PDA

View Full Version : Отслабване до Август

eLeHaGuLbertt
06-07-2011, 19:06
Здравейте. :) Не съм много дебела, но в краката вече не се търпя. Проблема е там, че трябва да отслабна до Август месец. 90 дневната ми е малко сложна, така че .. :? Ако може някоя диета с която мога да сваля най - малко 5 кг. за това време? Благодаря предварително.

galet0
06-07-2011, 19:19
не е истина кви хора има ;х
има поне 1000 теми за това

и все пак:
повече спорт,повече зеленчуци...
ма не се подлагай на някви вредни диети.

аа и 90 дневната.нищо че е по-сложна.много хора са доволни от нея

gergana7373
06-07-2011, 19:20
аз от два месеца съм на овесени трици и ленено семе и вечер хапвам една салата и доста се стегнах

pitfall
06-08-2011, 07:44
Спортувайте бе, хора, какви са тия диети, от личен опит мога да ти кажа, че преди въпреки, че не съм била някакъв слон, не подминавах диета, постоянно бях на някакви ограничения, а от два месеца някъде тренирам (понеже скоро имам изпит) и съм забравила за всякакъв вид диети. Но мога ти опиша колко по-добре се чувствам и очевидно съм се стегнала, така че до август имаш достатъчно време да тичаш, скачаш на въже, коремни преси, лицеви опори ... пий повече вода.
Забрави за диетите.

eLeHaGuLbertt
06-08-2011, 11:10
Спортувайте бе, хора, какви са тия диети, от личен опит мога да ти кажа, че преди въпреки, че не съм била някакъв слон, не подминавах диета, постоянно бях на някакви ограничения, а от два месеца някъде тренирам (понеже скоро имам изпит) и съм забравила за всякакъв вид диети. Но мога ти опиша колко по-добре се чувствам и очевидно съм се стегнала, така че до август имаш достатъчно време да тичаш, скачаш на въже, коремни преси, лицеви опори ... пий повече вода.
Забрави за диетите.

От 2009 ходя на танци, но договора на г-дина 'изтече' и сега чак Август месец ще започнем пак. Но танците все пак ми помогнаха. Имам хубава фигура, просто трябва да отслабна малко.
Ще изчакам малко и всяка сутрин със една приятелка ще бягаме, че още не сме завършили. :) Скачането на въже също е добра идея. :) Благодаря.

eminemfenka
06-08-2011, 11:50
лятото вместо да се тъпчеш със сладоледи и манджи , яж салати , месо и плодове :)