View Full Version : Влюбена в БФФ
sugarrche
06-08-2011, 20:45
Най-добрият ми приятел ме харесва от 3 години .. той е една година по малак от мен ама доста по нисък .. аз също го харесвам но какво да правя той ми предложи и аз искам да му кажа да но тази височина ми пречи :?
Rorschach
06-08-2011, 20:48
ами щом точно това ти пречи - разкарай го
К'фо искаш да ти кажем?
Мързи ме да ти обяснявам колко е глупаво това, което си написала, затова сама си го направи...
TheBeliever
06-08-2011, 20:49
Щом нещо толкова тривиално те тревожи - откажи му.
След година като те задмине на височина и е с друга да не се жалваш, че си го изтървала.
Josefinne
06-09-2011, 14:16
Купи му токчета :D
Яко е по-нисък с по-висока мацка . Аз като видя такава двойка и се кефя на него, че си е хванал яка мацка и на нея - щото явно пича е супер як и височината му хич не й пречи. Но явно ти не си толкова яка мацка, сори.
beperfect
06-09-2011, 14:28
Според мен не би трябвало да ти пречи точно височината... :?
Купи му токчета :D
Яко е по-нисък с по-висока мацка . Аз като видя такава двойка и се кефя на него, че си е хванал яка мацка и на нея - щото явно пича е супер як и височината му хич не й пречи. Но явно ти не си толкова яка мацка, сори.
мдаа
MaLkaTa_LaDy
06-09-2011, 15:12
Айде бе... мъжа трябва да е мъж - здрав, висок, силен и да вдъхва респект!
И на мен би ми пречела височината му, ако е доста по-нисък от мен. Повърхностна съм, не било правилно... всичко това е "бла бла бла" и вие много добре го знаете.
П.с. Само не ми е ясно как можеш хем да го харесваш, хем да ти пречи височината му. Но няма значение. Пречи ти => откажи се.
nepowtorima
06-09-2011, 17:11
Айде бе... мъжа трябва да е мъж - здрав, висок, силен и да вдъхва респект!
И на мен би ми пречела височината му, ако е доста по-нисък от мен. Повърхностна съм, не било правилно... всичко това е "бла бла бла" и вие много добре го знаете.
П.с. Само не ми е ясно как можеш хем да го харесваш, хем да ти пречи височината му. Но няма значение. Пречи ти => откажи се.
На същото мнение.. Щом има и малка пречка.. значи не е за теб..
katericArofl
06-09-2011, 18:06
Колкото и тъпо да змучи това за височината, всъщност си е сериозна причина. Щом нещо, каквото и да е в него не ти допада, дразни те, не можеш да пренебрегнеш зньчи чувствьть ти не сь толковь дълбоки и силни. Спокойно не е единствен. :-)
п.п. 1то нещо, което гл у някое момче е височината..
Явно си много повърхностна! :?
gabitoo6
06-09-2011, 18:18
Според мен не трябва да се влияеш от неговата височина. Все пак за любовта няма граници !!! Ако го харесваш тръгнете без да ти пука колко е висок , не е от знчение !
ForzaFelipe
06-09-2011, 18:24
след като е нисък ти защо го харесваш?няма логика...
Греда!!!! 90% от момите тук сте толкова тъпи и ограничени :?
badsector
06-09-2011, 20:12
...Яко е по-нисък с по-висока мацка . Аз като видя такава двойка и се кефя на него, че си е хванал яка мацка и на нея - щото явно пича е супер як и височината му хич не й пречи. Но явно ти не си толкова яка мацка, сори.Има нещо вярно. Само да вметна, че "висока", не е задължително да е равно на "яка".
DarkTemplar
06-09-2011, 20:44
Греда!!!! 90% от момите тук сте толкова тъпи и ограничени :?
Просто са малки на акъл и не са преживяли достатъчно, за да разберат. :)