View Full Version : Щастливи ли сте?
Колко от вас могат да кажат, че са истински щастливи?Да нямат проблеми нито в училище, нито в любовта, с приятелите... Всичко да е ОК 8)
Greennight
06-05-2011, 09:32
Едва ли има такъв човек.
LaChupacabra
06-05-2011, 09:33
Едва ли има такъв човек.
съгласна съм...няма напълно щастливи хора...всеки има проблеми /дори и малки...но в повечето случаи не са/
Ами аз си бях истински щаслива преди няколко месеца - нямах проблеми с приятелите, любовта, с училището също нямах вървях по повечето неща добре, но сега всеки приятел ме разочарова по един или друг начин, родителите ми също, в училище не върви ама НИКАК добре, любовта е на заден план, парични проблеми и така...
zlatit0o
06-05-2011, 10:06
Едва ли има такъв човек.
Едва ли има такъв човек.
Има, има ... ;)
(Ама аз не съм от тях :D )
Greennight
06-05-2011, 10:26
Има такива,които успяват да си прикрият проблемите и,на които не им пука много,но хора без проблеми няма :)
Няма човек без проблеми !!! :) :) :) :) Но това не значи, че не можеш да си щастлив!!! :) :) :) :)
Колко от вас могат да кажат, че са истински щастливи?Да нямат проблеми нито в училище, нито в любовта, с приятелите... Всичко да е ОК 8)
Няма такова животно.
И между другото съм далеч от мисълта, че един човек може да изпита истинско щастие само ако няма проблеми в тези сфери, които си описала.
badsector
06-05-2011, 10:44
Проблемите не са причина за липса на щастие. Щастието се постига вътрешно в самия човек. Някои не го научават цял живот, други се научават с годините и духовното си развитие, трети са щастливи да го могат от деца, или просто са деца :D
Аз имам проблеми в училище, имам проблеми в любовта, имам проблеми с приятелите си, имам проблеми и със семейството, НО се чувствам щастлива! Нещо на мен ли не ми е в ред или какво?!
Biskfitka
06-05-2011, 14:31
Ако нямах проблемите в любовта щях да съм щастлива,но в момента изобщо не съм ;)
smiirnoff
06-05-2011, 16:44
Щастлива съм.
Fiction7577
06-05-2011, 16:47
Както се казва в една велика песен - "Самият израз "абсолютно щастие" носи тревога." :)
Съответно, няма такова нещо като щастлив човек, без проблеми. Въпроса е как ще гледаш на проблемите, ако си оптимист, и не ебаваш много-много, пак ще си на кеф.
Ако си песимист, винаги ще ти е зле нещо, колкото и добре всъщност да вървят нещата.
VampireLover3
06-05-2011, 17:00
Имам проблеми в абсолютно всичко което си изброила. 8-)
Colouring
06-05-2011, 17:01
В момента имам доста проблеми на главата и изобщо не се чувствам добре.Всъщност,трудно мога да определя дали някога съм се чувствала щастлива.Доволна-да;щастлива-не знам.
dreamwalker
06-05-2011, 17:09
Щастлива съм ^_^
Имало е моменти в които съм била щастлива, но в момента не бих казала че съм истински щастлива - има какво да се желае! :)
sladkish_14
06-05-2011, 18:30
Това не са критерии за истинско щастие.
Имам проблеми с приятелите си, с родителите си, в училище не е чак толкова цветущо, но това не значи, че не съм истински щастлива. ;)
PhoenixDust
06-05-2011, 19:19
Човека винаги иска повече, но някой се задоволяват и с простите неща от живота. Определено има хора, който са щастливи и доволни от сегашното си положение.
marin4itu
06-05-2011, 19:43
Аз съм щастлива!
SmilezZz
06-06-2011, 13:05
Не съществува такъв човек,според мене..
Все пак - може да се каже,че съм доволна от живота си.. Но не мога да кажа,че съм истински щастлива..
sToyAncHo
06-06-2011, 14:00
Има хора, които могат да прикриват проблемите си и да не ги споделят, но няма същество без проблеми :)
takerman
06-06-2011, 14:25
Абе това си е моментно състояние. в крайна сметка ако си много дълго време щастлив все ще се намери нещо за което да объркат нещата.
Единственото което можем да направим е да се радваме на живота такъв какъвто го имаме, колкото и да ни е трудно..
lemonademouth123
06-06-2011, 14:44
Аз съм си щастлива, имам си проблеми но въпреки това съм :) :grin:
ЩАСТЛИВА СЪМ ! винаги има трудности, просто се концентрирам, върху хубавите неща в живота си
BaffaLsc
06-06-2011, 14:57
Едва ли има такъв човек.
gotinataaaa
06-06-2011, 16:21
През целия си живот само един ден съм била истински щастлива. :shock:
Сега нямам проблеми нито с приятелите,нито с училището, нито с любовта, но не мога да кажа че съм щастлива.
iLovePussyJuice
06-06-2011, 20:13
Аз имам проблеми в училище, имам проблеми в любовта, имам проблеми с приятелите си, имам проблеми и със семейството, НО се чувствам щастлива! Нещо на мен ли не ми е в ред или какво?!взе ми думите от клавиатурата :)
eLeHaGuLbertt
06-06-2011, 20:29
Ами аз си бях истински щаслива преди няколко месеца - нямах проблеми с приятелите, любовта, с училището също нямах вървях по повечето неща добре, но сега всеки приятел ме разочарова по един или друг начин, родителите ми също, в училище не върви ама НИКАК добре, любовта е на заден план, парични проблеми и така...
tanch3t093
06-06-2011, 23:20
Понякога да, понякога - не ..
Понякога да, понякога - не ..Т`ва е защото вие момиченцата си мените настроението през 2 минути,опасните нечовеци сте..
gesh0603
06-06-2011, 23:38
Не ми мисля, че съществува такъв човек. Аз мога да се похваля с това, че в училище всичко е наред, приет съм в университет в Бремен, не живея в пълна беднотия, рядко се карам с нашите, имам много награди от състезания по информатика...
Отстрани може и да изглежда перфектно, но пък за сметка на това нямам особено добри приятели в града, повечето са разпръснати из цяла България, а най-добрият ми приятел живее в Канада от няколко години... Сблъсквал съм се с любовта, но тя беше несподелена, досега не съм имал никога приятелка, и въобще не е заради външността, съотвено можете да се сетите и колко секс съм правил...
Но като цяло се чувствам добре и рядко съжалявам за нещо в живота си (:
ОК, спирам да пиша, щото и без това никой няма да стигне до тук :D