Влез

View Full Version : Какво да правя...

aseetoo
06-09-2011, 10:29
Здравейте момичета.. Аз съм момиче на 16г. и съм влюбена в момче на 18г... Много го харесвам моята приятелка ми каза, че и той ми хвърля влюбени усмивки, но не знам тя може да греши.. Онзи ден се видяхме и той каза, че заминава за цялото лято да работи на "Слънчев бряг".. едвам се сдържах пред него да не се разплача.. После той ми даде номера си за да се чуваме.. Тръгнахме си с него се прегърнахме.. и аз се разплаках на път за вкъщи.. Сега се чувствам много зле плача всеки път когато се сетя за него... Дали когато му се обадя да му призная чувствата си.. Благодаря ви предварително..

bebeemalko
06-09-2011, 11:08
Ако не си сигурна че и той поне малко те харесва недей да бъдеш толкова дръзка защото от опит знам че ако го изненадаш така без и той да те харесва много ама много ще те нарани :(

aseetoo
06-09-2011, 11:21
Ако не си сигурна че и той поне малко те харесва недей да бъдеш толкова дръзка защото от опит знам че ако го изненадаш така без и той да те харесва много ама много ще те нарани :(

как да разбера.. ;xx

bebeemalko
06-09-2011, 11:30
еми имаш му номера обади му се, говорете си, чатете си, но не бързай с признанията ;) късмет дано на теб ти провърви повече от колкото на мен :-)

aseetoo
06-09-2011, 11:40
еми имаш му номера обади му се, говорете си, чатете си, но не бързай с признанията ;) късмет дано на теб ти провърви повече от колкото на мен :-)

Благодаря ти много май че настина така ще направя..
:-) :-)
Но искам да чуя още мнения...

AnzaRe
06-09-2011, 11:45
Не бързайте за всичко си има време,прекарвайте повече време заедно да свикнете,защото за секунди може всичко да се преобърне.Излизайте говорете за себе си и така :) След като вече забелязваш силния контакт м/у вас му кажи какво чувстваш!

robles
06-09-2011, 14:59
Недей с признания... Никога. Почват да те приемат за даденост, да си им в кърпа вързана и да те мотат...
Не прави номера, показвай интерес, ама не и, че той е "всичко за теб"..

MaLkaTa_LaDy
06-09-2011, 15:04
Набий си в главата, че ти трябва да го съблазниш, а той да те свали. Съгласна съм с robles.

kloely
06-09-2011, 16:00
Малко се филмираш. Няма кво да ревеш, че ще работи през лятото. Колко го познаваш тоя момък? Това, че ти е дал телефона си е добър знак, но определено не значи, че тряа да тръгнеш да му се обясняваш в любов. Пак питам - от колко време се познавате? Колко сте близки?

aseetoo
06-09-2011, 17:07
Малко се филмираш. Няма кво да ревеш, че ще работи през лятото. Колко го познаваш тоя момък? Това, че ти е дал телефона си е добър знак, но определено не значи, че тряа да тръгнеш да му се обясняваш в любов. Пак питам - от колко време се познавате? Колко сте близки?
Познаваме се от 4г.
Преди месец се оказахме в една компания и от тогава започнах всеки ден да не спирам да мисля за него.. и когато е до мен усещам някакво много странно чувство и преди съм била влюбена, но сега е по различно..

ymca
06-09-2011, 18:29
Недей с признания... Никога.

Съгласен! Мен лично винаги ме е отблъсквало, когато е ставало така. Може би наистина почваме да ви приемаме за даденост, не се бях замислял. Ти му загатвай, че имаш чувства към него, а пък ако той се интересува, ще поеме инициативата. И все пак гледай да не си много дръзка. Но би трябвало да има привличане от двете страни. Защо иначе да ти дава номера си? Ако е от момчетата с приятели-момичета, гледай да не попаднеш в тоя списък, че тогава лошоо..но главно ние сме застрашени от тая грешка, защото вие сте по-склонни да ни приемате приятелски.

aseetoo
06-09-2011, 18:54
Може би настина сте прави..

badsector
06-09-2011, 20:07
Ехаа на работа на морето цяло лято. Смятай колко кUрви ще изклати там. Как да не му завиди човек :) Всъщност щом ти е дал номера си, сигурно не би имал нищо против да те добави в списъка.

magita
06-09-2011, 20:22
По-добре не! Лятото е пред теб и не се знае какво ще стане + тва като е на работа на морето смятай какво ще става с женските ;]]

pressiana
06-10-2011, 14:43
Ехаа на работа на морето цяло лято. Смятай колко кUрви ще изклати там.

Направо уби на момичето надеждите.

И не, не му признавай нищо.

badsector
06-10-2011, 16:14
Направо уби на момичето надеждите...
По-добре да не си фантазира разни глупости, ами да осмисли реално как стоят нещата :)

aseetoo
06-10-2011, 18:12

Направо уби на момичето надеждите.

И не, не му признавай нищо.

хаха да наистина ми уби надеждите..
окей благодаря ти.. :)