View Full Version : всичко за маникюра
Момичета имам един такъв въпрос, ако някои каже, че прави маникюр в къщи, на половин цена от салоните вие как бихте постъпили. В салона или в къщи???
Roksolana
06-09-2011, 17:57
В салона. Не е ли си то да те пипне професионалист, не става работата. Дори за просто лакиране. Въпреки че, да, има хора, които са талантливи в тая област, но все пак..
Една приятелка беше ходила "на домашно" да й слагат ноктопластика - уж много разбирали, пък не знам си какво..Резултатът беше плачевен. Не стига, че бяха зле залепени ноктите и започнаха да падат на втория - третия ден, ами и нейната нокътна плочка се увреди ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много
Аз имах предвид от професионалист де, примерно решил че иска да изкара повече пари от колкото взима в салона и естествено си има всички необходими материали и инстументи. Един вид да работи и на двете места...
anonymous708973
06-09-2011, 18:14
Пробвай веднъж вкъщи. Познавам мацки, които са в пъти по-кадърни от козметички, които не знаят разликата между акрил и обикновена ноктопластика.
Точно така, аз също познавам мн такива... :shock:
Roksolana
06-09-2011, 18:19
Аз имах предвид от професионалист де, примерно решил че иска да изкара повече пари от колкото взима в салона и естествено си има всички необходими материали и инстументи. Един вид да работи и на двете места...
То тогава едва ли има някакво значение..стига да е добра маникюристката, всичко е ОК ;)
Питам защото аз искам да го правя това. Работя в един салон обаче парите не ми стигат и си помислих "че защо пък не" имам всичко необходимо и за маникюр и за педикюр. Ако някои се реши да пробва ето ми го скайпа: stichy_90 и по натам ще кача и снимки с мой творения... :wink:
момичета какво се случи :razz:
да беше казала и откъде си..
Rebirthing
06-13-2011, 11:47
Ами аз лично бих отишла в салон, в къщи не мисля, че ще привлечеш много клиенти.
Ако искаш да привличаш клиантела в салона и си готова да работиш на половин цена, пусни обява в някой сайт за ваучери...Хората полудяват като видят някоя изгодна оферта :) !
Впрочем винаги ми е било интересно колко печели една маникюристка :? ?
marin4itu
06-13-2011, 12:18
Във Варна, в хубав салон, около 800 лева, че може и повече.
bloodyF
МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 2:40 pm Заглавие:
да беше казала и откъде си..
Извинявам се за което, от София съм. А относно клиентите, хората които идват в къщи вече са ми постоянни. Което говори, че има хляб в това с което съм се захванала. А салона в който работя не е мой и аз няма как да предлагам цените и т.н.
Bonbonenata
06-14-2011, 10:08
Не се ли притесняваш малко да идват непознати в дома ти оттук-оттам? :-o
Не, не се притеснявам. Не мисля че ще е проблем.