. А ако сте излизали, направете го пак, но този път се дръж по-топло, а може този път и ти да поискаш да го прегърнеш. Защо да не? Въпреки всичко, не се прави на друга, в смисъл такава - каквато не си. Все пак те е харесал ТЕБ, нали?