View Full Version : МОЛЯ ВИ ! помощ за първи път ..
sweetsinger
06-06-2011, 18:02
значи ходиме и аз обмислям дали да го направиме обаче ми е за първи път .. той е мнг по-голям от мен и няма да съм му първата девственица досега са около 5-6 .. но всички казват трябва да си възбудена да си говорите и тн знам че трябва да е така но нз на мен ми е неудобно да си говориме за това ..знам че ще е мил нежен и няма да бърза но пак си ми е неудобно .. моля ви дайте ми препоръки как да не ми е толкова неудобно как да го превъзмогна.. и някакви препоръки за първия път .. : )) много ще ми помогнете .. : ))
Loooooser
06-06-2011, 18:13
Престанете с тези теми бе мамкаму да е*а.. не можете ли сами да се оправяте.. просто се отпусни и го остави той да води.. все пак е опитен както ти казваш.. за всяка стъпка от живота си теми пишете .. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
SpOrTs_GiRl
06-06-2011, 18:23
Според мен изобщо не си сигурна дали го искаш, щом дори не можеш да говориш с него за това.. Изчакай.
badsector
06-06-2011, 18:32
И ти реши точно поредния курвар да ти е първия? Лелее накъде отива тоя свят...
взе ми думите от клавиатурата
sweetsinger
06-06-2011, 18:42
Кирилицата е задължителна. Extremescream
sweetsinger
06-06-2011, 18:43
Кирилицата е задължителна. Extremescream
Престанете с тези теми бе мамкаму да е*а.. не можете ли сами да се оправяте.. просто се отпусни и го остави той да води.. все пак е опитен както ти казваш.. за всяка стъпка от живота си теми пишете .. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
мацка, щом ни питаш такова нещо, значи не си готова ..
SpOrTs_GiRl
06-06-2011, 20:00
Извънземно?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....
Таааааааа, сериозно, спри се, изчакай. Явно не си готова, след като дори не можеш да говориш с него за това. Секса не е срамно нещо, особено когато желаеш човека до теб до полуда. Ти желаеш ли го? Или той е е*ал много пи*ки и му е време да го направите, иначе ще те зареже...
badsector
06-06-2011, 20:14
Ти си мислиш, че го обичаш, а той просто би треснал поредната девственица. И като ти се насити на всички възможни дупки, ще ти бие шута. Ама после да няма "мрън-мрън защо така постъпи аз толкова го обичах, а и той ми обещаваше, че няма да стане така". Предупредена си.
Така като гледам, ще му дигнеш бройката..
ThisIsMe
06-06-2011, 20:29
Ще те изчука,спокойно :)
Така,както е изчукал и всяка друга до тук.
Е,гордееш ли се ,че си поредна?
При положение, че не си сигурна и готова за първия си секс не виждам смисъл да го правиш. Както казаха и над мен, щом е "оправял" толкова много момичета, ще си направи кефа и с тебе и след това ще те зареже.
pentxayc
06-06-2011, 22:44
текила/уиски/водка/абсцент/дънхилл/боро/мери
shpekovsalam
06-07-2011, 16:04
И на мен!
Божеее защо сте толкова сигурни, че ще я остави? Може да сте прави, може да е курвар, но това че е спал с доста момичета нищо не значи... И моят приятел е така и всички ми викаха, че ще ме зареже след като правим секс ама и до сега сме заедно вече колко време... затова момиче ти си помисли ако наистина е такъв не се занимавай, но ако не е давай! Притеснението е нормално, но не може да имаш връзка с някой и да не си говорите за тези неща... един път пробвай и ще видиш, че не е толкова страшно и няма от какво да се притесняваш. А относно самия първи път щом е опитен остави той да води... но задължително използвайте презерватив! Хайде дано всичко да мине добре и да останеш доволна :)
sweetsinger
06-08-2011, 07:57
Божеее защо сте толкова сигурни, че ще я остави? Може да сте прави, може да е курвар, но това че е спал с доста момичета нищо не значи... И моят приятел е така и всички ми викаха, че ще ме зареже след като правим секс ама и до сега сме заедно вече колко време... затова момиче ти си помисли ако наистина е такъв не се занимавай, но ако не е давай! Притеснението е нормално, но не може да имаш връзка с някой и да не си говорите за тези неща... един път пробвай и ще видиш, че не е толкова страшно и няма от какво да се притесняваш. А относно самия първи път щом е опитен остави той да води... но задължително използвайте презерватив! Хайде дано всичко да мине добре и да останеш доволна :)
мерси че има един човек да ме защити .. никога не ми е говорел за секс и са си говорили с една фр и той и е казал че не иска да прави секс с мен защото съм малка .. аз няма да му се метна след малко :D да спал е с мнг момичета и кфо това трябва ли да значи че е курвар ? всичките са му били приятелки .. както казах голям е ! АКО ЩЕ МИ ПИШЕТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ; )) !!!!!!! аз съм мнг притеснителна попринцип и ми е нормално кфо сте толкова убедени че ще ме зареже той не ме кара ако стане нещо сериозна говоря сам питах а ви еме изядохте е може да си махнете злобнете коментарчета и да ми се махнете от главата искам да коментира някой сериозен без да ме упреква ; ) иначе благодаря на момичето чее ме защити :* : ))
sweetsinger
06-08-2011, 07:58
И на мен!
това че е имал няколко девственици не зн че е курвар сичките са му били гаджета познавам ги ; )) не ги е зарязал след това : ))
sweetsinger
06-08-2011, 08:00
като те дразнат не чети и не пиши айде изчезни питах за съвет ако искам упреквания нямаше да пиша ; ))
MojoJojo88
06-08-2011, 10:24
Хайде ще ти дам съвет.
Трябва наистина да се отпуснеш и първо да поговориш с него на тази тема. Обясни му, че го желаеш и искаш да сте заедно интимно, но тъй като още си малка, нямаш опит и се притесняваш. Повярвай ми, след като е спал с не една девственица, явно има подход да ги отпуска....
Не трябва да се притесняваш от гаджето си.
badsector
06-08-2011, 10:52
Бях забравил колко лесно се лъжат малките...
sweetsinger
06-08-2011, 18:18
мерси за съвета : ))