View Full Version : Какво да правя???
Mariyan96
06-04-2011, 20:15
Здравейте!!!Имам един проблем с който не мога да се справя.Има едно момиче ,много е сладка и т.н.Излизаме да се разхождаме на центъра или някъде из града почти всеки ден,лафим си и т.н.Всичките ми приятели ми мислят и ми казват "Абе тя те харесва.." Добре ,но тя винаги ми е казвала ,че всичките и приятели са мислели,че харесва някого когато се е държала мило с тях ,но всъщност тя не го е харесвала!!!Аз не знам какво да правя.Да и кажа ли че искам да сме повече от приятели или просто да си промълча???Там е проблемът ,че сме много добри приятели и ако ме отреже приятелстово ще се разпадне.МОЛЯ посъветвайте ме !!! :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
моя съвет е да и разкриеш чувствата си..но не по скупе,смс....ами докато сте навън-примерно я целуни,по бузата или по устните и после и кажи,че мн я харесваш :)
badsector
06-04-2011, 20:48
Ми пробвай се. То е ясно, че няма да ти е последната, така че нищо не губиш.
ъм.. то винаги има вратички.. може да ти го казва, за да види как ше реагираш.. ако има флирт между вас, няква закачка, близост, ама не от тая приятелската - действай.. но "проучи" преди това ;]
nikoletaw
06-04-2011, 23:35
Сподели с нея, няма нищо срамно да разкриеш чувствата си. ((:
ами кажи и че я харесваш но не трагвай веднага да я целуваш.малко по малко разкривай чувствта си.покажи че имаш и друга страна не само на приятел.може и да се получи,зависи как ше си изиграеш картите ; )
ами кажи и че я харесваш но не трагвай веднага да я целуваш.малко по малко разкривай чувствта си.покажи че имаш и друга страна не само на приятел.може и да се получи,зависи как ше си изиграеш картите ; )
Признай й .. иначе каква полза има да си мълчиш и да ти е кофти, че тя не знае за чувствата ти? :?
juj4elinka
06-05-2011, 20:19
Премълчавайки можеш само да загубиш. :) Личен опит..
Angeleyes
06-05-2011, 20:28
Според мен трябва да я заведеш на някое хубаво място дето ще сте сами и там да и разкриеш какво чувстваш. ;) :)
Priceless
06-05-2011, 20:30
<----- E отговорът в случая ! 8)