Влез

View Full Version : Училищни знаменосци

JustMe93
06-08-2011, 17:55
Здравейте, искам да попитам някой знае ли как се избират знаменосците на училището. Доколкото разбрах те се избират от Педагогическия съвет, но преди това трябва да бъдат предложени от някой, та кой ги предлага? :)

SkiCatA
06-08-2011, 18:19
Брат ми беше знаменосец! Като за начало трябва да се издигнеш в очите на учителите и да имаш повече изяви в олимпиади! :) :) :)

smilelady
06-09-2011, 05:35
И аз съм знаменоска :) Просто ми предложи класната .... на мен и още едно момиче и такам....ама като се замисля май наистина трябва да ходиш на много състезания, олимпиади и т.н. Питай някой учител да ти каже повече.... 8-)

Colouring
06-09-2011, 06:30
Някоя учителка.Трябва да си добър ученик,да се изявяваш често и може да те изберат.При нас на такъв принцип става.

fcukz
06-09-2011, 08:55
Просто трябва да бъдеш по-представителен, отиваш при ръководството и казваш "Как мога да стана знаменосец" и така. Мен догодина щели да ме правят ама се двоумя още

Pamaa
06-09-2011, 10:56
В нашето училище се избират по успеха + външен вид.
1 момче + 2 асистентки :) .

aleks98
06-09-2011, 13:05
Аз бях знаменосец тая година и аз не разбрах защо бях, просто класната се беше обадила на наще и после наще ми казаха и такам. ;дд Но според мен, трябва да се издигнеш в очите на учителя. Между другото мнението на Pamaa хич не ми хареса, какво ще е това училище да се избира по външния вид.. хм ;)

Colouring
06-09-2011, 18:58
^По-скоро(предполагам) е имала предвит да си строен,висок.При нас поне момчетата,които са знаменосци,винаги са високи.

Chacho
06-09-2011, 19:04
Миналата година класната дойде и ми каза, че ще трябва да съм знаменосец, защото са ме гласували на някъв съвет. Повечето учителки решили, че искат аз да съм и така. Не знам по какви качества са ме избирали, висок съм и бях деен ученик, но надали има някакви точно определени критерии. Пък и повечето не искат да носят знамето, така че е който успеят да примамят :D

LoupGarrou
06-09-2011, 19:09
^ Сякаш критериите не са очевидни дали във форума ... Справяш се по-добре с математика от 90% от хората, които познавам, очевидно си добър ученик ... хД

В нашата гимназия асистентка е едно момиче от моя клас (пълна отличничка, присъствие, отношение, участия и всичко останало). Та критериите бяха горе-долу следните, като имаше условие да не си бил наказван за над 5 отсъствия и тн, както и да те посочат няколко човека (учители).

zero
06-10-2011, 09:19
И аз съм бил знаменосец, хубаво е, но си е гърч !
(хубаво защото всички те виждат после те хвалят едно друго, а лошо щото на връх жегите си задължен да маршеруваш, и ти става тъпо като знаеш, че 70% от съучениците ти пият кафе някъде или са на някъде )
Иначе според успехите .. аз тогава бях май с най-висока олимпиада от даскалото, че бях и оДличник а у ... :Д бях елитен ученик :D

JustMakeMeBelieveAgainN
06-29-2012, 11:29
а горе-долу по кое време на годината се избират знаменосци, знаете ли?