View Full Version : някакъв гел за по - бързо почерняване
можете ли да ми препорчате гел за по- бързо почерняване или дори и да не е гел нещо от този род.. за преди и след излагане на слънце
Всеки има различна кожа с нейната чувствителност и раздразнителност от слънцето. Отиди в козметичният магазин и си избери продукти със фактор, който смяташ , че би бил добре за теб и кожата ти .. Един слънцезащитен продукт не би намерила за : преди, за и след излагане на слънце .. В момента има доста хубави серии . Аз се доверявам на серията cabana sun и съм доволна :)
http://www.prikachi.com/images/424/3424424L.jpg
А за по-бързо почерняване си бях взела някакво олио за тен на неизвестна за мен марка - единственото което помня е , че беше с някакви морковчета и зайче на самото шишенце 8-)
^каротен?
олиото (спрей) за тен на каротен е ужасно, хич не почерняваш..
вземи си бебешко олио ако не ти е нежна кожата...и ако си с по-матов тен...аз като се пека на терасата само такова ползвам и хващам по-бързо тен (само на краката го ползвам де), а нагоре едно на нивеа http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcRDTY-7LUWU_vwLsHev-UpXJ8l8eAovGJ08WNUmxoSplJMAy-
FuckingFreak
06-06-2011, 19:21
^ Казваш, че спрейовете за тен не почерняваш от тях, а самата ти използваш такъв?! wtf
Иначе тази година смятам да си взема на carroten с 6 или 10 фактор.. Надявам се е добро, тъй като съм чувала добри отзиви за тях.
Sunshin3
06-06-2011, 19:30
олио carroten :wink:
и нещо за след слънце за запазване на тена
anonymous708973
06-07-2011, 06:57
^каротен?
олиото (спрей) за тен е ужасно, хич не почерняваш..
вземи си бебешко олио ако не ти е нежна кожата...и ако си с по-матов тен...аз като се пека на терасата само такова ползвам и хващам по-бързо тен (само на краката го ползвам де), а нагоре едно на нивеа http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcRDTY-7LUWU_vwLsHev-UpXJ8l8eAovGJ08WNUmxoSplJMAy-
Не разбрах какво ползваш за краката?
Josefinne
06-07-2011, 07:31
Аз с Каротен така хубаво се опържих едно лято. Взех си медиум фактор. Иначе за излагане на слънце първите дни по-добре ползвай плажно мляко около 30ти фактор и една след като с него започнеш да хващаш тен, премини на маслата. Те са с нисък слънцезащитен фактор и аз лично се чувствам като във фурна с тях. Наистина се получава по-бърз тен, но ако не си дала шанс на кожата ти да реагира на излагането на слънце поне няколко пъти преди да започнеш да използваш такъв продукт, по-скоро ефектът ще е червен , а не бронзов тен.
Аз съм доволна от продуктите на Нивеа.
Пантерке, бебешко олио, пак на нивеа..но го използвам само сега, когато слънцето е по-слабо, че юли месец, не ми се иска да стана баничка.
а само не се мажете с калиакра маргарин или олио или зехтин екстра върджин :D че едни познати миналата година ми разказваха че са се мазали с маргарин томи...ужас
олиото е такова
http://static1.framar.bg/product/nivea_baby_oil.jpg
edit:
^ Казваш, че спрейовете за тен не почерняваш от тях, а самата ти използваш такъв?! wtf
от на каротен не почернявам, не от другите ;)
edit2:да бе, забравила бях да добавя че само от на каротен измисленото олио..както и да е..извинете ме :oops:
а какво мислите за тези на ейвън за запазване на тена за след слънце :( има едно масло и се чудя дали да го пърачм защото е на промоция 4,9
ParisHilton
06-08-2011, 19:50
а какво мислите за тези на ейвън за запазване на тена за след слънце :( има едно масло и се чудя дали да го пърачм защото е на промоция 4,9
всяка кожа си е различна, мен ми харесва маслото
bybit0o0
06-09-2011, 09:49
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31lT-8eUvCL.jpg
аз имам такова..ама съм светла и би стояло странно,защото има блестящи бронзови частици..иначе на някой с тъмен тен след бяна мисля,че би било готино.. иначе наистина започни с по висок фактор,докати ти свикне кожата и после премини на по-нисък..аз си взех 30 фактор крем и имаше подарък към него на Каротен 6ти фактор с екстракт от диня..в розова опаковка е..мн готино мирише...и е спрей..така че да почернея малко и почвам него :)
Roksolana
06-09-2011, 12:05
bloodyF, какво му е лошото на зехтина? Аз точно с такова се мажа и хващам страхотен тен. И траен. ;)
^ Скъпа, извини ме, обаче си като онези патки с ютиите за изправяне на коса. Всяко нещо си има предназначение. Зехтина е за салати и готвене, ютията за гладене.
+под горещите лъчи на слънцето, такива проблеми можеш да си докараш, че нямат край. Ама добре, след 10тина години (ако не и по-малко) с мелануцитни невуси, меланоми, пигментни петна и др. ще се оплакваш ама ще е късно..
(а т.к. някои ще ми скочат и ще кажат 'ама и ти се мажеш с бебешко олио
-да мажа се, но през май, когато слънцето е слабо, и се пека за максимум 1.5H. Сега през юни, дори и на училище се мажа с фактор 10-15, въпреки че изгарям рядко, като предпазна мярка :] )
Една приятелка ми каза,че попринцип е много доволна от продуктите за бързо почерняване на Avon.
Roksolana
06-09-2011, 16:24
^ Скъпа, извини ме, обаче си като онези патки с ютиите за изправяне на коса. Всяко нещо си има предназначение. Зехтина е за салати и готвене, ютията за гладене.
+под горещите лъчи на слънцето, такива проблеми можеш да си докараш, че нямат край. Ама добре, след 10тина години (ако не и по-малко) с мелануцитни невуси, меланоми, пигментни петна и др. ще се оплакваш ама ще е късно..
(а т.к. някои ще ми скочат и ще кажат 'ама и ти се мажеш с бебешко олио
-да мажа се, но през май, когато слънцето е слабо, и се пека за максимум 1.5H. Сега през юни, дори и на училище се мажа с фактор 10-15, въпреки че изгарям рядко, като предпазна мярка :] )
То със зехтин се маже след като вече си направил някакъв тен, не да се пльоснеш от първия ден и да мажеш със зехтин :D Мажеш си се първите 5-6-7 дена с някакъв лосион със фактор и после минаваш на зехтин ;) Пробвала съм и олио без фактор, но тенът не става толкова хубав
^И какво като се мажеш 5 дни и после спреш? Този фактор се отмива с вода, не е дълготраен.
Ама какво съм седнала и аз да обяснявам, трошете си главите и това е.. : )
Roksolana
06-09-2011, 19:54
Интересно ти как хващаш тен :)